Server podrška za više verzija mobilne aplikacije

poruka: 2
|
čitano: 757
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Server podrška za više verzija mobilne aplikacije

Pozdrav,

Radim na jednomo projektu vec neko vrijeme. Projek se sastoji od serverske i mobilne aplikacije.Ja sam razvijao serversku aplikaciju, tj. servise prema uređaju. I sad je doslo vrijeme da se napravi nova verzija aplikacije koja uvodi određene promjene. Samim time uvode se promjene i u već postojeće servise. Sto znaci da ovi isti servisi sada vise nece vracati isti set podataka kao i za prethodnu verziju. A to će onda za posljedicu imat da stara aplikacija ne radi.

E sad, najlakse rjesenje ovog problema je da jednostavno kopiram sve fileove i da se urađaj spaja na drugu putanju. Ali mene zanima ima li neko pametnije rjesenje. Neko rijesenje u kojem ne bi duplicirao fileove jer dosta servisa ce ostat isti. Nadam se da netko ima neku ideju ili barem par linkova :) jer iskreno nisan siguran kako bi ovo gugla :).

Pozz,

Ante.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Server podrška za više verzija mobilne aplikac

Pozdrav,

S obzirom da se ionako radi nova verzija "mobilne/klijent" strane, najjednostavnije bi bilo u postojeće servise dodati nove metode koje će sada koristit novi klijent.

Stare metode će i dalje uredno raditi za postojeće mobilne/klijent aplikacije, s "njihove" strane neće biti nikakve promjene.

Iskoristit ćeš dosta Copy/Paste-a samo ćeš se malo "poigrati" s nazivima metoda na serveru za novog klijenta (op.a. stare ne mijenjaš).

Za prijedlog :).

Lp

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 15:51 (tonci77).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice