Compaq CQ58-351SM

poruka: 7
|
čitano: 2.932
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Compaq CQ58-351SM

Jel zna tko gdje pronaći drivere za ovaj model laptopa ? Trebam drivere za win7 x64 i ne mogu ih nikako pronaći. Na službenoj stranici izbacuje samo drivere za win8 ali ti ne rade ! Dižem OS  nanovo(nov laptop ali bez ikakvog cd-a sa driverima) i nigdje nema WLAN drivera(em ne znam koji je čip unutra jer ni tog podatka nema, a na službenoj stranici 3 drivera od 3 različita proizvođača pa pogađaj koji odgovara {#}). *ebem ti taj šugavi HP i njihove stranice i lošu podršku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Compaq CQ58-351SM

To ti nije do HP-a nego što proizvođači komponenti nisu dali drivere za Win7.Moraš ići ručno tražiti po imenu svake komponente,ali teško,ako ne podržavaju Win7

0 0 hvala 0
17 godina
Compaq CQ58-351SM

KLIK evo službeni site. I moguće je odabrati samo Win8... isprobao sam jedno 5 drivera za wlan ali bez rezultata...

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 23:40 (Master Z).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Compaq CQ58-351SM

Ja uzel probook koji je isto optimiziran za win8, ali su mi svi drajveri "sjeli" od prve. Stavi Realteck za wi-fi (mislim da se tak pise) pa probaj. Taj sam ja stavil i radi.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Compaq CQ58-351SM

Vjeruj mi isprobao sam sve drivere koje oni službeno nude ali 0 bodova.

12 godina
protjeran
Compaq CQ58-351SM

Probaj onda ovo..Skini live verziju LinuxMinta x64 i pokreni neku dijagnostiku,ako treba instaliraj Mint,jako je dobro zaokružen driverima,codecima i ostalim što je nužno da komp radi..

Compaq i HP standardno stavljaju Realtec-ove mrežne kartice..Meni sve u Mintu glatko prođe od prve ,još i bezbolnija instalacija od Winsa..

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Compaq CQ58-351SM

Laptop nije moj, rođakov. Samo Windows dolazi u obzir(inače bi ja išao na neku distru Linuxa). Ništa morat ću isprobat jel rade driveri na Win8...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice