http://www.instar-informatika.hr/notebook-asus-g551jm-republic-of-gamers-156-fullhd-intel-core-i5-4200h-34ghz-4-cores-8gb-1tb-hdd-geforce-gtx-860-2gb-gddr-presales-u-tijeku-isporuka-cca-2412/90NB05T2-M01690
Kaj mislite o ovoj stvari?To je gornji gornji plafon s novcima i više od toga nemrem(mogu jedino niže :D).Igram uglavnom League of Legends i tu i tam bi stari odigrali koji Battlefield 4 il takvu pucačinu.Jedino kaj nisam našel na netu je dal su procesor il grafika zalemljeni na matičnu(to mi je dost važno jel patim na nadogradivost).
Samo pazi, u naslovu pise gtx860m sa ddr5 memorijom a dolje nize u specifikacijama pise gtx850m sa dd3 memorijom sto je velika razlika za tu cijenu. I ako se nevaram da je prije pisalo da dolazi sa ips ekranom a koliko sad vidim da dolazi sa losijom tn matricom.
Najbolje da ih nazoves i da pitas sta tocno dobijes da nebi bio macak u vreci.
Imas sad ultra povoljno asus x550jk za 5500kn sa tom grafom koju oni nude za 6400kn i jos dobijes i7hq procesor, jedino losije kod tog asusa je da nema fhd rezu ali koliko vidim da je jedan kolega napisao short review i kaze da je ekran sasvim solidan i da je laptop sasvim dobre kvalitete.
I da ako se ne varam nadogradjivati mozes samo procesore koji zavrsavaju sa mq, neka me kolege isprave ako sam u krivu.