Sorry sto idem u offtopic, al da neotvaram bezveze novu temu, jel bi ja mogao tog acera npr. narucit u hgspotu u osijeku pa kad ga dobiju da ga mogu uzet, nesto kao porucit ga il moram bas preko poste osobno ic
....
ovak trebam jedan dobar i jak laptop (koristit cu ga za igre i programe)....cijena da nije visa od 6-7 k kuna....znaci trebam oko 4 Gb RAMA, jednu dobru graficku ( 1 GB),veliki HD ne maji od 250 Gb,dobar procesor ne sabiji od 2.0 i ako ima (bluetoth i kamericu) ali to i nije tako bitno...i naravno da je ljep...e pa sad ako ima neko dobar da me malo usmjeri...
HP ProBook 4510s VC357ES:
CORE 2 DUO 2.0GHz 4GB 500GB ATI Radeon HD4330 15.6'' WXGA DVDRW DL Linux
Najbolji deal za ovaj laptop je u Metrou,još dobiješ Vip komplet Nokai 2330 + torba.
Cijena mu je 5.153,70 u ostalim dućanima je oko 5.300,00 bez Vip kompleta.
jedina mana mu je al to je moje osobno mišljenje....boja...samo ima crvene...
U Metrou dostupan od 24.09.2009.
ljudi možete mi reci koja je razlika izmedu procesora s jednom jezgrom i procesora s dvije jezgre
Uskoro bih trebao kupiti laptop, pa mi treba naravno što bolji za tu cijenu (5000 kn). Služio bi za gledanje filmova, korištenje office-a, igranje (znam da ne može za te pare sad stroj za igranje, ali da može tu i tamo pokrenuti neki noviji naslov) i da, najmanje 500 gb HDD (po mogućnosti ekran veći od 15,4'')

Taj sam i mislio, samo me zanimaju drugi prijedlozi. Razlika između 4510s i 4710s je samo u veliči ekrana i jačini procesora ako se ne varam?
Ljudi moja preporuka svima je ovaj :
http://www.hgspot.hr/53517/prijenosno-racunalo-acer-emachines-e727-lx-nak0c-009-
ja kad krenem kupovat laptop za nekih godinu,dvije sigurno cu kupit takav
ja bas isto trazim neki lap oko 5k kuna, preko 17 inca i stvarno ih ima dosta
ovdje sam trazio od 4500 do 5000 kuna, iznad 17 inca i sa 4gb rama i ima ih 15!?!
a razlike izmedju njih su fakat male
tak da sam osto zbunjen, glupi kapitalizam i tolko mogucnosti odabira
ne mogu ni ko da sam cura po boji odabrat jer su svi crni...
jedino dell inspirion n7110 ima i5 proc, jel velika razlika izmedju njega i ostalih sto imaju i3?, p6100 ne gledam