Toshiba Satelite - Problem!

poruka: 1
|
čitano: 1.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Toshiba Satelite - Problem!

Pozdrav,

Evo danas rastavio laptop radi ciscenja (i pokusaja popravka), pasam naisao na neocekivane probleme.

Nisam neki expert za laptope i to,  ali sam ipak rastavio svoj i ocistio ga, te ustanovio nekoliko problema :)

Radi se o ovom laptopu:

http://www.jeftinije.hr/racunalna-oprema/prijenosna-racunala/do-17-ekran/toshiba-prijenosno-racunalo-satellite-l450-172-pentium-220-3gb-250gb-dvd-rw-dl-156_-_CX00118025

Laptop je star 3 godine, i konstantno imam neke probleme s njim.

1.  Tipka od "miša" je "propala" unutra, to sam vidio kad sam ga otvarao da je pukla ta plastika s unutarnje strane, ali tipka i dalje radi, danas sam je malo zaljepio ljepilom na spojevima, pa ce mozda malo to pomoci.

2.  Strelice za "desno" i "gore" NE rade, znaci te dvije tipke uopce ne rade, to pretpoistavljam moram kupit novu ili polovnu tipkovnicu ili postoji neki nacin da ih osposobim?

3.  Ova plastika sto ide oko displaya (ekrana) s vasnjske strane se odljepila, te sad na donjem dijelu ekrana ima centimetar prostora između ekrana i plastike... to smijem ljepit ljepilomili?

4.  Najgore od svega je sto su pukli "nosaci" ili kako se to vec zove, znaci onaj dio koji drzi ekran i preko njega se ekran otvara / zatvara.  Znaci to je puklo i ekran vise nije bas stabilan...  Imam i slike tog dijela , pa ako netko zna kako se to tocno zove, da bi to mogao pokusat nac na ebayu ili negdje...

Eto, ako netko zna kako se zove taj dio koji je puknut molio bih da napise ovdje kako bi ga mogao potraziti.

Takodjer, ako netko zna gdje mogu naci te dijelove za ovaj model laptopa nek javi ovdje 

Hvala na pomoci unaprijed.. :)

BlueHell
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 18:00 (BlueHell...).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice