imam jedan problem, zapravo ima ga moj frend:
bio sam kod frenda i htio sam igrati neku igru, kad sam je otvorio prođe 5-10 sek i komp se resetira i tako sam probao i ostale igre i ista stvar, zatim sam otišao u bios vidio sam da je temperatura CPU-a 88°C (naravno u idle-u)
zatim sam rekao frendu da mu je to problem da mu se zato komp resetira i otvorio sam mu kućište i vidio da je napajanje odmaknuto od hladnjaka na procesoru svega 5 cm a možda i manje tj. kad otvorim kućište haladnjak od cpu-a se ne vidi jer je pre veliko napajanje (kućište mu je jako malo tako da je to sve nagurano u kućištu i vidio sam također u biosu da mu se ventilator okreće na 2700 RPM)
njegova je konfiguracija sljedeća:
matična ploča socket 478 asus s čipom VIA P4VM800 grafa je intergrirana 64mb, ima 1280mb rama napajanje neko no-name, ne piše ništa na njemu nema nikakvu naljepnicu ni s jedne strane tako da neznam to napajanje kakvo je
dolje na slici su karakteristike procesora:
e sad me zanim do čega je problem, jeli moguće da to napajanje smeta a ima mu dosta i prašine u kompu
EDIT: pogledao sam mu i u everestu i temperatura je 90°C - 91°C isto u idle, svi programi zatvoreni ništa nije u pozadini pokrenuto