AM2+ kompatibilnost

poruka: 4
|
čitano: 756
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
AM2+ kompatibilnost

Pozdrav, otišla mi je matična pretpostavljam (nakom paljenja računala svi se ventilatori zavrte par sekundi, ali nakon 3-4 sekunde jednostavno se iskljuci i restara).

Procesor koji imam je AMD AM2+ 7850, pitanje jest postoji li neka matična u koju bih ga mogao uvaliti dok ne stignu novi procesori najesen (buldozer mislim) i da onda samo zamjenim procesor. je li AM3 kompatibilan sa starijim procesorima.

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
AM2+ kompatibilnost

Nemogu am2+ procesori u am3 ploce ali je obrnuto moguce.

Neaktivan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AM2+ kompatibilnost

Puno hvala. Mogu li onda dobiti preporuku za jednu matičnu AM2+ ploču.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: AM2+ kompatibilnost
Aruce kaže...

Pozdrav, otišla mi je matična pretpostavljam (nakom paljenja računala svi se ventilatori zavrte par sekundi, ali nakon 3-4 sekunde jednostavno se iskljuci i restara).

Procesor koji imam je AMD AM2+ 7850, pitanje jest postoji li neka matična u koju bih ga mogao uvaliti dok ne stignu novi procesori najesen (buldozer mislim) i da onda samo zamjenim procesor. je li AM3 kompatibilan sa starijim procesorima.

Hvala.

Aruce kaže...

Puno hvala. Mogu li onda dobiti preporuku za jednu matičnu AM2+ ploču.

U tvom slučajnu nije pametno davati velike novce za matičnu ploču.

Po mom sudu, najbolja kupovina, pošto planiraš skori prelazak na Bulldozere, ti je najjeftinija ploča u ponudi. Riječ je o ASRock N68C-S UCC. U Protisu dođe manje od 300 kuna, a za tvoj procesor će biti više nego dovoljna. Što je najbolje, podržava DDR2 i DDR3 memorije pa će se s njom dati i ubuduće složiti neka iskoristivija konfa.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 13:27 (cro_blue).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice