SLI ploča

poruka: 36
|
čitano: 7.734
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
SLI ploča

mene smeta jedino to sto sli ploce jos uvijek neznaju raditi s ddr3 memorijom ynaci da ako mislimo rabiti crosfire da se s ddr3 pozdravimo ali ona ploca intel skurtail je bas super zato yato sto podrazava 2 procesora ima dva sockcketa 771 i podrzava sli znaci 2 xeona 8 jezgri 3.4ghz 3 ati radeon hd 4800 x2 ili nvidia ge force 9800 gt x2 s 3 grafe u paru jednako jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 6 grafa 9800 gt i 8 nabrijanih jezgri xeon zato sto quad core extreme ne podrzava 2 procesora u paru lol xd 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: SLI ploča
Hacker-ri kaže...
Sused kaže...

EP45-DS3 ti jedina dolazi u obzir za te pare. U Vemilu 760kn u Hardveraju 720kn, u Game Overu 714kn.

a i sve radi :P

Q9550
HD4870
750W
640G
2x2GB
na toj jadnoj ploci :D
  Ali to uopće nije jadna ploča... Ploča je stvarno odlična, među najboljima u svom cijenovnom razredu... U rangu sa 200+kn skupljim Asusovim...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
neaktivan
hack jura kaže...

mene smeta jedino to sto sli ploce jos uvijek neznaju raditi s ddr3 memorijom ynaci da ako mislimo rabiti crosfire da se s ddr3 pozdravimo ali ona ploca intel skurtail  je bas super zato yato sto podrazava 2 procesora ima dva sockcketa 771 i podrzava sli  znaci 2 xeona 8 jezgri 3.4ghz 3 ati radeon hd 4800 x2  ili nvidia ge force 9800 gt x2 s 3  grafe u paru  jednako jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 6 grafa 9800 gt i 8 nabrijanih jezgri xeon zato sto quad core extreme ne podrzava 2 procesora u paru lol xd

Kao prvo, povezuješ SLI sa CrossFireom... To su 2 različite tehnologije... Kao drugo, postoje SLI ploče koje znaju raditi sa DDR3 memorijom (sve X58)... I kako 6 grafa ako ima triple SLI? 9800GX2 se, koliko ja znam, ne može staviti u triple SLI jer ima samo 1 SLI konektor... I šta će ti 2 Xeona? Quad Extreme ti nije dobar? Onda uzmi Core i7 965 extreme...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan
SLI ploča

ja imam nForce 750i SLI i dobio sam SLI mostic uz nju. imam grafu HD 4870 uz koju nisam dobio crossfire mostic sto mi je cudno. najnovija serija ATI i ne dobije se, a neko je u prijasnjim postovima naveo kako se uz x1650 pro (ili neku iz te serije) dobije crossfire mostic. to je stvarno sramotno stavit uz takvu grafu crossfire mostic a uz ovu moju ne.

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce kaže...

ja imam nForce 750i SLI i dobio sam SLI mostic uz nju. imam grafu HD 4870 uz koju nisam dobio crossfire mostic sto mi je cudno. najnovija serija ATI i ne dobije se, a neko je u prijasnjim postovima naveo kako se uz x1650 pro (ili neku iz te serije) dobije crossfire mostic. to je stvarno sramotno stavit uz takvu grafu crossfire mostic a uz ovu moju ne.

To hoćeš li dobiti mostić uz grafu ne ovisi o ATiju, nego o samom proizvođaču grafe (npr. Gigabyte, Sapphire, Gainward)...
A i ne treba ti uz grafu, kada se uz svaku CF ploču dobije mostić...
A tebi je tako svejedeno kada imaš SLI ploču, pa ne možeš niti složiti CF... 
17 godina
neaktivan
Sused kaže...
GeForce kaže...

To hoćeš li dobiti mostić uz grafu ne ovisi o ATiju, nego o samom proizvođaču grafe (npr. Gigabyte, Sapphire, Gainward)...
A i ne treba ti uz grafu, kada se uz svaku CF ploču dobije mostić...
A tebi je tako svejedeno kada imaš SLI ploču, pa ne možeš niti složiti CF... 
 EP45-DS3 nisam dobio !
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice