Ibm r30 setup is being restarting

poruka: 3
|
čitano: 1.000
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ibm r30 setup is being restarting

Pozdrav.Dobio sam Ibm-ov laptop kojem je trebalo promijeniti bateriju u biosu.Promijenio sam,ali kad počne dizati windowse pojavi se ova gore poruka,i neprestano se restarta.Ima li netko ideju što bi to moglo biti,i kako dalje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ibm r30 setup is being restarting
floyd966 kaže...

Pozdrav.Dobio sam Ibm-ov laptop kojem je trebalo promijeniti bateriju u biosu.Promijenio sam,ali kad počne dizati windowse pojavi se ova gore poruka,i neprestano se restarta.Ima li netko ideju što bi to moglo biti,i kako dalje?

Ako se restarta, onda problem može biti pregrijavanje, ili je hard disk u banani. 

Skini hirens cd boot da testiraš. 

1. Memtest -- testiranje memorije ako nema errore onda memorija OK. Testiraš smo jednim keks memorije.

2. Hdd --- u hirensu imaš alata  za provjeru stanja hard disk on može utvrdit jel ima bad sectore ako ih ima promjeni novim hdd.

3. Pregrijavanje--- očistiti prašine na hladnjaku (heatsink) i namazat termopastu za grafu i proc.

4. Windows oštečen--- Unutar Cd za instalaciju wiindowsa imaš repair ako su oštečen file ili ako nemaš važne podatke možeš napravit reinstalaciju windowsa ali najprije provjeriš jel imaju drivera za njega pa onda skineš.

5. CMOS Baterija promjenjena--- Podesiti pravo vrijeme i u Bios postaviti pravilne vrijednosti. 

Nenad
12 godina
neaktivan
Re: Ibm r30 setup is being restarting

Hvala na iscrpnom odgovoru,sutra krećem s hirensom pa ćemo vidjeti.Baš mi je fora ovaj stari Ibm pa bih si ga htio složiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice