Laptop za igre

poruka: 54
|
čitano: 26.726
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Laptop za igre

http://www.notebookcheck.net/Asus-X55SV.8510.0.html

http://www.notebookcheck.net/Asus-M51SN.8244.0.html

http://www.notebookjournal.de/tests/437      x55sv

http://www.notebookjournal.de/tests/450      m51sn

17 godina
neaktivan
Laptop za igre

Dell ima laptope namijenjene baš za igranje. 

http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1730?c=hr&l=en&s=bsd

Cijena je da se smrzneš ali i karakteristike.

0 0 hvala 0
17 godina
stipe1 kaže...
MRK 22 kaže...

još nisam 100% siguran ali najvjerovatnije asus x55sv. C2D T9300 2.5, 3 gige rama, 250 hdd, GF 9500m gs, 15.4 1440x900... 2 god internacionalna garancija. al to uzimam u njemačkoj. ili asus m51sn, otprilike ista konfa

Ova kartica GF 9500M GS,dali je bolja od GF 8600 GT,ima mnogo vise izbora sa 8600 pa me zanima razlika izmedu te dvije.Jesi pogledao Acer 6920-834G32Bn

Mislim da je 9500 ista kao i 8600, samo da je drugačiji naziv. Negdje sam to čitao, pošaljem link ako nađem. A što se tiče laptopa za igranje, bilo koji sa 8600GT ili bolja naravno (može i Radeon HD2600 ili bolji) i minimalno 2GB rama i neki C2D procesor je sasvim dovoljan za ugodno igranje novijih igrica. Frend mi ima Toshibu sa 2GB rama i Radeon HD2600 i dere COD4 sa max detaljima na 100fps-a što je jako dobar rezultat. Jedino ako ti je svaki fps važan, uzmi bolje PC ali to nisu tolike razlike da se osjeti kod igranja (naravno bitno je da ima barem preko 50,60ak fps-a za ugodno igranje bez trzanja). Bilo koji laptop sa navedenim komponentama može vrtjeti igrice slijedećih 3,4 godine bez problema.
17 godina
neaktivan
stipe1 kaže...
Ova kartica GF 9500M GS,dali je bolja od GF 8600 GT,ima mnogo vise izbora sa 8600 pa me zanima razlika izmedu te dvije.Jesi pogledao Acer 6920-834G32Bn
 stavio sam ti review te dvije grafičke u temi "novi laptop" pa si pogledaj kakve su.
17 godina
neaktivan
Misionar kaže...

Dell ima laptope namijenjene baš za igranje. 

http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1730?c=hr&l=en&s=bsd

Cijena je da se smrzneš ali i karakteristike.

da, ima. u linksu je bio m1730 od 25000-31000 kn. imaš još puno gamerskih laptopa.... Nexoc, Hyrican.... asus G70(najnoviji gamerski notebook od asusa), g1, g2, HP HDX, a da o alienware-u nepričam

17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
stipe1 kaže...

Mislim da je 9500 ista kao i 8600, samo da je drugačiji naziv. Negdje sam to čitao, pošaljem link ako nađem. A što se tiče laptopa za igranje, bilo koji sa 8600GT ili bolja naravno (može i Radeon HD2600 ili bolji) i minimalno 2GB rama i neki C2D procesor je sasvim dovoljan za ugodno igranje novijih igrica. Frend mi ima Toshibu sa 2GB rama i Radeon HD2600 i dere COD4 sa max detaljima na 100fps-a što je jako dobar rezultat. Jedino ako ti je svaki fps važan, uzmi bolje PC ali to nisu tolike razlike da se osjeti kod igranja (naravno bitno je da ima barem preko 50,60ak fps-a za ugodno igranje bez trzanja). Bilo koji laptop sa navedenim komponentama može vrtjeti igrice slijedećih 3,4 godine bez problema.
 Baš i nisam siguran da če laptop s tim komponetama (što se grafičke tiče) sljedeče 3-4 godine vrtjeti naslove koji tad budu aktualni. ako da onda na nekoj "jadnoj rezoluciji"
što se tiče 8600m gt i 9500m gs evo

po ovome su identične ali 9500m gs ima bolji score u 3Dmark 06
17 godina
Laptop za igre

Pa dobro,neće moći na najvećoj rezoluciji i sa svim detaljima ali će moći igrati bez trzanja. Danas komp star godinu dana ne može vrtjeti aktualne igrice na svim detaljima tako da... ali za normalno igranje bez nekih max detalja će raditi sigurno. A po ovome što si poslao za 8600 i 9500 vidi se da su to iste kartice, bar što se tiče karakteristika, treba samo negdje vidjet kakva je razlika u igrama, ako je uopće ima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

zaigram ti fps i rpg. jos cu vidit na netu koji model sa boljom grafuljom. u hgspota ima forcebook, meni odlican laptop za 7600 kn. 2.5 duo core 4 gige i 8600 gt 512  al ima ga samo u zg u dvi poslovnice.vidio sam po forumu da ga neki hvale a neki naseru. frend mi ima forcebook,radi sve ok al koje sam srece kad bi ga uzeo sigurno bi nesto riknulo

Kloni se forcebook-a. Prilično su loši. Pogledaj si ASUS-ovu G seriju.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

bolja od 8600 gt.

17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
Zaja kaže...

zaigram ti fps i rpg. jos cu vidit na netu koji model sa boljom grafuljom. u hgspota ima forcebook, meni odlican laptop za 7600 kn. 2.5 duo core 4 gige i 8600 gt 512  al ima ga samo u zg u dvi poslovnice.vidio sam po forumu da ga neki hvale a neki naseru. frend mi ima forcebook,radi sve ok al koje sam srece kad bi ga uzeo sigurno bi nesto riknulo

Kloni se forcebook-a. Prilično su loši. Pogledaj si ASUS-ovu G seriju.
 iden vidit na nabava.net
17 godina
neaktivan
Laptop za igre

toshiba je ipak bolja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

bolja od 8600 gt.

:) poruka je namjenjena stipi 1
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

toshiba je ipak bolja

E da, toshiba je po meni najjači laptop definitivno.  u Njemačkoj se može nači X200 između 1300-1400€ sa 8600 gt SLI, što uopče nije puno za takvu konfiguraciju
17 godina
neaktivan

wow 8600 gt sli,pila do jaja :)

eh da ga je imat

17 godina
neaktivan

Toshiba X200 je stvarno odlican laptop i jos sa tom grafickom za 1400 Eura.Jesi siguran da je samo toliko jer je u nas oko 800 Eura skuplji?

17 godina
neaktivan

Evo nasao u Italiji X200 sa SLI 8600GT 1200 Eura a u njemackoj 1600 Eura

17 godina
neaktivan

ma kod nas su cijene katastrofa. u njemačkoj je x200 1294€ i još kad odužmeš porez to ti je oko 1100€. e da, ali onda ga trebaš nekako preveslati reko granice i to je to.

a što se cijena tiče ovisi od trgovine do trgovine. i kod nijh imaš nekih trgovina s previsokim cijenama tako da sam par puta vidio neke modele koji su tamo bili skuplji nego kod nas.

ali definitivno se isplati kupiti notebook vani. a da ne pričam o tome koliko veči izbor imaš.

17 godina
neaktivan

kako ga  dofurat u hr?otic po njega pa ga sakrit po autu :)

17 godina
neaktivan
stipe1 kaže...

Evo nasao u Italiji X200 sa SLI 8600GT 1200 Eura a u njemackoj 1600 Eura

posalji link!
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

kako ga  dofurat u hr?otic po njega pa ga sakrit po autu :)

Pa mogao bi ga onako profurat kao da je tvoj, samo bilo bi pametno da ti ne nađe račun
17 godina
neaktivan

prvo se treba docepat auta :)

aj posalji link!

17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

prvo se treba docepat auta :)

aj posalji link!

jel ti meni kažeš da ti pošaljem link od X200???
17 godina
neaktivan

ma od stranice di si vidija x200 u njemackoj

17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

ma od stranice di si vidija x200 u njemackoj

evo ga:
https://www.notebook.de/toshiba-satellite-x200-serie-g-650/
Nova poruka