Pozdrav,
po svemu sudeći, mislim da imam problem sa grafičkom navedenom u naslovu. Prvo malo o konfiguraciji:
CPU: Intel Pentium 4 (socket 478 mPGA), 3.00 GHz
Matična: ASRock, P4i945GC
Memorija: 2 GB, dual channel
Grafika: ATI Radeon HD 4670 (softver Catalyst, verzija 10.12)
Simptomi su idući: za vrijeme igranja igrice (konkretno - Oblivion ili Morrowind, zasad jedine instalirane) računalo se ili potpuno zamrzne ili prijavi VPU error (koji pita za slanje ATI-u). Ukoliko se potpuno zamrzne, nakon što ga resetiram,
i nakon nekoliko sekundi, kad bi se sustav trebao počet dizat, komp se sam opet ugasi na kratko, i tek onda se uspije dignut. Nakon toga se nekad pravilno starta, a nekad se zamrzne pri Windows XP screen-u (za vrijeme fade-in-a). Zanimljivo je da se to dešava isključivo pri igranju u interijerima. Prvo počne lagano bljeskanje plavih kockica po ekranu, a ubrzo nakon toga se desi navedeni kvar. Prilikom zamrzavanja zvuk se isto zamrzne - ostane pištanje na zvučnicima.
Pokušao sam se igrati postavkama Catalysta, ali ništa nije pomoglo. Driver je update-an (deinstaliran stari i instaliran novi, verzija 10), ali nema promjene. Problem je počeo nakon što sam instalirao Windows 7, pa sam sve deinstalirao, formatirao i vratio se na XP, a problem je i dalje tu.
Počinjem sumnjat da se radi o nekoj hardverskoj nekompatibilnosti (doduše, nije da znam puno o tome), pa bi molio ako ima netko kakav savjet.
Hvala unaprijed! :)

MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT