Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.645.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Michelllls kaže...

evo ako moze ko pomoc kupio bi neki osrednji gaming laptop do oko 5.5 k kn i jedan do 7.5 k kn maksimalno .

Molio bih vas da mi pomognete ja se bas ne razumim u to pa eto ako mozete bio bi zahvalan.
Pod gamming sporadzumjevan koju novu igru upaliti i igrat , ali vecinom SAMP , COD 2 i COD4  .
Bitno mi je da laptop traje sto duze tj. da je sto kvalitetniji .  

Evo prvo jeftiniji Asus

Druga dva skuplja Asus manji Asus veci, Acer

Ovo o duljini trajanja to ti nitko nemoze potvrditi da ce jedan trajati dulje od nekog drugog brenda, to je vise manje lutrija zato imas jamstvo.

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...
Michelllls kaže...

evo ako moze ko pomoc kupio bi neki osrednji gaming laptop do oko 5.5 k kn i jedan do 7.5 k kn maksimalno .

Molio bih vas da mi pomognete ja se bas ne razumim u to pa eto ako mozete bio bi zahvalan.
Pod gamming sporadzumjevan koju novu igru upaliti i igrat , ali vecinom SAMP , COD 2 i COD4  .
Bitno mi je da laptop traje sto duze tj. da je sto kvalitetniji .  

Evo prvo jeftiniji Asus

Druga dva skuplja Asus manji Asus veci, Acer

Ovo o duljini trajanja to ti nitko nemoze potvrditi da ce jedan trajati dulje od nekog drugog brenda, to je vise manje lutrija zato imas jamstvo.

Cuo sam da na ovaj jeftiniji asus ide samo win 8 a to mi se ne kupuje... tj nema pirata koliko sam cuo. 

Nauticaaa
13 godina

Odustajem onda od asusa nemogu nigdje naci taj model sa i3 i grafickom najvise sam ga htjeo zbog bijele boje..Da li bi sa ovim mogao gledat na tvu filmove u full hd http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/49411/Prijenosno%20ra%20unalo%20laptop%20HP%20ProBook%20470%20G0,%20H0V03EA

Iako sam rekao nikad vise hp(imo sam prije 4510s cim je izaso i imo je lose hladenje a i cijeli plasticni) ovaj mi izgleda dobro napravljen a i ok mi je sto se donji poklopac moze skinit da se nemora sarafat...

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Koji model? Malo nadodaj pa uzmi brži  HyperX3K mada i taj V300 je ok.

Uzet cu onda hypera, kada smo vec kod cijena od oko 100 eura, 50kn vise manje ne igra ulogu. Eto to bi bilo sve, hvala nna odgovorima.

15 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Perinho

Evo bacio sam pogled na lenovo službenu stranicu, tamo piše da postoje izabrani modeli sa 8750 2GB grafikom http://shop.lenovo.com/hr/hr/laptops/essential/g-series/g500/

Koji si ti model bio uzeo? Stavi link točno...

Edit: izgleda da samo i7 model ima 8750 gpu a ostali 8570

i ja sam bacio pogled , ali mislim da ipak nema dok se ne nazove i sazna...

12 godina
neaktivan

Izgleda da taj notebook Asusov nije dobavljiv u skorije vrijeme, da li biste mi mogli pomoći izabrati novog ali da s win dođe cca 3500, 3600,00 kn

Bilo dali se win dobije sa komp ili kupi posebno.

Hvala

12 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Dvoumim se između Toshibe Satellite C855-2CD i Asus X550VC-XX054

Toshiba je 3399 kn, a Asus 3599 kn.

Zanima me koje su im prednosti i mane, koja je razlika između njih i što mi je bolje uzeti.

Hvala na odgovoru 

0 0 hvala 0
12 godina
dmx kaže...

Odustajem onda od asusa nemogu nigdje naci taj model sa i3 i grafickom najvise sam ga htjeo zbog bijele boje..Da li bi sa ovim mogao gledat na tvu filmove u full hd http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/49411/Prijenosno%20ra%20unalo%20laptop%20HP%20ProBook%20470%20G0,%20H0V03EA

Iako sam rekao nikad vise hp(imo sam prije 4510s cim je izaso i imo je lose hladenje a i cijeli plasticni) ovaj mi izgleda dobro napravljen a i ok mi je sto se donji poklopac moze skinit da se nemora sarafat...

Odličan izbor! Bez brige nova i prethodna serija ProBooka su kvalitetom i materijalom izrade ispred 90% laptopa na tržištu. Hlađenje je isto jako dobro,ne probija na tipkovnicu toplina ili na palmrest.  

Edit: na akciji je i to 400kn jeftiniji za keš od Arhiteha, fantastično!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 15:45 (roby27).
12 godina
samiloti kaže...

Izgleda da taj notebook Asusov nije dobavljiv u skorije vrijeme, da li biste mi mogli pomoći izabrati novog ali da s win dođe cca 3500, 3600,00 kn

Bilo dali se win dobije sa komp ili kupi posebno.

Hvala

Da baš gledam, nema ih sa Win8 po toj cijeni, a ako uzmes neki za 3k plus Win8 a oni su oko 800kn to ti i dalje probija buđet.

12 godina
neaktivan

Da to sam i ja gledala da je onaj asusov model kojeg sam gledala jedini koji ima win i takvu cijenu. Ovi drugi su svi skuplji.Razmišljala sam možda uzet win sa ebaya našla sam za cca 50 dolara, samo me strah da li je to sigurno, da ne bi bilo kako je ključ već iskorišten

http://www.ebay.com/itm/281156158152?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

A onda bi uzela ovaj laptop

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.e183202d1b3043c0be113d7ca5976416.asus-prijenosno-racunalo-x75vc-ty013-2020m-4g-500gb-g720-bt4-0-crni.aspx

12 godina
duska kaže...

Dvoumim se između Toshibe Satellite C855-2CD i Asus X550VC-XX054

Toshiba je 3399 kn, a Asus 3599 kn.

Zanima me koje su im prednosti i mane, koja je razlika između njih i što mi je bolje uzeti.

Hvala na odgovoru 

Pa iskreno niti jedan od ta dva, C serija toshibe nije nesto, plastikaner koji vuce sve zivo na sebe, tipkovnica loša...

Za Asus najbolje da pogledas ovaj video pa ocijenis sama, uglavnom slim laptop sa boljom plastikom ali se i grije dosta 

Ja bi ti preporucio da uzmes B590 ako ti netreba diskretna graficka tj. ako ne mislis gejmat.

A mozes i ovaj model sa diskretnom grafom, slabijim procom i 1TB hardom G500

12 godina
samiloti kaže...

Da to sam i ja gledala da je onaj asusov model kojeg sam gledala jedini koji ima win i takvu cijenu. Ovi drugi su svi skuplji.Razmišljala sam možda uzet win sa ebaya našla sam za cca 50 dolara, samo me strah da li je to sigurno, da ne bi bilo kako je ključ već iskorišten

http://www.ebay.com/itm/281156158152?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

A onda bi uzela ovaj laptop

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.e183202d1b3043c0be113d7ca5976416.asus-prijenosno-racunalo-x75vc-ty013-2020m-4g-500gb-g720-bt4-0-crni.aspx

Hah neznam, nisam kupovao preko ebay-a, najbolje da pitas u temi za kupovanje preko ebay-a forumase koji imaju iskustva sa takvom vrstom kupovine.

Ali ja bi ti radije preporucio Win8 posto je dosta bolji i brzi OS a i uskoro izlazi 8.1 verzija sa dosta novosti. Treba ti cc tjedan dana privikavanja i poslije ga imas u malom prstu.

Koliko vidim i taj Asus je pod upitna raspolozivost {#}

12 godina
neaktivan

Izgleda da nemam baš sreće s tim laptopima{#}. Budemo vidili možda od sve te muke bude nešto{#}. Ipak hvala puno na pomoći!

12 godina
neaktivan

Lenovo ima samo godinu dana garancije, pa me to malo odvlači od kupnje. 

12 godina

Kakve to ima veze, produljenje na 2god i opet jeftinije od Asusa i Toshibe.

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina

Ima uopće koji Dell laptop da ima 15.6 inča ekran i i5 mobilni procesor(ne onaj štedljivi)?Tražio sam i ne mogu naći.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

asus je bolji po pitanju jamstva,kućišta i RAM-a....

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
12 godina

Asus je na visokoj razini kvalitete izrade od Acera-a, bolji zvučni sustav sa ext wofferom, imaš ga tu jeftinije

12 godina
neaktivan

A što misliš o Lenovo G500 (59-390516) za 3499 kn ?

14 godina
neaktivan

Pozdrav,

ako može preporuka nekoga laptopa do 3200kn po mogućnosti da može pokrenuti pes i dotu2.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
duska kaže...

A što misliš o Lenovo G500 (59-390516) za 3499 kn ?

Sve ok, kupi 

12 godina
ProxyZero kaže...

Pozdrav,

ako može preporuka nekoga laptopa do 3200kn po mogućnosti da može pokrenuti pes i dotu2.

Hvala unaprijed

Recimo G500 ako ides na 15"

13 godina
neaktivan

pozdrav ekipo...molim Vas preporuku za best buy laptop za oko 4000kn? treba bi za faks ( PMF matematika ), net, filmovi, glazba...hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hrc987 kaže...

pozdrav ekipo...molim Vas preporuku za best buy laptop za oko 4000kn? treba bi za faks ( PMF matematika ), net, filmovi, glazba...hvala

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10249 ovo je odličan laptop te možeš i igre vrtit na njemu...ako se ipak ne igraš onda može i jeftinije :)

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
14 godina

dečki trebam preporuku laptopa, cijenovni rang manje od 10 000 i jednog do 8000 bitno je da nije 15" i da se izvuče max za novac trenutno nisam u điru za odabir pa ću to prepustit nekom drugom i još uvjet ako može da je iz protisa HVALA !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Over(C)lock kaže...

dečki trebam preporuku laptopa, cijenovni rang manje od 10 000 i jednog do 8000 bitno je da nije 15" i da se izvuče max za novac trenutno nisam u điru za odabir pa ću to prepustit nekom drugom i još uvjet ako može da je iz protisa HVALA !

Cek trebas preporuku za dva laptopa?

Jedan za manje od 10 000, a drugi za manje od 8000 i da su 17.3"?

Ako je tako uzmi laptop iz Asusove ROG serije.

14 godina

tako je trebam dva pogledat ću tu rog seriju al čini mi se da nemaju u protisu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
hrc987 kaže...

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10249 ovo je odličan laptop te možeš i igre vrtit na njemu...ako se ipak ne igraš onda može i jeftinije :)

ne treba mi za igre..bitno mi je da je pouzdan, da se ne grije jako i da nije preplastican ;)

14 godina
Deawood kaže...
Over(C)lock kaže...

Cek trebas preporuku za dva laptopa?

Jedan za manje od 10 000, a drugi za manje od 8000 i da su 17.3"?

Ako je tako uzmi laptop iz Asusove ROG serije.

u kojoj trgovini da potražim tu rog seriju uopće nemogu naći

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice