Trebao bih kupiti novi procesor jer mi Bad Company 2 dosta šteka i na slabijim postavkama(a on najviše ovisi o procesoru), pa me zanima šta mi preporučujete.
Komp je pod moj pc.
Trebao bih kupiti novi procesor jer mi Bad Company 2 dosta šteka i na slabijim postavkama(a on najviše ovisi o procesoru), pa me zanima šta mi preporučujete.
Komp je pod moj pc.
klokaj taj procesor jer se kloka ko lud
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=9235
uzmi ovaj ..ja uzimam ovaj za par dana
i rekli cu da je dobar ...
Jesam, sad je na 3.12 ali se bojim dalje :)
Jednom sam ga na 3.5 ali sam brzo vratio nazad, sve je bilo u redu ali se ipak bojim :)
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=9235
uzmi ovaj ..ja uzimam ovaj za par dana
i rekli cu da je dobar ...
treba mi za socket 775
Ja držim na 3.21 bez diranja votaže, iznad toga se zna crashat.. i vrtim sve normalno..
a na taj socket probaj neki quad ubost.. q8xxx, q6600, q9xxx
kaj vi pricate.ja sam svog e5300 kloko na 3.9 bez dizanja napona i bio je stabilan.a razlika izmedu e5300 i e5200 je u ovih 100mhz
Overclock nemože nadomjestiti nedostatak jezgri...Za početak overclockiraj na 3.0ghz a pomalo počni skupljati za novu platformu...:)
nedovano sam promjenio grafu , ali postavke na kojima sam igrao tu igricu su bile sljecede cpu dual core e5300 (2.6) ---4gb RAM DDR3--- hd4670-- MATICNA NEKA asusova neznam koja tocno... igrao sam na monitoru od 22" znaci reza je 1680x1050 nista nije bilo clockano i vrtio sam igru na toj rezi i sve na hige s time da nisam pratio i nezanimaju me stvari dali mi je fps40-50-70 ili 300 i mogu ti reci da nisam imao ama bas niti jedan trzaj... sve je islo glatko... neznam dali je onda bas tolka razlika izmedu ta 2 procesora moj je malo noviji ako se ne varam . Jest da imam ddr3 za razliku od tebe koji imas ddr2 i proc za nijansu bolji ali ja sam to igrao na tako velikoj rezi i sve na hige da je nemoguce onda da ti s tom malo slabijom memorijom i i procom nemozes cak ni na low... :))
A mogu na low ali svejedno neide glatko :)
Ali kad stavim sve na najnize onda ide kako treba, ali to onda nije to, grafika je onda u qukrcu :)
Probaj E7500 ili E8600, ne znam kakav si sa novcem....