Molim Vas
nisam neki haker i ne razumin se bas najbolje.
Kad sam na msn-u duze ili kad ukljucim i kameru nekoliko minuti i laptop mi se sam iskljuci.
Mozeli mi neko pomoc i rec zasto se to dogadja i sto treba ucinit.?
Hvala
Molim Vas
nisam neki haker i ne razumin se bas najbolje.
Kad sam na msn-u duze ili kad ukljucim i kameru nekoliko minuti i laptop mi se sam iskljuci.
Mozeli mi neko pomoc i rec zasto se to dogadja i sto treba ucinit.?
Hvala
Samo msn ili i drugo ? Igraš igrice ? Gasi li se usred igrice ? Ako da tvoj je problem temperatura. Ako ne, onda treba više detalja.
Da li drzis laptop na madracu ili nekoj drugoj mekanoj podlozi?
jel ga drzis upaljenog na adapteru,kakava je baterija?
Jesi li provjerio u Control Panelu u Power Options da li je tamo sve kako treba biti?
Ne igram igrice,samo koristim msn i nekad cam a zadnje vrime ne jer se iskljuci pa sizim.
komp ne iskljucujem preko noci ubiti cilo vrime mi je ukljucen.madami se dogodilo i kad bi ga iskljucija ista stvar iskljuci bi se.
drzim ga na stolu ravna ploha bez stoljnjaka i sl.
sad se ne sjecam vise ali mislim da mi se jednom iskljuci i kad nisan bija na msn-u.
Sto treban u Control Panelu provjerit?
Hvala bna odazivu za pomoc
poz
ma ne mogu nac tu opciju
madami se dogodilo i kad bi ga iskljucija ista stvar iskljuci bi se.
ma ne mogu nac tu opciju
Prazna baterija:):):)
ma kakva prazna baterija,ukljucen je non-stopu struju.
npr.stavim cd da svira i nakon nesto vrimena iskljuci se.onda ako ponovo ukljucin i stavim da svira
onda potraje duze i pa se opet iskljuci.
ne zna jesam li pokupi koji virus (črv) ili sta vec pa mi ometa radu kompjutera.
kazu da i temperatura utjece ali sad je zahladilo pa ne virujen da se pregrije jer mi stoji na ravnom stolu bez stoljnjaka koji bi ga moga recimo gusit.
ajme tribat cu potrazit nekoga