Opća rasprava o procesorima (CPU) izdvojena tema

poruka: 1.118
|
čitano: 195.187
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
suspendiran
Opća rasprava o procesorima (CPU)

Moj je princip testiranje doma i usporedba s svima ostalima za razliku od tebe koji tek od prekjucer prosipaš čatgpt budalastine dok sam ja istestirao stotine procesora i grafickih kartica za razliku od tebe, tako da kod mene svakako nemas apsolutno ikakvog kredibiliteta spavas na forumu od prvog dana, sad si jadničak poceo prosipati nekakvu crvenu žuć po forumu e pa nebudeš Snimi si doma neki video ili neka mjerenja pa da vidimo evo po stoti put te pitam tebe i sve ostale zeljne nekakvog dokazivanja...u benchmark temama i gaming testovima vas nema apsolutnoo nigdje, nula, magla, cistoca

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2025 20:20 (Boris grozni).
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina

Možeš testirat 24/7 kaj se mene tiče 😂

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
suspendiran
Re: Opća rasprava o procesorima (CPU)
forumaš kaže...

Možeš testirat 24/7 kaj se mene tiče 😂

Kog pitas plave ili crvene? nema problema ajmo cb test 24h

16 godina

Tebi velim, sam vrti mene zaboli 🤭 

12 godina
Boris grozni kaže...

Moj je princip testiranje doma i usporedba s svima ostalima za razliku od tebe koji tek od prekjucer prosipaš čatgpt budalastine dok sam ja istestirao stotine procesora i grafickih kartica za razliku od tebe, tako da kod mene svakako nemas apsolutno ikakvog kredibiliteta spavas na forumu od prvog dana, sad si jadničak poceo prosipati nekakvu crvenu žuć po forumu e pa nebudeš Snimi si doma neki video ili neka mjerenja pa da vidimo evo po stoti put te pitam tebe i sve ostale zeljne nekakvog dokazivanja...u benchmark temama i gaming testovima vas nema apsolutnoo nigdje, nula, magla, cistoca

Stjepanko, ChatGPT je u razgovor uveo tvoj brat po procesoru koji je spavao zimski san pa se prije 3 dana probudio.

Ja sigurno ChatGPT ne uzimam kao izvor informacija nego samo da opvrgnem glupsoti koji tvoj brat po procesoru priča.

Ja spavam na forumu? Lik, ti si protjeran već jednom koliko prosipaš žuč tu po forumu sa svojim glupostima a toliko si o tome ovisan da se nisi nakon toga mogao bataliti nego si napravio drugi da nastaviš gdje si stao.
Znači po tvome ispada da ti se cijeli život svodi na testiranje procesora, grafa i trolanja na forumu? Žalosno.

Kod tebe nemam kredibiliteta? A tko si ti ono? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2025 20:38 (ibme74).
14 godina

Dugo nisam aktivan bio ajmo da vas nasapunam..Intel je daleko bolji za total war nego ryzen isto tako kako Boris kaze 1% low u nekim igrama zna biti bolji ali to pricamo samo o i5/i7 nafrljenom na 5.5ghz inace ste dobri i sa 9600x/9700x.Ako se kupuje procesor za 130e onda najbolje 7500f ako se ide do 200e 14600KF iznad toga ima smisla jedino 9700X ili 9800X3D.Manje vise sta perferirate sve je to u okvirima 1-20% u 3-4 igre koje cete igrati od 100 igara tako da nema razloga za neku brigu,prepucavanje i bacanje para.

Vidim da su pale cijene ploca za Lga1851 ali taj intel core ultra i dalje ne moze parirat u igrama 9600x/14600KF.

Intel Core i5 12400F @ 5120.12 MHz - CPU-Z VALIDATOR

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2025 20:49 (MGloc).
Moj PC  
5 0 hvala 0
4 godine
suspendiran

Neznam zapravo kaj Apple uopce ceka da ude dublje u gaming segment mozda su i odlucili sad imaju i "dovoljno" jak gpu a bome i cpu

Neke stvari im rade na razini rtx 4090 a procesori su u nekim odredenim stvarima generaciju i dvije ispred svega, nije da nemogu!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Slazem se da su top, pogotovo M procesori, ali nekak se bojim da bi oni mogli izmislit dodatna mj./god. placanja nekih gluposti ukoliko bi se probili na trziste... i naravno da bi ih onda Intel i AMD pratili... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice