Nadogradnja laptopa HP probook

poruka: 7
|
čitano: 3.566
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Imam 4gb memorije na laptopu, želja mi je dodati još 2gb. Ovo je link sa opisom dotičnog laptopa- http://www.ekupi.hr/HP-Prijenosno-racunalo-ProBook-450-E9Y39EA-411093.aspx . Imate li možda neku perporuku koje RAMe kupiti i dali je možda bolja ideja dodati 4gb umjesto 2gb ako cijena neće biti veća od 400-450kn. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Prije svega bi trebao provjeriti dali već ugrađenih 4gb je u jednom modulu ili u dva s obzirom da laptopi uglavnom imaju 2 utora. Kada već radiš upgrade, dodaj mu 4gb.

www.itelektronika.com

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav bugovci imam HP Pavilion dv6 laptop sa intel 2x2.80 procesorom,4 GB ram i ati radeon 4650 1gb..i danas sam kupio 120gb SSD..e sada me zanima sta bi se dalo nadograditi sve na ovom laptopu,koliko bih novaca trebao uloziti i dali bi sljakale nove igrice?

mac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nadogradnja laptopa HP probook
predator198 kaže...

pozdrav bugovci imam HP Pavilion dv6 laptop sa intel 2x2.80 procesorom,4 GB ram i ati radeon 4650 1gb..i danas sam kupio 120gb SSD..e sada me zanima sta bi se dalo nadograditi sve na ovom laptopu,koliko bih novaca trebao uloziti i dali bi sljakale nove igrice?

Laptop ćeš teško nadogradit nešto ekstra. To je prastara grafa i zaborvai na moderne igre. Radije kupi PC.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
14 godina
neaktivan

ma nije mi potreban pc a i zanima me koliko ide max na ovaj laptop,jer bih ga zelio malo obnoviti,znam da nije moguce grafulju mijenjati ali dali se procesor moze i koji bi onda najbolje isao kod mene ako bi se moglo?

mac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i koliko bi vrijedio novaca u ovom stanju? odnosno koliko bih mogao izvuci za njega?

mac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo ti tu sve o tom lapu pa proučavaj.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail: