Gušenje s grafičkom?

poruka: 17
|
čitano: 2.004
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gušenje s grafičkom?

Imam pitanje.Dal je hd 5870 prejaka za athlona II x4 630 il da uzmem phenoma 945?Molim brzi odgovor.Preporuke su dobrodošle.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Gušenje s grafičkom?
Ivo82 kaže...

Imam pitanje.Dal je hd 5870 prejaka za athlona II x4 630 il da uzmem phenoma 945?Molim brzi odgovor.Preporuke su dobrodošle.

Lol pa phenom i je bolji od atholona.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
14 godina
neaktivan
Gušenje s grafičkom?

bolje phenoma,

Be Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovaj imam coolermaster 600 w silent pro jel to dosta za hd 5870?Phenom 955 mi se ćini best buy.

15 godina
protjeran
Gušenje s grafičkom?

jeli ti sad imas taj athlon u sebe ili planiras kupit?

X

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gušenje s grafičkom?

More to taj athlon pogonit nes vidit velike razlike u igrama ;)

Cekaj radije bulldozera

Meni ce x3 435 gonit 5750/5770 crossfire pa

A is ok :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nabavit mislim.
15 godina
neaktivan
Gušenje s grafičkom?

1-2 fps max neces ni primjetit ajd dodatni trosak ako imas kupuj

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ivo82 kaže...

Phenom je brži u igrama, igre koriste L3 cache stoga je Phenom u prednosti, ali s tom grafičkom i na viskoj rezoluciji nećeš puno primjetiti razliku između ta dva procesora, jer ta grafička svakako može tjerat sve igrice na maks, po meni je bolji izbor Athlon II X4 630 i neki solidan hladnjak za njega, ako već nemaš kakav hladnjak!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 15:51 (Ivsa).
15 godina
neaktivan

A napajanje je dovoljno.Zalman performu bi uzeo.Ja sam mislio uzet grafu jaću jer sam mislio kad izađe bulldozer nadograđivat proc.Napajanje je cm 600w silent pro.

15 godina
neaktivan
Ivo82 kaže...

A napajanje je dovoljno.Zalman performu bi uzeo.Ja sam mislio uzet grafu jaću jer sam mislio kad izađe bulldozer nadograđivat proc.Napajanje je cm 600w silent pro.

Pa ako mozes cekati bulldozera mozes i   HD 6xxx seriju grafickih. Ak nista drugo bar ce ti HD 5870 bit jeftinija kad oveizadu

Pravi programeri programiraju binarno!
15 godina
neaktivan

Jel napajanje dosta?????XD.

15 godina
neaktivan

CM je jako dobro napajanje i za grafu ce ti bit dosta; pogotovao za HD 6xxx seriju posto ce one manje trosit, ali i za 5870 bez problema. Pitanje je kolko ce bulldozer imati TDP, ali sve jedno ja bih reko da neces imati problema tj da ce drzat.

Pravi programeri programiraju binarno!
15 godina
neaktivan
Puno hvala.
16 godina
neaktivan
Gušenje s grafičkom?

Tjerat će ti to napajanje bez problema, viša manje sve, bez nekih bolesnih CF/SLI konfiguracija!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pandza94 kaže...

More to taj athlon pogonit nes vidit velike razlike u igrama ;)

Cekaj radije bulldozera

Meni ce x3 435 gonit 5750/5770 crossfire pa

A is ok :D

kao prvo nemere to athlon iskoristit do kraja,a to što si napisao da če tebi x3 gonit crossfire,,stari ništa ne stoji,zato nemoj pisat gluposti

15 godina
neaktivan
gamer37 kaže...
kao prvo nemere to athlon iskoristit do kraja,a to što si napisao da če tebi x3 gonit crossfire,,stari ništa ne stoji,zato nemoj pisat gluposti

Ići će mu sasvim dobro s tim procom. Druga stvar je što bi CF profitirao s i7 zbog velike

memorijske propusnosti što je bitno za multi GPU sustave jer proc komunicira dvostrukim sabirnicama.

No naigrat će se s tom konfom bez dvojbe. A što se tiče single GPU sustava, Q6600, Athlon II X4 + 5870/GTX480 i vozi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice