Izbor procesora 2024.? zaključana tema

poruka: 70
|
čitano: 11.732
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Izbor procesora 2024.?
Petar hw kaže...

dok sam imao amd uvijek sam nekako izbjegavao u drustvu govoriti koji procesor imam, prelaskom na intel navedeni problem je nestao i sa ponosom mogu reci koji procesor imam (pa makar se radilo o 12100f) nekako cim se kaze intel ispadne se mocan. i "intel inside" naljepnicu actually iskoristim i zalijepim na kuciste i rub stola, onu crvenu amd ne bih nikada zalijepio

Ovo je bgmi ko topshop reklama.

13 godina
Izbor procesora 2024.?

Samo Imtel, i da svira 5ghz.

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
MGloc kaže...

Samo Imtel, i da svira 5ghz.

Do 12. generacije. Ovo dalje ne dolazi u obzir. To kada kupiš, stalno živiš u grču i neizvjesnosti hoće li riknuti ili postati nestabilno. Ajde dobro, tu je sada duže jamstvo, ali gorak okus svejedno ostaje u ustima.

16 godina
Izbor procesora 2024.?

Prvi post kaže da cena ne igra pošto je kod svih ponuženih približna, no u tom slučaju bih dodao popisu 7950X, kao opciju koja je performansama u par procenata od navedenog 9950X (u zavisnosti od konkretne aplikacije), a cena jeste dosta povoljnija (i kod nas i u inostranstvu). 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Ma neka crkne onda uzmem rizu X3D ;)

14 godina
MGloc kaže...

Ma neka crkne onda uzmem rizu X3D ;)

Preporučam ti da živis u grču ko ja i da ti degradira proc u 486-icu. Ali jebena 486-ica šta prangija sve šta joj metneš u zube. 

10 godina
Izbor procesora 2024.?

Pokažite svoje naljepnice 

Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
LOL!
Moj PC  
6 0 hvala 1
10 godina
Izbor procesora 2024.?

Aj sirotinjo i bogu si teška! Kake naljepnice, kaki bakarači...

Moj PC  
6 0 hvala 0
3 godine
Izbor procesora 2024.?

Moj PC  
14 0 hvala 2
16 godina
Re: Izbor procesora
Petar hw kaže...

intel naravno, amd zaobiđi jer je nize kvalitete izrade

Trebal si okačit i ovaj stari razulareni Intel promotivni video, da bi sve bilo kompletno fino upakovano.

- insanely fast processor=ludo ili suludo brz procesor, idealno za Intel 13/14 gen marketinške potrebe

AMD,........is that Epyc or what?
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2024 12:31 (rambox).
3 godine
Re: Izbor procesora
rambox kaže...
Petar hw kaže...

intel naravno, amd zaobiđi jer je nize kvalitete izrade

Trebal si okačit i ovaj stari razulareni Intel promotivni video, da bi sve bilo kompletno fino upakovano.

- insanely fast processor=ludo ili suludo brz procesor, idealno za Intel 13/14 gen marketinške potrebe

Fučkam ga sad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2024 12:30 (notloB).
16 godina
Ivan(4) kaže...

Prvi post kaže da cena ne igra pošto je kod svih ponuženih približna, no u tom slučaju bih dodao popisu 7950X, kao opciju koja je performansama u par procenata od navedenog 9950X (u zavisnosti od konkretne aplikacije), a cena jeste dosta povoljnija (i kod nas i u inostranstvu). 

Da, 7950X trenutno ima povoljnu cijenu, 9950X bi trebao biti 80-100€ jeftiniji da bi bili jednaki po performanse/cijena omjeru.

Budući da već nema AM5 platformu, onda mu trebaju još minimalno ploča i RAM, npr. solidna ploča i 64GB su 500€, pa na ukupni iznos i nije previše posebno ako ne misli često mijenjati.

Jasno da upgrade sa 7950X nema smisla, ali sa nekog starijeg R9 ili slabijeg je no brainer.

14 godina
Evo je 1255u i7,
Moj PC  
7 0 hvala 2
3 godine
suspendiran

Lol sve od reda neki intelaši, ovo je neka špijunska grupa, mozda da severinu pitamo koji cpu da uzme😂

💙

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2024 13:25 (Boris grozni).
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
Izbor procesora 2024.?

Može li neki od moderatora DrNasty , pirat , XXX-Man , Lazarus Long  ili vincimus  uskočiti u ovo leglo spama i napraviti reda?

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
moderator
sudy_freak kaže...

Može li neki od moderatora DrNasty , pirat , XXX-Man , Lazarus Long  ili vincimus  uskočiti u ovo leglo spama i napraviti reda?

Zašto?

Pa očito se ekipa malo zajebava i zabavlja. Nitko nikoga ne vrijeđa (ako je nekome Intel/AMD religija, spasa mu nema), mogu ljudi doći na forum i nekada se opustiti...

...
14 godina
Miro kaže...
sudy_freak kaže...

Zašto?

Pa očito se ekipa malo zajebava i zabavlja. Nitko nikoga ne vrijeđa (ako je nekome Intel/AMD religija, spasa mu nema), mogu ljudi doći na forum i nekada se opustiti...

Ok, pardon šefe.
Sad će me ekipa pojest 
Mislio sam da smo izašli iz okvira teme gdje je čovjek tražio savjet 

13 godina
Izbor procesora 2024.?

Kad se može očekivat nova 15'ta generacija u dućanima? Moj i5 13600k počeo bacat plave ekrane, 0x0000 error codove, kaže Futura da im donesem proc ali nemaju mi za šta zamjenit, defektne nove proceve nitko ne želi,  pa reko da pričekam izlazak novih procesora.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2024 13:59 (Cryogenic).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Cryogenic kaže...

Kad se može očekivat nova 15'ta generacija u dućanima? Moj i5 13600k počeo bacat plave ekrane, 0x0000 error codove, kaže Futura da im donesem proc ali nemaju mi za šta zamjenit, defektne nove proceve nitko ne želi,  pa reko da pričekam izlazak novi procesora.

MA NEMOGUĆE.

AMD je taj koji je nepouzdan i loše izrade. Oooo neeee, kako Intel?

16 godina
moderator
sudy_freak kaže...
Miro kaže...
sudy_freak kaže...

Zašto?

Ok, pardon šefe.
Sad će me ekipa pojest 
Mislio sam da smo izašli iz okvira teme gdje je čovjek tražio savjet 

Ma sve OK, čak štoviše si u pravu - Sandokan je dobio odgovor koji je želio i zahvalio se još na prvoj stranici. U tom trenu se tema mogla zaključati - ali nastavilo se u ležernom tonu, pa zašto kvariti zabavu?

...
5 mjeseci
protjeran
Cryogenic kaže...

Kad se može očekivat nova 15'ta generacija u dućanima? Moj i5 13600k počeo bacat plave ekrane, 0x0000 error codove, kaže Futura da im donesem proc ali nemaju mi za šta zamjenit, defektne nove proceve nitko ne želi,  pa reko da pričekam izlazak novih procesora.

To je explorer error jel tako? Pretpostavljam igraš sa gempadom??

I nije mi jasno kako si ti odma ustanovio da je CPU, apsolutno jedan jedini podatak nisi upisao da mozes to potkrijepiti...

Pogotovo sta i5 ni nema tih velikih spajkova jer nema ni visoki ST boost da bi uopce bilo potrebe za neke divlje napone koji god bios da je gore, to su novinari napravili dramu na tamo neka 2 komada koja su od pitaj boga riknula valjda izašli iz tvornice kriplani na pola pa se samo cekao kvar.

Imas li HWinfo monitoring slikan tokom nekog stress testa ili cinebencha?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2024 14:56 (Kec na desetku).
12 godina
Petar hw kaže...

nas dva jedini govorimo istinu, amd je bio i uvijek ce biti samo niskobudzetna alternativa

da ne govorimo o sramu koji korisnik osjeca sa amd proizvodima. dok sam imao amd uvijek sam nekako izbjegavao u drustvu govoriti koji procesor imam, prelaskom na intel navedeni problem je nestao i sa ponosom mogu reci koji procesor imam (pa makar se radilo o 12100f) nekako cim se kaze intel ispadne se mocan. i "intel inside" naljepnicu actually iskoristim i zalijepim na kuciste i rub stola, onu crvenu amd ne bih nikada zalijepio

bolje suti u drustvu o tome nes tako nikad umocit

16 godina
Izbor procesora 2024.?

Čekaj, a kako ti prilaziš devojkama?

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
Cryogenic kaže...

Nemogu ti dat drugi 13600k ? Ja bi osobno prihvatio drugi 13600k ali jedino u slucaju da fiksiras napon na 1.35v i sredis klokove, tad nemas problema...

15 godina
Izbor procesora 2024.?

Sa današnjim updateom 23H2 with KB5041587 mi sa izvrsnim AMD Ryzen TSMC proizvodima, na naprednom proizvodnom procesu službeno dodatno imamo još 10% bolje gaming performanse.

Srce mi je tako ispunjeno da je to čudo jedno...živio nam naš AMD sto godina i TSMC sa jako malo nanometara i samo 65W TDP 

AMD plug and play a ne 13. i 14. Intel neispravna serija koju treba provjeravati koliko je CPU degradirao na mjesečnoj bazi...žao mi ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2024 17:08 (forumaš).
Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
Izbor procesora 2024.?

Naljepnice, kažete? Pa, evo i mojih. Svi imamo neke i9-ke... Ali imam i AMD naljepnicu i nije me sram.Doduše, ostala je od FX-a 8320, ali nema veze, ionako je opet AMD procesor u tome računalu. Odnosno kućištu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Mene obicno pitaju za insta, pa cim vide da imam intel odmah padaju na to.

2 godine
neaktivan
Izbor procesora 2024.?

Ispričat ću se za spominjanje budžeta, to je dosta osobna stvar, pa je ne treba ni u šali spominjati. Trebaju postojati neke granice i u ovakvom bockanju, no sve ostalo vrijedi.

1 0 hvala 0
14 godina
Izbor procesora 2024.?

Miro šefe a što kažeš da sada uletiš 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice