CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.194.198
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
17 godina
Re: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
Lucidius kaže...

toxic

Ajde eto ako ja pricam gluposti, ostavi mi svoj broj mobitela, pa te nazovem sutra da dođem kod tebe sa svojim Arcticom pa da istestiramo jel bolji on ili H100i, testirat cemo sa istim ventovima tako da se izbjegnu varijacije u hlađenju na tu temu.

Ako ce tvoj hladiti bolje, ja ti ostavim Arctica, ako Arctic bude bolji ti meni dajes H100i, jel moze?

EDIT:

Pa da se odma kvazi znalci ovog foruma poklope po usima sa svojim biserima i izjavama.

Vrlo rado bih ovo napravio no imamo nekoliko prepreka.

Nisam iz Zagreba, putujem svaki dan autom na posao 50km u jednom smjeru.

Imam dvoje male djece doma a doma dođem tek u 18:00h, vikendom ako mozes doci do mene super, odradimo ovo da pace....

Anyway ja nisam rekao da pricas gluposti vec da imas pogrešan stav, prvo što si korisnika pitao je koliko je platio i automataski mu dao do znanja da je "glup" ak je platio vise od 350 kn.. što se mene tice ovo ja apsurd..

11 godina
neaktivan
CPU hladnjaci i ventilatori P&O

Kupovanje preko njuškala je uvjek kocka.  Potrudim se dobit sto više info o artiklima koje kupujem, porazgovaram sa prodavačem, tražim koji screenshot, sliku, opis artikla itd..

po meni je cijena od 500 kn najjeftinija sto sam uspio naci.  Tražio sam baš corsair H100 radi debljine radijatora jer stane uz mali mod u moje sitno kučište. Corsairu kao brandu vjerujem (fanboy).  Čitam reviewe i za sada nisam našao na neke mane koje bi me odbile od trošenja 500 kn za nesto sto mi se prvenstveno sviđa a tek onda treba.  

Sutra kad promjenim pastu, koje moguce da sam stavio mrvu previše a uz to je loša, te imam ne bajno provjetren case i osrednji cable managment...mozda spustim koji celzij temp.

Stjepanje:  Bio sam ga malo promrdao i čuje se voda, al ništa sad strašno...moguce da je ishlapilo malo...

noob al volim učit
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
protjeran

nicky.sl

Trebali ste reklamirati to, moj nema tih problema, dobili ste robu sa greškom ako je to tako kako pricas. 

I ovi na PCEkspert recenziji su rekli da je Arctic sta se tice izrade prilicno dobar, a hlađenje je kako sam i rekao u rangu H110i gtx klik

Cak i tu vidis slike, ja neznam gdje ti vidis ostre rubove, eto ja ga mazim i pazim tenutno i nigdje nigdje da bi se porezao...

toxic 

Ok, gdje zivis samo da znam otprilike...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 21:27 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

u pravu si u potpunosti, sve se slažem sto si rekao sve je bas tako, Zajebo sam se, eto trebao sam od tebe kupit.

rolleyes

back on topic:

ponovo montirao cooler sa manje paste, max temp u blendu je 55C 

noob al volim učit
12 godina
Lucidius kaže...

nicky.sl

Trebali ste reklamirati to, moj nema tih problema, dobili ste robu sa greškom ako je to tako kako pricas. 

I ovi na PCEkspert recenziji su rekli da je Arctic sta se tice izrade prilicno dobar, a hlađenje je kako sam i rekao u rangu H110i gtx klik

Cak i tu vidis slike, ja neznam gdje ti vidis ostre rubove, eto ja ga mazim i pazim tenutno i nigdje nigdje da bi se porezao...

toxic 

Zaboli mene za to šta kažu recenzije nekog tamo lika iz PC Experta il neznam koga ja najviše virujem mom oku i mom osjećaju.

Tvoj Arctic nije loš i ne hladi loše samo je nekako nedovršen, hebiga to mi je bio osjećaj na prvu loptu i teško će to bit istirat iz mene (pogotovo zato što ne hladi bolje, al ni gore).

Dosta je bilo prepirke u stilu "svaki Cigo svoga konja hvali" nit je misto nit je vrime za to a niti si ti ikada na ovom forumu priznao da si možda u krivu, stoga dosta je.

15 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Corsair vodena su po kvaliteti i izradi godinama ispred tvog Arctica koji kopira Corsair.

Niti Corsair niti Arctic ne proizvode vodena hladjenja nego samo lijepe svoje nalijepnice na Asetekova vodena. 

Cinjenica je da Arctic ima performanse duplo skupljih Corsair aio-va jer tu placas ime sta je apsurdno jer su isti drek...

17 godina
ansha kaže...
nicky.sl kaže...

Corsair vodena su po kvaliteti i izradi godinama ispred tvog Arctica koji kopira Corsair.

Niti Corsair niti Arctic ne proizvode vodena hladjenja nego samo lijepe svoje nalijepnice na Asetekova vodena. 

Cinjenica je da Arctic ima performanse duplo skupljih Corsair aio-va jer tu placas ime sta je apsurdno jer su isti drek...

Vec sam negdje naveo. Kolegi s posla je riknulo vodeno h80 izvan garantnog roka. Poslao Corsairu mail, rekli mu posaljite to mi cemo poslati novo i doslovno je tako bilo i sve se odvilo u 10 dana...

Osim toga Corsair ima bolesno dobar support svidlo se tebi ili ne, i to takoder utjece na cijenu priznato ti to ili ne. 

12 godina
ansha kaže...
nicky.sl kaže...

Istina je da Corsair traži puno previše za svoje proizvode al je i istina da imaju bolju završnu obradu, izgled, efekte, softver za upravljanje, Arctic istina nudi iste performanse hlađenja al ništa drugo od navedenog a ja volim oku ugodne stvari.

9 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
Lucidius kaže...

nicky.sl

toxic 

Zaboli mene za to šta kažu recenzije nekog tamo lika iz PC Experta il neznam koga ja najviše virujem mom oku i mom osjećaju.

Tvoj Arctic nije loš i ne hladi loše samo je nekako nedovršen, hebiga to mi je bio osjećaj na prvu loptu i teško će to bit istirat iz mene (pogotovo zato što ne hladi bolje, al ni gore).

Dosta je bilo prepirke u stilu "svaki Cigo svoga konja hvali" nit je misto nit je vrime za to a niti si ti ikada na ovom forumu priznao da si možda u krivu, stoga dosta je.

Tebe uvijek zaboli kada ti argumenti nejdu na ruku, ja sam svoje tvrdnje potkrijepio dobrim argumentom i dokazomsvaki puta kada sam pricao o necemu, nista ne hvalim samo zato sta ja to posjedujem vec zato jer sam usporedio i testirao sa necim drugim (u ovom slucaju sa h100i) i na temelju toga iznosim svoje zakljucke koje ovdje serviram vama.

Eto za vikend cemo jos kod Toxica istestirati pa da vidimo jesam u pravu, a netko od nas ce ostati bez hlađenja nakon testa 

17 godina
Lucidius kaže...
nicky.sl kaže...
Lucidius kaže...

nicky.sl

toxic 

Tebe uvijek zaboli kada ti argumenti nejdu na ruku, ja sam svoje tvrdnje potkrijepio dobrim argumentom i dokazomsvaki puta kada sam pricao o necemu, nista ne hvalim samo zato sta ja to posjedujem vec zato jer sam usporedio i testirao sa necim drugim (u ovom slucaju sa h100i) i na temelju toga iznosim svoje zakljucke koje ovdje serviram vama.

Eto za vikend cemo jos kod Toxica istestirati pa da vidimo jesam u pravu, a netko od nas ce ostati bez hlađenja nakon testa 

hocemo li? koliko znam nista se nismo jos dogovorili. poslao sam ti mjesto na pm.. osim toga lud si ako mislis da cu ti dati Corsaira za tvog Artica ocekujem minimalno nadoplatu jos s tvoje strane ako se Artic pokaze losiji (i to u omjeru novo za novo jer i moj ima garanciju jos pa cak i da nema bih to ocekivao).. Cak i da izgubim vec duze vrijeme se zelim vratit na Air tak da meni sigurno tesko nece pasti.

12 godina

Koje argumente ?!?

Čitaš li ti uopće išta? Lipo sam napisao da sam ja osobno probao to tvoje napajanje i iz svog vlastitog iskustva donosim zaključke koje ovdje vama serviram.

Dakle: Moj Corsair je bio bolji 1-2 stupnja (što je zbilja zanemarivo).

Arctic ima lošu završnu obradu i nema softversko upravljanje, ništa na njemu ne svijetli.

Kako kaže drug Tile cijena je na strani Arctica i to debelo ali "nije u šoldima sve"

9 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Koje argumente ?!?

Čitaš li ti uopće išta? Lipo sam napisao da sam ja osobno probao to tvoje napajanje i iz svog vlastitog iskustva donosim zaključke koje ovdje vama serviram.

Arctic ima lošu završnu obradu i nema softversko upravljanje, ništa na njemu ne svijetli.

Kako kaže drug Tile cijena je na strani Arctica i to debelo ali "nije u šoldima sve"

Podctano nije tocno, ja nemam probleme koje si ti opisao, softwersko upravljanje je goli kuki i zbagirano kod Corsaira, pun je internet žalbi na Corsair link od vodenog. Corsair je izgledom atraktivniji, ali to je drugi par rukava.

Sta se tice testiranja testirao sam i ja Arctica protiv h110i i znam da je moj bio bolji, tvoj je Arctic je po svemu sudeci bio roba sa greškom kako si ga opisao, od izrade, a izgleda da su i performanse na temelju toga stradale.

Toxic, nije problem tvoja lokacija ni najmanje :D

11 godina
neaktivan

ja sam spizdio ovih dana 500kn H100, i5 2500k 800... ajde utopit cu svoj non k i5 za iste pare cca, pa i nije trošak.

Ali imam corsair h100 koji sam proteklih godinu dve, samo maštao i gledao ovdje po forumima i youtube videima.

Da li mi treba?  generalno netreba mi nista jace od pentiuma, al ja to želim.  Ne artica, ne EKWB...bas sam tog corsaira htio.  Slaganje PC mi dojde kao hobby i relaxacija, onda ono kad prođe Prime95  10h vrćenja a nema greške....hijaaaao gušta

gušt košta, 

jbg zato neidem po kafanama i ne kockam.  :)

evo promućkao sam hladnjak, vrlo malo se cuje, nebi rekao da fali tekucine.-..ja zajebo sa puno paste

dobre su temp, dapače odlične...gaming 45-50C.  Spustio sam temp 20C koliko mi je bilo sa cooler master v8, a digao frekfrenciju za 500 mhz

po meni neloše

noob al volim učit
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 22:21 (smak420).
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
Lucidius kaže...
nicky.sl kaže...

Koje argumente ?!?

Podctano nije tocno, ja nemam probleme koje si ti opisao, softwersko upravljanje je goli kuki i zbagirano kod Corsaira, pun je internet žalbi na Corsair link od vodenog. Corsair je izgledom atraktivniji, ali to je drugi par rukava.

Sta se tice testiranja testirao sam i ja Arctica protiv h110i i znam da je moj bio bolji, tvoj je Arctic je po svemu sudeci bio roba sa greškom kako si ga opisao, od izrade, a izgleda da su i performanse na temelju toga stradale.

Aj dobro kad ti tako kažeš, sve tvoje je najbolje a naše sve je il roba s greškom il nevalja.

A kako je taj tvoj Arctic dopustio da na tržište iziđe roba s greškom i još očito nedovršena ???

9 godina
protjeran

U to ne ulazim, isto kako ne kuzim ni akko je ASUS dopustio da frendu maticna od 2000kn 2 puta za redom dođe DOA 

Uostalom PCEkspert je testirao, vide se rezultati, ja sma testirao i en pricam gluposti, a to cu dokazat i kroz koji dan sada kad kod Toxica istestiramo hladnjake jedan protiv drugog.

Pricat cemo za par dana...

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

Arctic je vise bang for buck klasa koja je zaista dobra, ali Corsair je tata sto se tice vode, ali ga i naplate a sad dal se isplati e to je vec druga prica...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Standardno sranje napamet. Kakve greške? Možda kod početnika koji nikad nisu instalirali dva software-a na pc, pa bleje kad vide više od tri opcije u ui-u. 

Gore je Ansha naveo da treće firme proizvode hw, a corsair i slične samo lupu etiketu. Corsair je imao problema sa asetekom jer im je sotfverska podrška loša (to je izjavio sam djelatnik corsaira) odn. da imaju poteškoća sa povezivanjem pumpe/bloka sa softverom. S druge strane, coolitove pumpe to nemaju, no one se nalaze na tek par modela pa otud kukanje o "problemima" sa softverom CL. Dobro sam pogledao prije kupovine i odlučio se za coolitovu pumpu radi tih gluparija oko monitoringa (mislim da je riječ o nemogućnosti namještanja fan-curva na temelju core temp već temperature vode). No to i nije neki problem jer je ionako intelovim procesorima temperature skakuću pod teškim loadom, pogotovo u sintetičkim benchevima pa je možda kudikamo i bolje namještati krivulju s obzirom na coolant temp.

Otkad sam kupio vodenjaka, stavio FD fanove, instalirao CL i testirao kako se ponaša, namjestio krivulje i otada zaboravio da postoji. Radi bez ikakvih problema, dva update-a otada (4mj ako se dobro sjećam).

Arctic je dobar hladnjak i parira po performansama skupljim Corsairovima. No ne plaćaš samo performanse. Plaćaš support i ime. Isto zašto vrijedi platit nekog skupljeg fractala nego jeftinijeg Zalmana recimo?! Fractal ima bolesno dobru podršku (možda i Zalman ima, no ne bih se kladio). Uvjerio se osobno. Poslali mi side panel na osnovu moje tvrdnje da sam dobio blago izgreban iz trgovine. Pitali samo SN, račun i adresu (nisu ni tražili sliku ogrebotine). Sljedeći tjedan došao na vrata. Reko svaka čast. Take my money.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
9 godina
protjeran

Nisam ni ocekivao da se ti nebudes javio, moras ti svakom loncu bit poklopac ;)

Ima i drugih problema sa Corsair linkom od onih sta si ti nabrojao, nekima uopce ni ne prepozna hladnjak, al dobro, da se osvrnem i na druge stvari sem toga, zaboravio sam rec i da Corsair ima katastrofa ventove koji brzo prozuje, a i prilicno su glasni. Pumpa je također glasna ko avion kod zahtjevnijih zadaca, pun youtube je prituzaba na pumpu.

Jedino po cemu su Corsair vodena dobra je izgled, i na to se ekipa ljepi ko muhe na govno i misle da kupuju neznam sta.

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
Lucidius kaže...

Ima i drugih problema sa Corsair linkom od onih sta si ti nabrojao, nekima uopce ni ne prepozna hladnjak, al dobro, da se osvrnem i na druge stvari sem toga, zaboravio sam rec i da Corsair ima katastrofa ventove koji brzo prozuje, a i prilicno su glasni. Pumpa je također glasna ko avion kod zahtjevnijih zadaca, pun youtube je prituzaba na pumpu.

Jedino po cemu su Corsair vodena dobra je izgled, i na to se ekipa ljepi ko muhe na govno i misle da kupuju neznam sta.

Ventilatori jesu glasni na max brzini i to nesnosno ali u pola gasa se gotovo ne čuju a hlade izvrsno.

Pumpa je glasna al u trećoj brzini, u drugoj ju ne čujem.

Ne lipe se muhe samo na govno već dobro idu i na kolače.

Znamo što kupujemo. Kupujemo Corsair vodena hlađenja koja su Ferari među hlađenjima.

Da nemaju mana nemogu reći jer ih imaju ali da ću pljucat po njemu neću jer radi izvrstan posao.

15 godina
protjeran

Ferrari medju hladjenjima? Svi ti aio-vi su jeftikaneri sa aluminijskim radiatorima i pumpicama koje uopce ne bi mogle gurat vodu kroz posteni loop...

Vodeno hladjenje za koje bi se moglo reci da je "Ferrari medju hladjenjima" kosta vise od prosjecnog kompa na forumu...

Na internetu vec ima podosta review-a AC Freezer 240-ke i u svima pobjedjuje sve Corsairovo uz puuno manju buku i cijenu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ansha kaže...

Ferrari medju hladjenjima? Svi ti aio-vi su jeftikaneri sa aluminijskim radiatorima i pumpicama koje uopce ne bi mogle gurat vodu kroz posteni loop...

Vodeno hladjenje za koje bi se moglo reci da je "Ferrari medju hladjenjima" kosta vise od prosjecnog kompa na forumu...

Na internetu vec ima podosta review-a AC Freezer 240-ke i u svima pobjedjuje sve Corsairovo uz puuno manju buku i cijenu...

Dakle onda si 100% siguran da ostajem bez svojeg Corsaira h100i?

S time da je Lucidius rekao da cemo testirati s istim ventovima, sto sporazumijeva 2 venta na Corsairu i 2 venta na AC Freezeru - inace dolazi s 4 venta...

Ja sam pak našao da je Corsair h100i v2 bolji ali eto bumo videli.

Nadalje s obzirom da je i na IHS-u koristit cemo Coollaboratory pastu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 8:40 (toxic).
15 godina
protjeran

Testirajte sa istim brojem istih ventova i na istom procu s istom pastom. Ako je jedan poliran onda treba polirat i drugoga..

Zasto ocekujes pobjedu kad Freezer ima veci radiator?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
Lucidius kaže...

Ventilatori jesu glasni na max brzini i to nesnosno ali u pola gasa se gotovo ne čuju a hlade izvrsno.

Znamo što kupujemo. Kupujemo Corsair vodena hlađenja koja su Ferari među hlađenjima.

Da nemaju mana nemogu reći jer ih imaju ali da ću pljucat po njemu neću jer radi izvrstan posao.

Kupujete govno zamotano u celofan, niti hlade bolje od drugih po svim recenzijama po netu, em su glasna kada trebas od njih da rade na maximumu, ja ni swiftechovu ni arcticovu pumpu ne cujem, a ventovi su i na jednom i na drugom dosta tisi.

I to sta ti kazes rade dobar posao nema veze s vezom, kako znas da neki drugi nebi hladio jos bolje 

9 godina
protjeran
toxic kaže...
ansha kaže...

S time da je Lucidius rekao da cemo testirati s istim ventovima, sto sporazumijeva 2 venta na Corsairu i 2 venta na AC Freezeru - inace dolazi s 4 venta...

Testirat cemo sa tvojim ventovima, ta dva su na maxu jaca od 4 arcticova. Jesi polirao mozda bazu od h100i?

12 godina
Lucidius kaže...
nicky.sl kaže...
Lucidius kaže...

Kupujete govno zamotano u celofan, niti hlade bolje od drugih po svim recenzijama po netu, em su glasna kada trebas od njih da rade na maximumu, ja ni swiftechovu ni arcticovu pumpu ne cujem, a ventovi su i na jednom i na drugom dosta tisi.

I to sta ti kazes rade dobar posao nema veze s vezom, kako znas da neki drugi nebi hladio jos bolje 

Znam da rade dobar posao zato što sam osobno probao gomilu hladnjaka a među njima i taj tvoj. 

Bem ti recenzije koje su većinom plačene od neke zainteresirane strane JA GOVORIM IZ OSOBNOG ISKUSTVA.

17 godina
Lucidius kaže...
toxic kaže...
ansha kaže...

Testirat cemo sa tvojim ventovima, ta dva su na maxu jaca od 4 arcticova. Jesi polirao mozda bazu od h100i?

Ne, ja sam ovaj Corsair dobio zajedno s kompom, osobno ga takoder ne bih uzeo, prije sam imao CM Nepton 240m.. meni je to sve više manje isto.

Ja se zapravo cudim sto ti imas "muda" s tim stavom uopce doc nepoznatoj osobi, i ocekujes ako imas i bolji rezultat da cu ti u vlastitoj kuci dati svoj Corsair.. 

Čisto informativno ne mislim ti ga dati a niti bih uzeo tvoj jer su mi to djecje fore.  Ja sam uvjeren da je Corsair bolji, sve mi to možemo odraditi bez tenzija u suprotnom mi se zhivo hebe što želiš pokazat ekipi kak su u krivu (ja osobno to nisam govorio), ja imam problem s tvojim ponašanjem jer mi se ne sviđa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 13:16 (toxic).
11 godina
neaktivan

a issati da sam znao da ce se ovo razvuc na 2 stranice šutio bi   

100% sam siguran da je krivac za velike temperatura pasta HC 151  (čineze šit), kojoj inace treba dosta vremena da se sjedini, zapeče....znam da mi je i na zraku bilo tako, nakon par dana 4-5C manje temp..

u biosu sam sve ventove stavio na max, kad stigne mx-4 testiram opet, njoj navodno netreba taj "burn in time"

btw  i5 2500k  piči prime blend i small fft 4.5 ghz  na 1.25v...smrdi mi na dobrog clockera.  Mozda ako sredim temperature pokusam gurnut do 4.8, ali za gaming mislim da nema nikakve potrebe...4.3-4.4 sa GTX 970 više nego dosta.  Oči mi ne love više od 60 FPS anyways

noob al volim učit
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
smak420 kaže...

100% sam siguran da je krivac za velike temperatura pasta HC 151  (čineze šit), kojoj inace treba dosta vremena da se sjedini, zapeče....znam da mi je i na zraku bilo tako, nakon par dana 4-5C manje temp..

u biosu sam sve ventove stavio na max, kad stigne mx-4 testiram opet, njoj navodno netreba taj "burn in time"

btw  i5 2500k  piči prime blend i small fft 4.5 ghz  na 1.25v...smrdi mi na dobrog clockera.  Mozda ako sredim temperature pokusam gurnut do 4.8, ali za gaming mislim da nema nikakve potrebe...4.3-4.4 sa GTX 970 više nego dosta.  Oči mi ne love više od 60 FPS anyways

Pa kad si več uzeo to vodeno gurni ga do kraja. I ja si gledam vodeno(cca 600-700kn), malo si me zainteresirao, a s time da budem odradio i delid proca uskoro kad stigne materijal.

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
17 godina
skorvy kaže...
smak420 kaže...

Pa kad si več uzeo to vodeno gurni ga do kraja. I ja si gledam vodeno(cca 600-700kn), malo si me zainteresirao, a s time da budem odradio i delid proca uskoro kad stigne materijal.

Uzmi si CM Neptona 240m ako imaš prilike, ja sam ga bio u linsku na akciji uhvatio za 700 kn. Izuzetno tiho i ok hlađenje. tu je to sve negdje. Nemas sw, nije nikakav disco no ima te ok ventove i sasvim solidno hladi.. Iako ja sam misljenja da je to sve u rangu noctue dh15 ak ne i losije.

9 godina
protjeran
toxic kaže...
Lucidius kaže...
toxic kaže...
ansha kaže...

Ne, ja sam ovaj Corsair dobio zajedno s kompom, osobno ga takoder ne bih uzeo, prije sam imao CM Nepton 240m.. meni je to sve više manje isto.

Ja se zapravo cudim sto ti imas "muda" s tim stavom uopce doc nepoznatoj osobi, i ocekujes ako imas i bolji rezultat da cu ti u vlastitoj kuci dati svoj Corsair.. 

Čisto informativno ne mislim ti ga dati a niti bih uzeo tvoj jer su mi to djecje fore.  Ja sam uvjeren da je Corsair bolji, sve mi to možemo odraditi bez tenzija u suprotnom mi se zhivo hebe što želiš pokazat ekipi kak su u krivu (ja osobno to nisam govorio), ja imam problem s tvojim ponašanjem jer mi se ne sviđa.

Pa dogovor je dogovor, ako smo dogovorili onda nevidim problem u tome da se ispostuje davanje hlađenja pobjedniku, ne uzimam ja tebi nista na silu. Sta sada te malo strah pa bacas te nek fore, kao ja imam muda tebi u tvojoj kuci uzet Corsair, kao d akradem, daj molim te 

Ok, ako neces tako da ostavimo hlađenje jedan drugom u slucaju losijih rezultata, budemo testirali onda cisto iz razonode, nemora niko nikome nista ostavit bez obzira na rezultate.

Nije problem ni da kod mene istestiramo ako imas "punu" kucu, usput malo popricamo o hardveraju itd...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice