Razlika

poruka: 10
|
čitano: 1.560
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Razlika
Koja je razlika izmedu Phenoma II x4 960 i 960 t
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Razlika

Ja sam vidio da se 960t moze otkljucati da ima 6 jezgri.

Mene zanima koji je bolji 960t ili 955BE?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Razlika

Upravo imam Phenom x4 960T na Asrock Extrem3 v2 ploci i uspjesno se otkljucao u X6. Za sada nisam nista overclockirao, uspjesno sam instalirao win i stavio novu verziju biosa. Sutra cu napraviti mali review.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2070319

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 21:08 (filterini).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razlika

Gdje si kupio 960, jel to možda iz ove nove pošiljke što je došla u Protis?!

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Razlika
960t možeš otključak u x6 a 955be ima otključan množitelj
13 godina

U Asbis je dosla posiljka od 30 kom, preko njih sam uzeo proc. Sutra cu napisati dojmove o procu. Ovako na brzinu cu reci da sam ga uspio otkljucati u x6 i da je cooler sa njim obicni kao u athlona.

14 godina
neaktivan
hors kaže...
Koja je razlika izmedu Phenoma II x4 960 i 960 t

960T je Zosma i može se uz malo sreće otključati u 6-jezgrenog Thubana. 960 je najobičniji Quad-Core s otključanim množiteljem.

8rk0 kaže...

Ja sam vidio da se 960t moze otkljucati da ima 6 jezgri.

Mene zanima koji je bolji 960t ili 955BE?

960T s obzirom da je ogromna mogućnost (vjerojatnost) uspješnog unlocka u X6.

Tiago Busques, con mucho gusto! ;-)
14 godina
neaktivan
Ivsa kaže...

Gdje si kupio 960, jel to možda iz ove nove pošiljke što je došla u Protis?!

Ovi u Protisu su nepismeni - zaboravili su T, no iz frekve i ostalih specki je vidljivo kako je ovaj proc zapravo Phenom 960T, a ne 960, stoga postoji velika vjerojatnost uspješnog unlocka.

16 godina
neaktivan
Razlika

Zato i pitam, jer je u Asbis-u došla nova pošiljka koja je 960T a u Protisu se pojavio procesor pod oznakom "Novo" koji za oznaku ima samo 960, ali ja mislim da su to ti procesori a s obzirom na cjenu, 900 kn za 6 jezgri, best buy!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivsa kaže...

Zato i pitam, jer je u Asbis-u došla nova pošiljka koja je 960T a u Protisu se pojavio procesor pod oznakom "Novo" koji za oznaku ima samo 960, ali ja mislim da su to ti procesori a s obzirom na cjenu, 900 kn za 6 jezgri, best buy!?

Dijelim tvoje mišljenje, samo treba imati sreće pa unlockati. Teško da se svaki može...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice