Savjet oko CPU hladnjaka

poruka: 5
|
čitano: 1.108
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Savjet oko CPU hladnjaka

Pozdrav ljudi.

Imam i5 750, kupljen prije par dana, i posto vidim da je dosta dobar za klokanje, treba mi savjet koji cooler uzet..

Cijena do 400kn + Pasta (Osim ako je ukljucena u paket)

Nasao sam zalman cnps10x quiet, izgleda oke, al ja neznam kakav je i nesto je skuplji.. Ne kuzim bas reviewe toliko, jer vecina testira socket 775 ili i7 se, nisam siguran, vise zagrijava od i5-ice. I naso sam jos scythe shuriken il mugen 2

Eto hvala unaprijed, moze iz linksa (Pozeljno) ili adm, protis.. ugl. nesto iz zagreba ili splita.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 20:29 (puls4R).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Savjet oko CPU hladnjaka
puls4R kaže...

Pozdrav ljudi.

Imam i5 750, kupljen prije par dana, i posto vidim da je dosta dobar za klokanje, treba mi savjet koji cooler uzet..

Cijena do 400kn + Pasta (Osim ako je ukljucena u paket)

Nasao sam zalman cnps10x quiet, izgleda oke, al ja neznam kakav je i nesto je skuplji.. Ne kuzim bas reviewe toliko, jer vecina testira socket 775 ili i7 se, nisam siguran, vise zagrijava od i5-ice. I naso sam jos scythe shuriken il mugen 2

Eto hvala unaprijed, moze iz linksa (Pozeljno) ili adm, protis.. ugl. nesto iz zagreba ili splita.

Ovaj bi ti bio itekak dobar izbor a cjena mu je oko 350 kuna po nasim ducanima, samo racunaj da je 13,5 cm visok uglavnom ima vrlo tih 12cm ventilator koji se vrti do maksimalno 1300 okretaja odlican hladnjak nema kaj.Nevinašce

http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/kabuto-cpu-cooler.html

http://www.hardwaresecrets.com/article/799/7

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 20:50 (rambox).
15 godina
neaktivan
Savjet oko CPU hladnjaka

Znam da je dobar kuler, no gledam na frosty tech.. prolimatech megahalems je dosta jeftin.. al ofc mi smo 3rd world drzava i nema tog za nac u nas :( preostaje mi mozda kupnja u bosni ili nesto s besplatnom il jeftinom dostavom..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Znam da je dobar kuler, no gledam na frosty tech.. prolimatech megahalems je dosta jeftin.. al ofc mi smo 3rd world drzava i nema tog za nac u nas :( preostaje mi mozda kupnja u bosni ili nesto s besplatnom il jeftinom dostavom..

Ako ikako možeš naći megahalemsa,preporučam ti ga.Od ostalih hladnjaka kabuto i mugen 2 su isto odlični.

Kasda je zakon!
17 godina
neaktivan
Odi slobodno na Zalman cnps10x.

Vrhunski hladnjak.
addicted to HD :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice