Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.644.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

pozz

trebam savjet za kupnju prijenosnika, uz zadovoljovanje sljedecih potreba:

- do 15" ekran

- koristenje iskljucivo za surfanje, slusanje glazbe, gledanje filmova na TVu...

- sto vise godina jamstva

- cjenovno da ne prelazi granicu od 2500kn 

kupuje se za keš pare, dakle u igri su i EU trgovine...

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Evo ti super odabira do 2500kn sa 3g jamstva, sto je regularno maximalno. Ono sto npr. nudi Elipso je nekakva njihova akcija i oni obicno imaju vise cijene, tako da mislim da je ovo najbolji odabir za tebe: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=dell+15.6+3805U+ Bit ce sasvim dovoljan i vise od toga za tu namjenu, unutra je Pentium zadnje Intelove Broadwell generacije koji bi naspram Haswella jos malo trebao produljiti autonomiju baterije. Naspram prethodnika (3558U) ima i podignut clock za 0.2Ghz, tako da ima vrlo solidan Passmark rezultat te dodje kao i3-4030U bez Hyperthreadinga. Izrada bi trebala biti prosjecno solidna za taj rang. Sta got kupio, pametno je provjeriti izradu u izlogu kakvog IT ducana prije kupnje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 15:20 (The_Fichek).
10 godina
neaktivan

Molim vas preporuku za laptop do max. 4000 kn

-15.6 ekran

- za gledanje filmova, internet,office

- Lenovo nekako preferiram ali može i Toshiba

Hvala!

0 0 hvala 0
11 godina

Ovako, da ne linkam hrpetinu laptopa, prvo reci je li ti pozeljniji rad na FHD ili HD rezoluciji na 15,6" dijagonali, s time da imaj na pameti da se uglavnom mogu povecati ikone na FHD rezi, bez smanjivanja ostrine, tj. te rezolucije.

Druga stvar, je li ti bitna zasebna graficka i ako je koliko?

12 godina
SteveX kaže...

Bok!

Može li mi netko provjeriti koliko je ova ladica kompatibilna sa ovim laptopom. Naručio sam ladicu još davno, a volio bih je iskoristiti, no nisam posve siguran hoće li će to biti moguće :s

9.5mm znaci kompatibilna je. 

10 godina
neaktivan

Dakle napokon sam se odlucio dajem max 4000kn. Trebam laptop za internet i produkciju glazbe.. Igre su nebitne, samim time i graficka!
-minimum 4gb RAM-a, najmanja brzina 800mhz, no nebi bilo lose da je 1600mhz ;)
-i5 procesori su dovoljni, sa 4 jezgre su odlicniiii, i ne bi smjelo ici ispod 2.0 ghz

-graficka je nebitna, moze biti najvece smeće

-preporuka bi bila da je ekran 15 incha tj, 15.6 i nebih volio ici ispod ovog
-memorija 500gb je i vise nego dovoljno stoga itekako moze 250gb , frend ima SSD i kaze da je brutalno brzi
-i da najbolje bi bilo da ima windowse ako ne budem ih nadoknadno instalirao, jer FL studio samo radi na windovsima...
-i na kraju krajeva frend kaze, nije bitno sad kakav je kompjuter, samo se ideja za stvaranje muzike igra ulogu.. mnoge su pjesme nastale na kompjuterima od 300ak eura...
-rekli su mi da izbjegavam HP, i da pogledam malo acer il asus ...

Tko nade laptop, ima pivo, hajdmo momci :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 3:32 (loromoro).

0 0 hvala 0
15 godina

@loromoro Ovo zadovoljava (po meni) većinu što tražiš. Procesor je najjači adut u navedenom laptopu. Toshiba Satelite S50-B-15T

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 9:45 (Arsen_Lupiga).
10 godina
neaktivan

@The_Fichek pa pomalo sam laik u svemu ali s obziorm da bi laptop bio za rad u officu, internet i  gledanje filmova, mislim da mi zasebna grafička ne treba ne igram igrice niti koristim zahtjevnije programe. 

A što se tiče HD ili FHD, odgovor bi bio HD, valjda :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 10:58 (Entonely).
11 godina

@Arsen_Lupiga

Znas li mozda koliko je dugo u ponudi ta Toshiba, nemrem vjerovat da mi je promakla. To mu je svakako najbolji odabir, hvala za info.

@Entonely

Za tu namjenu neznam ima li smisla protezati se do 4000kn, eventualno radi izrade laptope, npr. Toshiba S50-B-15T koju je Arsen nasao bi trebala biti vrlo dobre izrade, a ti preferiras Toshibu (C seriju nemoj gledat, L mozes, S serija je svakako iznadprosjecne izrade). Kaj se Lenova tice, best buyevi su Lenovo Z50/G50/B50.

Z50 je karakteristican po FHD rezoluciji, G50 po nicem posebnom, B50 dolazi sa Windowsima po nizoj cijeni te ima matt ekran. Prouci si i boje laptopa, Z50 je najcesce silver sivi ili bijeli, G50 crni ili crno-crveni/sivi, B50 redovno crni. To su po izradi iznadprosjecni laptopi, kao i ta Toshiba, a tu bi se jos pridruzio V3 Acer, HP ProbookHP Pavilion, Asus K serija (+link). Pricam naravno o rangu do 4000kn. Malo prosvrljaj po nabava.net-u ili drugoj trazilici. Odabir je ogroman posto kod tebe nema nekakvog dealbreakera. Mislim da ti nema smisla ici ispod i3U, ako gledas takve laptope jer takvi sa jacom izradom bas i ne dolaze sa Pentiumima, osim Lenova i V3 Acera. Napomena kod tog Acera je sto nisam siguran jesu li modeli ispod ovog best buya jednake iznadprosjecne izrade.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 11:53 (The_Fichek).
15 godina

@The_Fichek hjoj sad ću te slagat al' mislim da ima mjesec dana ak ne i više. kad bolje razmislim, laptop je savršen za njegove zahtjeve osim ovog dijela sa ssdom i opet je to najmanji problem jer ssd može ugraditi kad mu se ukažu neke nove pare :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gaming laptop do 6000, ako može prijedlog pronto, prijatelj danas ide kupiti.

0 0 hvala 0
12 godina
Arsen_Lupiga kaže...

@The_Fichek hjoj sad ću te slagat al' mislim da ima mjesec dana ak ne i više. kad bolje razmislim, laptop je savršen za njegove zahtjeve osim ovog dijela sa ssdom i opet je to najmanji problem jer ssd može ugraditi kad mu se ukažu neke nove pare :D

taj laptop nema servisni poklopac tako da se gubi garancija, toshiba striktno ima takvu politiku, moze se probat zmuljat ali neki servisi gledaju po šerafima dali su oguljeni tako se najlakse zna dali je bilo pokusaja samostalnog otvaranja, nadalje nema optike tako da mora hdd van, drzaci za ekran su jako lose napravljeni pogledaj malo po YT, glossy bezel oko ekrana u danasnje vrijeme jos nisu naucili da mora biti mat, ima minusa ali proc je super. 

11 godina

Isplati se probit budzet za 100kn pa ici na ovog: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=gl552+950m

Grafa nazalost nije gddr5, a tamo di pise da je 950M iili 850M gddr5 je u 99% slucajeva pogresan opis. Za nesto vise novca se probija ta granica pa ima:

http://www.playcom.hr/product.asp?product=asus-n551jm-156ips1920x1080-core-i5-4200h340ghz-8gb-lddr3-1000gb7200rpm-dvd-sm-nvidia-gtx860m-gddr5-&code=90NB06R1-M03070 kojeg je ostalo samo u tom ducanu i Acer Nitro koji je 17,3": http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=acer+nitro+031 koji je najveceg ulozeno dobiveno omjera po meni u tom rangu posto dijagonala takodjer ima cijenu na te specifikacije.

960M je drugo ime za 60Mhz overclockanu 860M, obadvije uvijek dolaze sa GDDR5 memorijom, to su ustvari tvornicki overclockane GDDR5 verzije 950M, a 950M je prakticki drugo ime za 850M. 

roby27 kaže...
Arsen_Lupiga kaže...

taj laptop nema servisni poklopac tako da se gubi garancija, toshiba striktno ima takvu politiku, moze se probat zmuljat ali neki servisi gledaju po šerafima dali su oguljeni tako se najlakse zna dali je bilo pokusaja samostalnog otvaranja, nadalje nema optike tako da mora hdd van, drzaci za ekran su jako lose napravljeni pogledaj malo po YT, glossy bezel oko ekrana u danasnje vrijeme jos nisu naucili da mora biti mat, ima minusa ali proc je super. 

Pa nisu tak losi drzaci, glossy efekt je vise semi-glossy, kao luksuzni, ne bljesti previse kao kod C serije kolko ja vidim, ima tu i brusenog aluminija. Nist, onda nek SSD stavi na mjesto HDDa, kupi vanjsko kuciste za HDD i to je to. Mislim da nema nist bolje za njega i da je izrada definitivno bolja od Acera E5-572G koji bi po jacini procesora jedini bio konkurencija. Politika je losa, ali ima kompenzacija za to, jedini od svih brandova nude regularno produljenje na 4g i to po dobroj cijeni: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=toshiba+4+produljenje

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 12:26 (The_Fichek).
12 godina

Onda neka prati 

o upgradu ali gubi garanciju sigurno ako ce to sam raditi. Nema tu semi glossy za okvir samo postoji glossy plastika to mozes uzivo vidjeti a ne prek YT lose snimke u polumraku.

11 godina

A dobro to za glossy ili semi-glossy, mislim da nije neka velika mana s obzirom da njemu ipak treba cim jaci proc. Meni to sa videja i dalje ne izgleda kao cisti glossy, izgleda kao bruseni aluminij, a ne plastika. Taj laptop sa videja kaj sam poslo dizajnom jako podsjeca na ovaj V5 Acer kojeg imam, cak su i raspored tipki i touchpad vrlo slicni. Drzaci mi se jednostavno ne cine losi, to se vidi na 1:38 u drugom videju. To po meni tak mora biti posto je monitor laptopa vrlo tanak, ista stvar je kod mene. Da bi to bilo cvrsce trebao bi npr. 3. drzac po sredini, al onda nebi izgledalo lijepo, ili da nema praznine izmedju monitora i baze laptopa, tj. da ima jedan dugi horizontalni drzac. Izgleda da neki modeli imaju onaj cisti zrcalni efekt. Mene malo brine hladjenje sad kad vidim da je to prakticki na granici ultrabooka, kao i ovaj moj, vrlo vjerojatno zato nije stavljena nikakva zasebna graficka u njega.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 13:00 (The_Fichek).
12 godina

Na Lenovu z50 su drzaci jako čvrsti pa me to razmazilo očito ;) Oko ekrana je plastika a ne aluminij ako na to mislis, imas na nootebookchecku review...

11 godina

Pozadina od brusenog aluminija, okvir ekrana je od plastike, gornji dio oko tipkovnice je prema notebookchecku izgleda od plastike sa izgledom brusenog aluminija (tu sam se znaci zeznuo, izgled vara). Sve jasno, al ta Toshiba je za Toshibu iznadprosjecna i ja bih rekao da je i dalje malo iznad prosjeka opcenito laptopa u tom nekom rangu.

Lenovo z50, V3 Acer i HP Probook su kolko sam ja uzivo vidio super cvrsti. HP Pavilion je vjerojatno malo ispod Probooka, a definitivno iznad HP 250/350 startnih modela. Asus si pricao da je cvrst, K serija navodno isto kao ta Toshiba iza ekrana ima neku leguru i to je valjda to naspram X serije. Dell kolko sam skuzio 554x modeli se izdvajaju, 334x su startni. To je to do nekih 5000kn kaj se tice neke iznadprosjecne izrade, ako se ne varam :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 14:05 (The_Fichek).
10 godina
neaktivan

@arsen + @fitchek- ovog definitivno uzimam, hvalaaaaa!!!!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Zanima me dali se isplati ici na laptope poput Asus X751MD, odnosno hoce li moci pokretati igre poput Pillars of Eternity ili Don't Starve.
Budžet je dosta ograničen, mislim da je 2800kn plafon, a laptop bi se trebao koristiti za standardno surfanje i glazbu, uz poneku igru.

Ima li možda boljih izbora? Dali ta GeForce 820M doprinosi išta značajno u usporedbi sa ostalim laptopima u tom cjenovnom rangu?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

nadam se da sam na dobrom mjestu! trebam savjet pri kupnji laptopa :)

pročitala sam dosta tema i pregledala puno online shopova, ali nisam dovoljno stručna za procjenu...

- budžet: do 2500 - 3000kn max.

- min 4gb RAM-a (poželjno s mogućnosti nadogradnje)

- ekran 14-15.6 incha 

- 500g memorije

- ne treba imati instalirane windowse

treba mi za posao i privatno pa je poželjno:

- da može vrtiti photoshop

- da ima ugrađenu kameru i mikrofon

ovo su neki koji su mi 'zapeli za oko' no ne znam koliko su dobri i na što da pazim pri potrazi? :)

svaka informacija i savjet su dobrodošli! hvala :)

- http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-acer-aspire-e5-571-32wq-nx-mltex-037-core-i3-4005u-4gb-500gb-hd-graphics-15-6-led-hd-g-lan-kamera-hdmi-usb-3-0-linux-sivo&option=artikl&id_artikl=014.650.134

http://www.centro.hr/lenovo-prijenosno-racunalo-g50-70-i3-4gb-1tb-inthd-15-6-crveni-59438718-59-438718.aspx

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.D4DD3A5D-8D54-40C0-9150-CB596D525B2A.aspx

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=11502

0 0 hvala 0
11 godina
Chimaera kaže...

Pozdrav,

Zanima me dali se isplati ici na laptope poput Asus X751MD, odnosno hoce li moci pokretati igre poput Pillars of Eternity ili Don't Starve.
Budžet je dosta ograničen, mislim da je 2800kn plafon, a laptop bi se trebao koristiti za standardno surfanje i glazbu, uz poneku igru.

Ima li možda boljih izbora? Dali ta GeForce 820M doprinosi išta značajno u usporedbi sa ostalim laptopima u tom cjenovnom rangu?

17,3" za igre bas i nema boljeg odabira do 3000kn.

15,6" imas bolji odabir, sa osjetno jacom 840M grafickom, Lenovo z50, mozes kucati i ovako u nabavu pa ispadne vise rezultata, a ne ispadne najjeftiniji Links. Znaci cijene idu od 2900kn i za te pa i nesto vece novce je all-around best buy laptop, dosta cvrst, pogotovo za taj rang, prvi sa FHD rezolucijom. Nisam ni znao da je Links imao tako nisku cijenu, mozes ih pitati hoce li im opet doci, naravno tih 2750kn je za web placanje, regularna cijena u ducanu je i kod njih 2900kn.

Procesor je takodjer jaci u Lenovu, ali ne toliko. n2940 ima vise slabijih jezgri, 3558U ima 2 jace jezgre sto bi bilo bolje za starije pa i hrpu novijih igara. Malo guglaj bi li 820M bila dovoljna za te igre, a ako zelis vise od toga onda nemas sto misliti. Npr. taj Lenovo ce izvrtit LoL na 60fps i to na toj zahtjevnijoj FHD rezoluciji, Dotu2 isto vrlo dobro, CS:GO, znaci tako neke popularnije igre nisu problem.

@display_real_name

1) Photoshop: 2D, nista zahtjevno?

2) Rezolucija: HD, tj. 1366x768 je tipicna za taj i jos dosta skuplji rang, a samo je jedan laptop sa ostrijom FHD, tj. 1920x1080p rezolucijom i to je Lenovo z50 u tom i nesto skupljem rangu. Sa tom rezolucijom se pixeli ne vide, no i sve je sitnije zbog cega nekima to ne pase. Fora je sto se ikone mogu povecati bez smanjenja rezolucije za 25% u apsolutno svemu, tj. u Windowsima, a onda jos dodatno u npr. web browseru i nekim programima.

3) Znaci, ako te briga za rezoluciju, tj. HD reza ti je okej, onda je odabir ogroman pa bi mogli smanjiti izbor tako da velis koja ti je boja laptopa pozeljna.

4) Je li ti pozeljna zasebna graficka, npr. za igranje (ne mislim na flash igrice na internetu, nego npr. Simse..) i npr. za kakav Adobe program u kojem imas 3D simulacije..? Za flash igrice, opcenito prikazivanje slike, vrtenje HD/FHD videja, 2D CAD/Photoshop.. je dovoljna integrirana graficka koju svi imaju.

5) Jesu li pozeljni Windowsi 8.1? Nema laptopa sa kojima se dobiju Win7, stovise, jedva da uopce vise ima laptopa koji podrzavaju Win7, tj. koji imaju drivere za njega, tako da reci ako mozda zelis Win7, umjesto 8.1, tj. nadolazecih Win10.

*Svi imaju ugradjenu kameru i mikrofon te svi imaju min. 500GB memorije, tako da sa time nemas brige, kao niti sa memorijom, 4GB je min. standard.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 16:32 (The_Fichek).
15 godina

@Chimaera, za 100 kuna više imaš još bolju grafičku. dakle, ja bih na to išao, isprsio se još 100 kunića pa sam miran. koja ti je prvenstvena namjena laptopa? Dakle ovo: Lenovo Z50-70

EDIT: kolega me prestigao :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 16:28 (Arsen_Lupiga).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

@The_Fichek hvala! :)))

Nažalost, najvažnije mi je proći najjeftinije jer eto, takva je situacija :D

Boja i ostale stilske dorade su mi apsolutno nebitne.

Windowsi su poželjni, ali koliko vidim jeftiniji su bez pa mi je možda bolje da ih naknadno instaliram. Trenutno imam 8 i ne žalim se.

Photoshop, ništa zahtjevno (nije mi core posla, ali ga koristim sve više), nadam se ilustrator početi uskoro, tako da možda rezolucija trenutno nije važna... Ne znam za grafičku, ne radim s 3D i sličnim, tako da je možda onda integrirana je ok za moje potrebe. Kako znati kaj je bolje?

Procesor intel core i3 je ok?

Dakle, neke koje sam stavila su ok za moj potrebe? Da imam na umu komponente koje oni imaju i cifru i to bi tebalo biti to?

10 godina
neaktivan

Bok,

Treba mi laptop do 6500 +- 500kn.

Prvenstveno bi mi sluzio za faks(autoCAD) a za igrice vrlo malo. Zelim da mi izdrzi cijelo skolovanje.

Nakon citanja posljednih 20-ak stranica zakljucujem da bi mi bio najbolji izbor N551JK-CN112D.

Postoje li neke mane oko toga laptopa koje trebam znati?

Imal li neki drugi best buy laptop za te novce?

Dobivam li sto za 100 kn ako kupim N551JK-XO148D, ima li on fullHD?

Isplati li se sada kupnja ili tek na jesen?

Znam da je sve ovo pitano vec 10000 puta ali mi treba za koncnu odluku.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
11 godina

@display_real_name

Gledas rang i3U da, ja cu ti preporucit s obzirom na malo iznadprosjecnu izradu te jamstvo. Npr. ta Toshiba je preplasticna i prebljestava koju si linkala. E5 Acer je prosjek po izradi, ispod Lenova koji je po meni iznadprosjecne izrade, a Lenovo mozes dobiti sa Windowsima u B50 modelu, prakticki bez podizanja cijene naspram modela bez Windowsa. Samo tu onda treba pripaziti jer je Lenovo imao aferu sa stavljanje SuperFish malwarea sa laptopima koji su dolazili sa Windowsima. Opcenito kad se kupi laptop sa Windowsima, dobis nekakav dodatni (beskorisni) softver od branda od kojeg kupis laptop.

Prije kupnje ti je najbolje preporucene laptope pogledati u izlogu kakvog IT ducana, npr. Technomarketa, nemora bit super ducan, samo da ima cim vise laptopa u izlogu. *Jamstvo se uvijek moze naknadno kupiti (uglavnom imas dobar rok od 10mj), ako vec nije produljeno ili ako se ne radi o Dellu jer on u startu uvijek ima 3god sto je regularno maximalno kod laptopa, jedino se kod Toshibe moze produljiti na 4god.

@Bzvz1900

N551JK-XO148D ne samo da nema FHD nego nema ni IPS ekran koji je must u tom rangu, inace steta tolkih novaca. Ja bi ti definitivno preporucio Acer Nitro VN7-791G jer je 17,3" sa jednako dobrim, za igranje i boljim specifikacijama od N551JK/GL552. Izrada je takodjer tu negdje, hladjenje definitivno nije losije od Asusa, imas reviewova. Potrebe za i7HQ procesorom realno nemas, cak i da radis u 3D CADu, i5H ce bit sasvim u redu. Naravno odabir je na tebi, ako te interesira i7HQ gledaj N551JK-CN112D (tek sad primjetio da ga ponestaje) i ne dalje od njega, lako ga nadogradis sa RAMima. Za SSDu nadogradnju kod N551JK odsarafis opticki citac, stavis SSD ladicu na to mjesto, SSD unutra i to je to. Kod Acer Nitroa je nezgodno bilosta nadogradjivati, a steta je vaditi van optiku jer ima najbolji moguci utor za SSD nadogradnju u sebi, M2 utor/slot i da bi se doslo do toga se treba malo pomucit, popratit YT tutorial ili nosit laptop na servis da oni ugrade. Kod Asus GL552 se SSD lako nadogradi, isto M2, nesto nize temperature od N551JK, ali sa i7HQ dolazi od 7000kn, sto je puno previse, s obzirom da za te pare i dalje ima 950M grafu, a ne 860M/960M.  950M kod GL552 i 850M iz N551JK su prakticki iste grafe! 960M iz Acera je nekih 25% (cca 10-12fps) jaca od njih na FHD rezi, nesto manje na HD rezi jer vrsta memorije grafe tada ne igra tolku ulogu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 20:14 (The_Fichek).
14 godina
neaktivan

Evo ovako trebam prijenosnik do 2400 kuna max., za Office, multimediju te surfanje. Ništa posebno, neka ne bude prevelik, i da je dostupan u Osijeku ako je ikako moguće bez kupnje karticom.

0 0 hvala 0
11 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Evo ovako trebam prijenosnik do 2400 kuna max., za Office, multimediju te surfanje. Ništa posebno, neka ne bude prevelik, i da je dostupan u Osijeku ako je ikako moguće bez kupnje karticom.

http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-lenovo-g50-30-80g001b4sc-pentium-n3540-dvdrw-dl-4gb-1000gb-hd-graphics-15-6-led-lan-kamera-bt-hdmi-usb-3-0-windows-8-1-crno&option=artikl&id_artikl=014.220.054

*ako je bitan matt ekran vidi: http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-hp-250-g3-k3x01ea-pentium-n3540-dvdrw-4gb-500gb-hd-graphics-15-6-led-hd-lan-bt-kamera-hdmi-usb-3-0-dos-crno&option=artikl&id_artikl=014.210.089

2374kn oba web placanjem, 2500kn oba u ducanu. Mislim da se isplati jer ne dobijes startni model sa najslabijim mogucim procesorom koji bi mogao štucat kod nesto vise tabova i sl.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 20:26 (The_Fichek).
11 godina
Arsen_Lupiga kaže...

Odličan procesor za ovaj cjenovni rang. Nisam ga zapazio. Sad vidim da ima i ovaj k550jx koji je valjda nasljednik x550jk koji je skroz nestao sa još malo jačom 950m. Istina da je malo više od 5k, ali moglo bi i to ići prema dolje malo :D.

14 godina
neaktivan
Nije mi bitan matt ekran, ali ne želim već instalirani Windows na njemu, zaboravio sam to napomenuti, ispričavam se.
11 godina

A onda ti ostaje nesto sa n28x0 procesorom i 4GB RAMa, znaci startni laptop, vidi ponudu Linksa pa stavi da ti prikaze one koji su isporucivi u Osijeku. U tom rangu nema nekih posebnih mudrolija koji je bolji. *Najbolje da u ducanu pogledas koji te se najvise dojmi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 22:36 (The_Fichek).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice