- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam vidio da se 960t moze otkljucati da ima 6 jezgri.
Mene zanima koji je bolji 960t ili 955BE?
Upravo imam Phenom x4 960T na Asrock Extrem3 v2 ploci i uspjesno se otkljucao u X6. Za sada nisam nista overclockirao, uspjesno sam instalirao win i stavio novu verziju biosa. Sutra cu napraviti mali review.
Gdje si kupio 960, jel to možda iz ove nove pošiljke što je došla u Protis?!
U Asbis je dosla posiljka od 30 kom, preko njih sam uzeo proc. Sutra cu napisati dojmove o procu. Ovako na brzinu cu reci da sam ga uspio otkljucati u x6 i da je cooler sa njim obicni kao u athlona.
960T je Zosma i može se uz malo sreće otključati u 6-jezgrenog Thubana. 960 je najobičniji Quad-Core s otključanim množiteljem.
Ja sam vidio da se 960t moze otkljucati da ima 6 jezgri.
Mene zanima koji je bolji 960t ili 955BE?
960T s obzirom da je ogromna mogućnost (vjerojatnost) uspješnog unlocka u X6.
Gdje si kupio 960, jel to možda iz ove nove pošiljke što je došla u Protis?!
Ovi u Protisu su nepismeni - zaboravili su T, no iz frekve i ostalih specki je vidljivo kako je ovaj proc zapravo Phenom 960T, a ne 960, stoga postoji velika vjerojatnost uspješnog unlocka.
Zato i pitam, jer je u Asbis-u došla nova pošiljka koja je 960T a u Protisu se pojavio procesor pod oznakom "Novo" koji za oznaku ima samo 960, ali ja mislim da su to ti procesori a s obzirom na cjenu, 900 kn za 6 jezgri, best buy!?
Zato i pitam, jer je u Asbis-u došla nova pošiljka koja je 960T a u Protisu se pojavio procesor pod oznakom "Novo" koji za oznaku ima samo 960, ali ja mislim da su to ti procesori a s obzirom na cjenu, 900 kn za 6 jezgri, best buy!?
Dijelim tvoje mišljenje, samo treba imati sreće pa unlockati. Teško da se svaki može...