Ok ovaj problem se počeo događati kada sam ponovno instalirao win 7 32 bit znači moj Cpu usage počeo je biti mnogo veči kada upalim league of legends uvijek skoči na 100% to mi se nikad prije nije događalo a kada upalim dvije aplikacije od jednom nemogu niti mrdnit zato ako neko zna u čemu je problem nek mi prova pomoć. Hvala !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pogledaj u task mangeru koja ti aplikacija tocno ždere cpu..ispuni moj pc da znamo kaj imas!lp
jesi nešto prčkao iznutra npr ram
Znači nedavno sam promjenio ram na 6 gb pa sam sa win 7 64 bit prebacio na 32 jer sam mislio da nesto nevalja
Ok
Grafička: AMD Radeon HD 5700 Series
Procesori: Intel Core(TM) i5 CPU 760 2.80 GHz Četri su cpu
A Cpu mi ždere opčenito kad upalim neku igru i tako neki veći program a prije nikad nije bilo tako uvijek bi bilo glatko npr. AC Brootherhood sad vise nemogu ni igrat od stopana ,a prije bez problema i bez ikakvih smetnji i jos nesto nekad mi se ugasi komp kad su mi ti programi upaljeni nakon 20 min otprilike
Ok
Grafička: AMD Radeon HD 5700 Series
Procesori: Intel Core(TM) i5 CPU 760 2.80 GHz Četri su cpu
A Cpu mi ždere opčenito kad upalim neku igru i tako neki veći program a prije nikad nije bilo tako uvijek bi bilo glatko npr. AC Brootherhood sad vise nemogu ni igrat od stopana ,a prije bez problema i bez ikakvih smetnji i jos nesto nekad mi se ugasi komp kad su mi ti programi upaljeni nakon 20 min otprilike
Trebalo bi ti radit sve normalno, ali ja ti preporučujem da se vratiš na win 7 64bit
Tvoj PC je namjenjen za njega, a ne za 32 bit, i kada koristiš 32bit možeš iskoristit max 3.5 gb rama a ostalih 2.5 gb ti neće prepooznat
Ok problem je bio u tome programi su bili 64 bitni hvala svima na pomoci