Battery not detected

poruka: 5
|
čitano: 934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battery not detected

Ako mi netko moze pomoc, to ste vi .

Iman Acer Aspire V3-371 i nije bio u upotrebi oko mjesec dana i ima bit da se baterija skorz ispraznila i sada mi Windows 10 javlja da baterija nije prepoznata, laptop radi samo kada je ukljucen na punjac. Pretpostavljam da bi trebao "resetirat" bateriju i napravit kalibraciju (to mi je pomoglo na starom laptopu), ali ovaj ima internu bateriju. Ima li netko dobar savjet?

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Battery not detected

Vjerojatno nema pomoći. Li-ion baterije imaju zaštitnu elektroniku koja spriječi korištenje ako napon padne ispod minimalnog. Razlog za to je što bi pokušaj punjanja takve baterije mogao rezultirati zapaljenjem baterije.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina
Battery not detected

Probaj laptop ostaviti ugašen i na punjenju par sati. Ako i dalje isto, onda nema pomoći.

EDIT: Samo da nadodam da sam na mobitelu imao tako ispražnjenu bateriju koja nije radila ni pokazivala punjenje. No nakon par sati proradila.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.8.2017 15:34 (Hummer).

0 0 hvala 0
13 godina

Postoji nekoliko firmi koje se bave baterijama u HR (Google: baterije, baterijski centar, servisa akumulatora.., il tak nešto). Pa im pošalji e-mail.

Ako se godinama bave samo time, možda imaju rješenje i za taj slučaj.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
Update: rastavio sam laptop na proste faktore, odspojio bateriju i punjac, drzao power tipku minutu, spojio bateriju,spojio punjac, windowsi se upalili, baterija prepoznata, al ne puni :-)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice