Visoke temperature hard diska

poruka: 7
|
čitano: 5.232
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozz...

Pošto nisam baš upučen u normalne temperature laptopa molio bih vas za vašu pomoć.Danas sam primjetio da mi se hard jako grije u laptopu(laptop je Lenovo 3000 N500) i kad kažem jako onda mislim na oko 62 °C.Da je to hard iz običnog a ne laptopa onda bih znao da su to prevelike temperature,ali nisam baš upučen u normalne temp. u laptopu.Pa bih vas molio jel bi mi mogli reci koliko je to povišena temperatura naspram uobičajene,jel to znači da je hard možda pri kraju i jel postoje kakvi načini da se spuste temperature.

Hvala unaprijed i ako sam nešto zaboravio reci samo pitajte. 

0 0 hvala 0
16 godina

Ta tvoja temperatura je prevelika za taj uređaj. Za laptope se proizvode HDD-ovi manjih brzina, manjih performansi upravo da se smanji zagrijavanje samog HDD-a Pošto su laptop hlađenja slaba, tvom bi HDD trebalo hlađenje što mislim da ti nije baš lako izvesti u laptopu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Visoke temperature hard diska

Brijem da j to malo previše za laptop.

Moj se grije na 40C ali je na 5400 okretaja

Možda je to normalna temp. ak oje 7200 koji su rijetki u laptopima

Možda ti i krivo očitava temp.

16 godina
neaktivan

I meni su isto prevelike temerature otkad se vratio sa servisa, pa neznam da li je to zbog ljeta ili je neki drugi problem. Zato nemogu igrati skoro nijednu igru. Evo sad na sobnoj temp. je ~50C

EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ispričavam se što nisam prije odg.možda je zbog ljeta jučer mi je tem dosegla čak 72 °C,za sada cu ga držati ugašenoga a kasnije cu vidjeti šta cu i kako cu

hvala na odg.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 1:27 (Deltak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ja sam doskocio visokim temperatuerama sa jednim izumom prikazano je na slikama, temperature su mi manje u prosjeku (CPU, GPU, HDD) za oko 15-20C

Ventilator 001 Ventilator 001
Ventilator u pokretu Ventilator u pokretu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Visoke temperature hard diska
Šef kaže...

I meni su isto prevelike temerature otkad se vratio sa servisa, pa neznam da li je to zbog ljeta ili je neki drugi problem. Zato nemogu igrati skoro nijednu igru. Evo sad na sobnoj temp. je ~50C

Ja sad mogu nakon sto sam nasao jedan stari ventilator doma, pogl slike u postu povise

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice