Toshiba Satellite-display problem?

poruka: 7
|
čitano: 1.551
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozdrav{#}

Ima Toshibu Satellite R840-13J

Neko vrijeme mi se znala smrzavati slika popraćeno nekim čudnim kreštavim zvukovima prilikom gledanja filmova.. Potom sam skinuo najnoviji driver za grafičku i sve je radilo dobro dok nisam detektirao sljedeći "bug": kad spustim ekran od laptopa (hibernacija) i nakon nekog vremena ga podignem nema slike, sve je bijelo s nekim tamno sivim flekama što se prije nikad nije događalo.

U takvom stanju mu spojim preko vga drugi monitor i vidi vraga tamo je slika u redu.. Da mi se vrati slika u normalu na laptopu moram ga ručno izgasiti.

Ima li li neko kakvu ideju,iskustva? Da ga reklamiram dok je vrijeme ?

os je je win 7 home 64 bit na ssd-u ako to išta znači..

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 1:09 (buggie).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nobody??{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozz, probaj onako zatvarati i otvarti ekran ako bude se slika gubila onda znači flat kabel, ako je slika ok po meni bi mogao biti sam lcd panel.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Mozes probat jos booat linux s usba da vidis jel se to i tamo dogada ali najbolje reklamirat dok je vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Zahvaljujem na dosadašnjim odgovorima{#}

Situacija je sljedeća : provao sam s Linuxom (Lubuntu 12.10 i Ubuntu 13.04) i takva greška se ne pojavljuje kada spustim ekran i ponovo ga podignem.

Dakle može biti da je stvarno problem s driverom grafičke, jer mi je u prvoj verziji štekala ponekad slika a s novim driverom je to prestalo ali se počela javljati ova greška?  Možda postavke power plana da mijenjam? (balanced mi je na bateriju a high perf. na struju)..

Kako bilo, rušit ću os i staviti win 7 pro ili čak win 8 (šta je bolje?).

Javite ako imate još koji konstruktivan prijedlog{#}

pozz

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Toshiba Satellite-display problem?
buggie kaže...

Zahvaljujem na dosadašnjim odgovorima{#}

Situacija je sljedeća : provao sam s Linuxom (Lubuntu 12.10 i Ubuntu 13.04) i takva greška se ne pojavljuje kada spustim ekran i ponovo ga podignem.

Dakle može biti da je stvarno problem s driverom grafičke, jer mi je u prvoj verziji štekala ponekad slika a s novim driverom je to prestalo ali se počela javljati ova greška?  Možda postavke power plana da mijenjam? (balanced mi je na bateriju a high perf. na struju)..

Kako bilo, rušit ću os i staviti win 7 pro ili čak win 8 (šta je bolje?).

Javite ako imate još koji konstruktivan prijedlog{#}

pozz

Po meni je Win 7 zakon.Windows 8 sam probao nije mi nesto ne sjeda mi nikako.Najbolje kako si reko rusit win 7 novi driveri i onda da vidimo situaciju.

Regen Servis Reball Akcija 250kn
14 godina
neaktivan

Problem je bio s novim driverom za grafičku, kad sam vratio na stari driver sve šljaka .. Toliko o ažuriranju drivera i programa{#}

lock

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 9:45 (buggie).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice