CPU problem

poruka: 8
|
čitano: 1.134
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
CPU problem

Ok ovaj problem se počeo događati kada sam ponovno instalirao win 7 32 bit znači moj Cpu usage počeo je biti mnogo veči kada upalim league of legends uvijek skoči na 100% to mi se nikad prije nije događalo a kada upalim dvije aplikacije od jednom nemogu niti mrdnit zato ako neko zna u čemu je problem nek mi prova pomoć. Hvala !

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CPU problem

pogledaj u task mangeru koja ti aplikacija tocno ždere cpu..ispuni moj pc da znamo kaj imas!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 19:42 (Stjepanj).
Moj PC  
3 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
CPU problem

jesi nešto prčkao iznutra npr ram

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
CPU problem

Znači nedavno sam promjenio ram na 6 gb pa sam sa win 7 64 bit prebacio na 32 jer sam mislio da nesto nevalja 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: CPU problem

Ok 

Grafička: AMD Radeon HD 5700 Series

Procesori: Intel Core(TM) i5 CPU 760 2.80 GHz Četri su cpu 

A Cpu mi ždere opčenito kad upalim neku igru i tako neki veći program a prije nikad nije bilo tako uvijek bi bilo glatko npr. AC Brootherhood sad vise nemogu ni igrat od stopana ,a prije bez problema i bez ikakvih smetnji i jos nesto nekad mi se ugasi komp kad su mi ti programi upaljeni nakon 20 min otprilike

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 21:03 (sabat21).
10 godina
neaktivan
sabat21 kaže...

Ok 

Grafička: AMD Radeon HD 5700 Series

Procesori: Intel Core(TM) i5 CPU 760 2.80 GHz Četri su cpu 

A Cpu mi ždere opčenito kad upalim neku igru i tako neki veći program a prije nikad nije bilo tako uvijek bi bilo glatko npr. AC Brootherhood sad vise nemogu ni igrat od stopana ,a prije bez problema i bez ikakvih smetnji i jos nesto nekad mi se ugasi komp kad su mi ti programi upaljeni nakon 20 min otprilike

Trebalo bi ti radit sve normalno, ali ja ti preporučujem da se vratiš na win 7 64bit

Tvoj PC je namjenjen za njega, a ne za 32 bit, i kada koristiš 32bit možeš iskoristit max 3.5 gb rama a ostalih 2.5 gb ti neće prepooznat

Andrea
11 godina
protjeran
Provjeri da nije onaj cpu mining program/virus sto dodje uz utorrent nekad. Ima sam isti problem. definitivno stavi 64bit verziju winsa za toliko rama.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
CPU problem

Ok problem je bio u tome programi su bili 64 bitni hvala svima na pomoci

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice