Hp pavilion dv6

poruka: 4
|
čitano: 2.623
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Hp pavilion dv6

Pozz forumasi,

Odkad sam kupio laptop (prije skoro 2 godine), laptop se uzasno grije, imam onaj program koji pokazuje kolika je temp procesora, igram igrice i surfam, temp mi je 92 stupnja,vent radi ko blesav,ali pazite tak je od prvog dana, tak se grije kaj ispod nemrem ruku drzati 2 sekunde,. ima li za to lijeka? evo sad igram igrice i temp je 92 uzasno se grije i bojim se da mi se ne ostete ostali dijelovi laptopa(znate kak je vruce ak mi ispod stola probija toplina, stavim ruku ispod table i tabla je kipuca)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hp pavilion dv6

Očisti ga od prašine jer nema dobar protok zraka pa samo vrti topli zrak unutar samog laptopa... obavezno čiščenje ...

13 godina
Re: Hp pavilion dv6
Slavenko kaže...

Očisti ga od prašine jer nema dobar protok zraka pa samo vrti topli zrak unutar samog laptopa... obavezno čiščenje ...

Evo uspio sam i sada se vise ne grije, temp se spustila za 40 stupnjeva i vent se skoro ne cuje, pomocu usisavaca sam ga pocistio

16 godina
neaktivan
Hp pavilion dv6

Pozdrav, 

da ne spamam po drugim temama, dobio sam hp dv6 ne znam koja serija, da probam osposobiti da radi normalno, 

Ispao na pod, vidi se gdje je udaren, otišao je hladnjak, ne radi dobro, radi nekih pola sata, onda se pregrije i gasi. 

Pa ako netko ima dijelove ili kompletni neispravan prodaje, dogovoriti ćemo se :)

Ili možda netko hoće otkupiti moj  

hp dv6 hp dv6
tu pao tu pao
Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice