Jel zna tko gdje pronaći drivere za ovaj model laptopa ? Trebam drivere za win7 x64 i ne mogu ih nikako pronaći. Na službenoj stranici izbacuje samo drivere za win8 ali ti ne rade ! Dižem OS nanovo(nov laptop ali bez ikakvog cd-a sa driverima) i nigdje nema WLAN drivera(em ne znam koji je čip unutra jer ni tog podatka nema, a na službenoj stranici 3 drivera od 3 različita proizvođača pa pogađaj koji odgovara ). *ebem ti taj šugavi HP i njihove stranice i lošu podršku...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To ti nije do HP-a nego što proizvođači komponenti nisu dali drivere za Win7.Moraš ići ručno tražiti po imenu svake komponente,ali teško,ako ne podržavaju Win7
Ja uzel probook koji je isto optimiziran za win8, ali su mi svi drajveri "sjeli" od prve. Stavi Realteck za wi-fi (mislim da se tak pise) pa probaj. Taj sam ja stavil i radi.
Vjeruj mi isprobao sam sve drivere koje oni službeno nude ali 0 bodova.
Probaj onda ovo..Skini live verziju LinuxMinta x64 i pokreni neku dijagnostiku,ako treba instaliraj Mint,jako je dobro zaokružen driverima,codecima i ostalim što je nužno da komp radi..
Compaq i HP standardno stavljaju Realtec-ove mrežne kartice..Meni sve u Mintu glatko prođe od prve ,još i bezbolnija instalacija od Winsa..
Laptop nije moj, rođakov. Samo Windows dolazi u obzir(inače bi ja išao na neku distru Linuxa). Ništa morat ću isprobat jel rade driveri na Win8...