AsRock 770 Extreme3 OC

poruka: 34
|
čitano: 4.561
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: AsRock 770 Extreme3 OC
herc1988 kaže...

da pravi CF

2 x PCIe 2.0 x16 (blue @ x16 mode,gray @ x4 mode)

Kaj budemo, bolje išta nego ništa.

U većini igara pad performansi takvog Multi-GPU sustava je doslovce koma.

Međutim, ne vjerujem da će kolega raditi CF. Kupi si jednu HD6950 i fura sve živo na full HD-u kroz naredne tri godine bez pol frke.

Tiago Busques, con mucho gusto! ;-)
14 godina
Caesar et Brutus kaže...
herc1988 kaže...
antimadridista kaže...

ja bi rade iso onda na 870 extreme3 R2.0

Da, ako kasnije planira prijeći na Bulldyja kojeg baš i neće moći previše OC-ati, zbog 4+1-fazne regulacije koja je za kakvog 6/8-jezgrenog FX-a pravo ubojstvo.

Ova Asus-ica mu je bolji izbor unatoč starijem chipsetu, možda Asus izbaci AM3+ podršku, a i u suprotnom, ne čini mi se tako ionako da će kolega tako skoro mijenjati ovu 955-icu.

pa neka kloka proc bez podizanja napona.mozda malo napon dic.a i bulldyji se  lagano kloknu bez podizanja napona

15 godina
AsRock 770 Extreme3 OC

ne planiram uskoro preći na novi proc,a crossfire ni SLI neću radit nikada,tao da me nt ne zanima pretjerano.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Hahahahahaa ASUS dati podršku za nove procove ??? to nećemo vidjet, pa jedva su na 7xx cipsetima dali podrsku za Denebe, koja sramota ! Ovdje ko daje podršku za nove procove su AsRock, ECS, Biostar, Gigabyte

Zaboravio si MSi-a. We'll see.

herc1988 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

pa neka kloka proc bez podizanja napona.mozda malo napon dic.a i bulldyji se  lagano kloknu bez podizanja napona

Govorim o većem OC-u. Dalo se zaključiti iz konteksta.

P.S. Iznenadio bi se ti vrlo neugodno, da upikneš recimo jednog 8120 FX-a na tu ploču pa ga kreneš OC-ati.

Tiago Busques, con mucho gusto! ;-)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice