Ferrari medju hladjenjima? Svi ti aio-vi su jeftikaneri sa aluminijskim radiatorima i pumpicama koje uopce ne bi mogle gurat vodu kroz posteni loop...
Vodeno hladjenje za koje bi se moglo reci da je "Ferrari medju hladjenjima" kosta vise od prosjecnog kompa na forumu...
Na internetu vec ima podosta review-a AC Freezer 240-ke i u svima pobjedjuje sve Corsairovo uz puuno manju buku i cijenu...
Dakle onda si 100% siguran da ostajem bez svojeg Corsaira h100i?
S time da je Lucidius rekao da cemo testirati s istim ventovima, sto sporazumijeva 2 venta na Corsairu i 2 venta na AC Freezeru - inace dolazi s 4 venta...
Ja sam pak našao da je Corsair h100i v2 bolji ali eto bumo videli.
Nadalje s obzirom da je i na IHS-u koristit cemo Coollaboratory pastu.
Testirat cemo sa tvojim ventovima, ta dva su na maxu jaca od 4 arcticova. Jesi polirao mozda bazu od h100i?
Ne, ja sam ovaj Corsair dobio zajedno s kompom, osobno ga takoder ne bih uzeo, prije sam imao CM Nepton 240m.. meni je to sve više manje isto.
Ja se zapravo cudim sto ti imas "muda" s tim stavom uopce doc nepoznatoj osobi, i ocekujes ako imas i bolji rezultat da cu ti u vlastitoj kuci dati svoj Corsair..
Čisto informativno ne mislim ti ga dati a niti bih uzeo tvoj jer su mi to djecje fore. Ja sam uvjeren da je Corsair bolji, sve mi to možemo odraditi bez tenzija u suprotnom mi se zhivo hebe što želiš pokazat ekipi kak su u krivu (ja osobno to nisam govorio), ja imam problem s tvojim ponašanjem jer mi se ne sviđa.
Pa dogovor je dogovor, ako smo dogovorili onda nevidim problem u tome da se ispostuje davanje hlađenja pobjedniku, ne uzimam ja tebi nista na silu. Sta sada te malo strah pa bacas te nek fore, kao ja imam muda tebi u tvojoj kuci uzet Corsair, kao d akradem, daj molim te
Ok, ako neces tako da ostavimo hlađenje jedan drugom u slucaju losijih rezultata, budemo testirali onda cisto iz razonode, nemora niko nikome nista ostavit bez obzira na rezultate.
Nije problem ni da kod mene istestiramo ako imas "punu" kucu, usput malo popricamo o hardveraju itd...
Nemoj mi stavljat ove navodnike i svoja uvjerenja/nagađanja/predviđanja jer ti nemaju smisla.. S obzirom da su ti starci u Ivaniću evo ti slike mene i mojih dragulja pa me mozda i prepoznas xyxy