Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 14.623
|
čitano: 2.408.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
15 godina
Re: Intel Club (opća tema o procesorima)

Nađi se na mapi sa hahhaajaads tri partije pa da se vidi čija majka crnu vunu prede 

11 godina
Intel Club (opća tema o procesorima)

intelaši se hvataju za slamke, našli jednu staru esport igru u kojoj je navodno 0.1% i 1% low bolji nego kod ryzena pa se to sada slavi kao najveća pobjeda 

Evo ti jedan od najboljih PUBG igrača danas ZpYan1 goni konfu sa r5 5600x, kako li samo on igra tako dobro na tom lagavom gofnetu da mi je znati 

4 0 hvala 0
11 godina
ibme74 kaže...

intelaši se hvataju za slamke, našli jednu staru esport igru u kojoj je navodno 0.1% i 1% low bolji nego kod ryzena pa se to sada slavi kao najveća pobjeda 

Evo ti jedan od najboljih PUBG igrača danas ZpYan1 goni konfu sa r5 5600x, kako li samo on igra tako dobro na tom lagavom gofnetu da mi je znati 

Ne zna on jos da nisu bitni 0.1 i 1% nego gamesense i reakcija, to je sve povukao od framecrashera... 2017-2018 su bili turniri u pubgu gdje su doslovno svi imali 144+hz monitore i hrpa fpsa, a ja bio na 60hz i 90 fpsa, i opet sam pobjedjivao turnire.. Meni je rekao da poslikam kraj druge runde u TDMu sa svojim procom, startao bench u prvoj rundi i zavrsio sa 110+ fpsa 0.1% i to sa obicnom 1660ti

13 godina

A moram vam malo ispustit taj napuhani balun zvani 9800X3D kada nema Wara,Lava,Lucija moram vas ja restartat na tvorničke postvake.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ibme74 kaže...

kad covjek nezna za bolje misli da igra na najboljem...to je ocito

11 godina
MGloc kaže...

A moram vam malo ispustit taj napuhani balun zvani 9800X3D kada nema Wara,Lava,Lucija moram vas ja restartat na tvorničke postvake.

Samo ti daj 

sfc_PsychQ kaže...
ibme74 kaže...

kad covjek nezna za bolje misli da igra na najboljem...to je ocito

Ma baš, zamisli šta bi tek radio da stavi 12400F i digne ga na 5GHz 

13 godina

Šta bi radio ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2024 18:42 (MGloc).
3 godine
MGloc kaže...

Šta bi radio ?

Je Intel pogotovo kad se malo nasvira ubija s 1%min sve zivo i mrtvo, primjetio sam to odavno u vecini recenzija! Trenutno i5 14600kf za 220€ je novi sapunator kao i za "kreatore" Hvala AMD no meni nebus prodavao 1080p cpu za 600€

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2024 18:58 (Boris grozni).
15 godina
Intel je sada budget klasa, k plus
Moj PC  
2 0 hvala 0
2 godine

Intel announces Arrow Lake fix coming within a month...

Kako se i pretpostavljalo, problemi s latencijama i lošom optimizacijom se tek trebaju riješiti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Ma katastrofa sumnjam ja da ce ista od toga lga 1851 socketa dobro izaci intel bude na tračnicama tek tamo 2026 godine.Zasad alder 5+ghz i šišaj.

15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
MGloc kaže...

Ma katastrofa sumnjam ja da ce ista od toga lga 1851 socketa dobro izaci intel bude na tračnicama tek tamo 2026 godine.Zasad alder 5+ghz i šišaj.

Polako, amd je ne zenu već skoro desetljeće i još ima problema s latencijama i optimizacijama za chiplet dizajn pri predstavljanju novih modela, ovo je prvi intelov, bilo bi nenormalno da s njim nemaju problema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2024 20:33 (notloB).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice