Odabir laptopa, pomoc..

poruka: 2
|
čitano: 2.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Odabir laptopa, pomoc..

Ovako  kupio bih laptop planiram kupiti neki od HP proizvodjaca, potreban laptop za jace programe npr: auto cad, photoshop, programi za web dizajn, razne vrste programa za programiranje itd,..

Naravno laptop bi koristio i za internet, muziku, filmove  razne vrste dokumenata..

Citao sam na netu da li su HP Laptopi najbolji i da li vi imate neke preporuke...

Dao bih odprilike 500-700KM naravno za polovan laptop..

Da li bih mogao dobiti konfiguraciju odprilike navedenoj ovoj,

Intel Core 2 Duo T6570, 2,10GHz, 2×2048 MB, 15,6″, 1366×768, SATA 500 Gb, Free DOS, NVIDIA GeForce G 210M 512 MB, DVD+- RW DL, 1x 10/100 Ethernet 802.11 b/g, Bluetooth, Webcam, USB 2.0

Hvala Unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Odabir laptopa, pomoc..

Samo bih htio reći da nema najbolje marke laptopa. Primjerice, po meni je Lenovo linija ThinkPad najbolja i ne biram ništa drugo, međutim u zadnje vrijeme Lenovo izbacuje i jeftinije verzije sa istim imenom pa se sve svodi na to koliko novaca daš. Slično se može primijeniti na svakog proizvođača.

Predlažem ti da si prema svojim mogućnostima odabereš nekoliko modela i tek onda dođeš ovdje potražiti ljude koji te modele već imaju da te savjetuju da li su dobri, čime su zadovoljni a čime ne.

domicius
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice