99% gpu load u idleu

poruka: 16
|
čitano: 1.596
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
99% gpu load u idleu

Kao sta naslov teme govori, imam problem sa full loadom graficke i to u idle stanju.

Sve sluti da se razlog problema neki minner, koji mi guta resurse graficke. Iz nekog razloga se stanje popravi kad otvorim Windows Task Manager.

Probao sam razne skenere da bi rijesio taj problem, njima ocistio gomile drugih sranja ali ovaj navedeni problem nikako da ispari.

Zna neko rijesenje? Osim rusenja Windowsa, to ne dolazi u obzir jer imam previse stvari na hard disku da bi izgubio novom instalacijom, a DVD s Winsima vise nemam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: 99% gpu load u idleu
Hades86 kaže...

Kao sta naslov teme govori, imam problem sa full loadom graficke i to u idle stanju.

Sve sluti da se razlog problema neki minner, koji mi guta resurse graficke. Iz nekog razloga se stanje popravi kad otvorim Windows Task Manager.

Probao sam razne skenere da bi rijesio taj problem, njima ocistio gomile drugih sranja ali ovaj navedeni problem nikako da ispari.

Zna neko rijesenje? Osim rusenja Windowsa, to ne dolazi u obzir jer imam previse stvari na hard disku da bi izgubio novom instalacijom, a DVD s Winsima vise nemam...

ako imas utorrent instaliran obriši ga, dobar dio ljudi pokupi coin miner sa instalacijom utorrenta, i daj sliku task managera da vidimo koji ti proces to radi

Clueless gamers shouldn't judge
11 godina
protjeran
99% gpu load u idleu

[IMG]http://i61.tinypic.com/2por385.jpg[/IMG]

To za utorrent sam cuo kao potencijalno rijesenje i jedino to jos nisam isprobao.

Samo kaj me muci pitanje hoce li mi se svi fajlovi u njemu koji su na seedanju izbrisat, jer neke od njih koristim kao shortcut preko utorrenta jer imam prek 50 stvari negdje na hardu spremljenih svi povezani sa utorrentom.

Probao sam i Combofix ali nije ni on nista rijesio time.

Koja je zadnja verzija utorrenta pouzdana da znam za reinstal?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hades86 kaže

Koja je zadnja verzija utorrenta pouzdana da znam za reinstal?

To i je problem, utorrent vise nije pouzdan za skidanje... dosta ekipe koristi qbit torrent pa pretpostavljam da bi on trebao biti siguran.

A što se tice fajlove koji se seedaju, oni se ne bi trebali izbrisati ako ih uklonis iz utorrent aplikacije prije uninstalla

11 godina
protjeran
99% gpu load u idleu

Pokusavao samam to ocistit prema ovim uputama - http://www.ibtimes.co.uk/how-remove-utorrent-epicscale-bitcoin-miner-windows-pc-1490965

Ali nisam nigdje nasao taj EpicScale na kompu... ni preko search opcije.

Ima li nacina za ocistit to?

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hades86 kaže...

Pokusavao samam to ocistit prema ovim uputama - http://www.ibtimes.co.uk/how-remove-utorrent-epicscale-bitcoin-miner-windows-pc-1490965

Ali nisam nigdje nasao taj EpicScale na kompu... ni preko search opcije.

Ima li nacina za ocistit to?

ja sam imao davno jednom problem sa njim, a rijesio sam ga tako sto sam uninstallao jedan po jedan program sve dok nisam nasao pravi

a vjerovao ili ne taj virus, miner, ili sta je vec bio mi se nakacio na nero express (za przilicu) i kad sam ga obrisao rijesio sam problem... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 22:11 (csgoplayer).
11 godina
protjeran
99% gpu load u idleu

Nero? Hm, mozda bi ga i ja trebao izbrisat. Ionako ga ni ne koristim.

Imam i puno tih Nero fajlova u programs:

[IMG]http://i57.tinypic.com/x35oy.jpg[/IMG]

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
99% gpu load u idleu

probaj, ne kosta te nista ali ne znaci da je i kod tebe problem u neru, kao sto sam gore napisao ja sam jedan po jedan program uninstallao dok nisam nasao problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
99% gpu load u idleu

Kod mene je problem kaj imam puno tih programa instalirano, a za neke ni ne znam cemu sluze jer su se autoinstalirali preko drugih aplikacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
99% gpu load u idleu

Pobrisao sam Nero kompletno i jos neke sitne programe koje nisam vise koristio, i utorrent 3.4.2 koji sadrzi taj miner u sebi ali i dalje imam isti problem :/

Neki kazu da nije dovoljno samo reinstal utorrenta (ja sam sa verzije 3.4.2 presao na 2.2.1 jedno prek drugog) nego da treba i iz registrya pobrisat.

Ima li jos kakvih metoda za ciscenje minera iz sustava?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 18:22 (Hades86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
99% gpu load u idleu

Ako ne uspijes locirati program ne preostaje ti nista drugo nego backupat vazne foldere i reinstall windowsa, i sljedeci put pazi sta skidas i sta instaliras

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
99% gpu load u idleu

Neko vrijeme mi je update Windowsa bio iskljucen. Jel bi pomoglo ukljucivanje?

Back up foldera ne mogu napravit jer imam na kompu 1,4 TB raznih datoteka koje ne zelim izgubit.

Reintal Windowsa nemrem napravit jer vise nemam ni DVD od svoje verzije da bi napravio repair. Tak da bi bilo moguce potpuno rusenje Winsa i stavit nove, cime dolazim to spomenutog razloga da to ne mogu zbog harda.

Jel bi pomogao Kaspersky rescue cd? Ili bilo kaj drugo?

U registry sam nasao samo na jednom od dva navedena mjesta file koji treba obrisat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hades86 kaže...

Neko vrijeme mi je update Windowsa bio iskljucen. Jel bi pomoglo ukljucivanje?

Back up foldera ne mogu napravit jer imam na kompu 1,4 TB raznih datoteka koje ne zelim izgubit.

Reintal Windowsa nemrem napravit jer vise nemam ni DVD od svoje verzije da bi napravio repair. Tak da bi bilo moguce potpuno rusenje Winsa i stavit nove, cime dolazim to spomenutog razloga da to ne mogu zbog harda.

Jel bi pomogao Kaspersky rescue cd? Ili bilo kaj drugo?

U registry sam nasao samo na jednom od dva navedena mjesta file koji treba obrisat.

aj ako imas teamviewer posalji mi id i pw u inbox pa da ti probam rijesit nesto

11 godina
protjeran
99% gpu load u idleu

Posaljem ti svoj Skype pa mozemo i preko mica usput, ali od 21h na dalje mogu ak ti nije problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
99% gpu load u idleu

Probaj instalirati malewarebytes i skeniraj ;)

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
99% gpu load u idleu

Maleware ne nalazi nista, probao sam to prvo.

Dvije su mi opcije, mogucnost kvara graficke i promjena za novu (sta ionako planiram)

Ili brisanje utorrenta ako je slucaj oko njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice