Abit 680i i Tagan 600w problem.

poruka: 7
|
čitano: 1.660
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Da li je moguce da na mbo 680i ne pase 12v pin od tagan 600w ix eye(ili tako nekako)napajanja? Ili ne pasu konektori ili  fale dva pina!

Ali pokusao sam i tako ukljuciti, ali se ne dize sustav, svi ventovi rade a maticna mi javlja gresku " 8.3, power supply ready"

Nevjerovatno, a napajanje je novije od maticne! I probam vratiti staru maticnu, i sve radi! Znaci nije do napajanja, a probam 680i spojiti na crosair 1000w i tu sve radi!

Itko?

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 14:02 (Co7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Abit 680i i Tagan 600w problem.
Co7 kaže...

Da li je moguce da na mbo 680i ne pase 12v pin od tagan 600w ix eye(ili tako nekako)napajanja? Ili ne pasu konektori ili  fale dva pina!

Kako fale dva pina ? Mora da si gurnuo 6- pinski PCI-E konektor sa napajanja u 8-pinski konektor za procesor na ploči.

16 godina
neaktivan

Pa jesam, ali na napajanju nemam 8 pinski, imam samo dva 4 pinska (ali ne odgovara drugi 4 pinski, tako da nemogu tako spojiti) a imam i jedan 6pinski, i onda jos jedan 2 pinski ali taj dvapinski ne odgovara!?!?!? Mislim stvarno za nepovjerovati! Ali sada sam odustao, i stavi na drugu 775 maticnu, tako da sada sve sljaka savrseno.

15 godina
neaktivan

Isuse pa nemjesaj 6 pin sa CPU 4-8 pinom to je ko stavljanje vjetroelektrane u vodu ili obrnuto .... IT WON'T WORK!!!

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol, zasto mislis da ne znam, kazem ti da ima 6pin i 2 pin kabal (nesto kao Y kabal) ali taj dva pin ne odgovara... kockica i"trokut" su zamjenjeni na tom dva pinu. A nema drugih konektora koji bi odgovarali (PCI konektori su spojeni u graficku). tako da ga nemogu spojit. Ima dva 4pinska, ali su im isto oblici pobrkani, tako da njih mogu spojiti ali tamo di je kocka je "trokut" tako da on moze uci ali nije to to. I kad ih spojim onda oni sjednu ali maticna jednostavno ne radi. Nevjerojatno.Na kraju sam probao sve konektore, ali nula bodova.

Nikad to prije nisam dozivio. A na 1000w napajanju radi savrseno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 1:50 (Co7).
15 godina
neaktivan

Voltimetar u ruke i zbrajaj :P

Ako neradi salji nazad na garanciju.

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala na trudu, ali kao sto sam vec napisao , rijesio sam taj problem tako da sam sve prebacio na drugu maticnu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice