Koji procesor?

poruka: 12
|
čitano: 1.821
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Koji procesor?

Trebao bih kupiti novi procesor jer mi Bad Company 2 dosta šteka i na slabijim postavkama(a on najviše ovisi o procesoru), pa me zanima šta mi preporučujete.

Komp je pod moj pc.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji procesor?

klokaj taj procesor jer se kloka ko lud

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji procesor?

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=9235

uzmi ovaj ..ja uzimam ovaj za par dana

i rekli cu da je dobar ...

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Koji procesor?

Jesam, sad je na 3.12 ali se bojim dalje :)

Jednom sam ga na 3.5 ali sam brzo vratio nazad, sve je bilo u redu ali se ipak bojim :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Koji procesor?
AntonioXX kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=9235

uzmi ovaj ..ja uzimam ovaj za par dana

i rekli cu da je dobar ...

treba mi za socket 775

14 godina

Ja držim na 3.21 bez diranja votaže, iznad toga se zna crashat.. i vrtim sve normalno..

a na taj socket probaj neki quad ubost.. q8xxx, q6600, q9xxx

[shplj]
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 17:10 (vrba5).
14 godina
Koji procesor?

kaj vi pricate.ja sam svog e5300 kloko na 3.9 bez dizanja napona i bio je stabilan.a razlika izmedu e5300 i e5200 je u ovih 100mhz

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Koji procesor?

Overclock nemože nadomjestiti nedostatak jezgri...Za početak overclockiraj na 3.0ghz a pomalo počni skupljati za novu platformu...:)

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nedovano sam promjenio grafu , ali postavke na kojima sam igrao tu igricu su bile sljecede cpu dual core e5300 (2.6) ---4gb RAM DDR3--- hd4670-- MATICNA NEKA asusova neznam koja tocno... igrao sam na monitoru od 22" znaci reza je 1680x1050 nista nije bilo clockano i vrtio sam igru na toj rezi i sve na hige s time da nisam pratio i nezanimaju me stvari dali mi je fps40-50-70 ili 300 i mogu ti reci da nisam imao ama bas niti jedan trzaj... sve je islo glatko... neznam dali je onda bas tolka razlika izmedu ta 2 procesora moj je malo noviji ako se ne varam . Jest da imam ddr3 za razliku od tebe koji imas ddr2 i proc za nijansu bolji ali ja sam to igrao na tako velikoj rezi i sve na hige da je nemoguce onda da ti s tom malo slabijom memorijom i i procom nemozes cak ni na low... :))

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 18:01 (Vesh).
15 godina
protjeran
Koji procesor?

A mogu na low ali svejedno neide glatko :)

Ali kad stavim sve na najnize onda ide kako treba, ali to onda nije to, grafika je onda u qukrcu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj E7500 ili E8600, ne znam kakav si sa novcem....

14 godina
neaktivan
Imam PROC: e5300 i takoder se dvoumim o prijelasku na drugi procesor te sam malo gledajuci uvidio da je prijelaz na neki drugi dual core totalno neisplativ takoder vrijedi i za core 2 duo koje si naveo phoenix2003, jer za takve novce mozes vec uzet i3 proc ili neki 955amdx4 phenom black edition koji su puno, puno bolji od tih procesora koje si naveo..... znaci vise se isplati jos zamjenit i maticnu pa kupit onda neki i 3 ili phenom nego ic na tu soluciju. + S novom maticnom dobijes jos i mogucnost nadogradnje u buducnosti tako da se sigurno onda jos isplati dat barem 500kn za neku noviju maticnu..... (jednostavno gledajuci barem po meni: Nebi se mogao pomirit s time da sam kupio proc koji je puno slabiji a mogao sam za iste novce uzet puno jaci....) Jedino na sto sam mislio je quad core.... ali ti procesori em ih nema tu kod nas za kupit sve sam ducane prosao, em su preskupi (precjenjeni a stari).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice