Asus 1005HA i problem sa baterijom

poruka: 1
|
čitano: 1.303
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Asus 1005HA i problem sa baterijom

Jucer mi se samo odjednom na navedenom Asusu pocelo na desktopu cijelo vrijeme pojavljivat onaj znak kada se netbook prebacuje sa baterije na punjac....sve sljaka, ali stalno se na desktopu pojavljuje ona znak za bateriju pa za punjac.

Kada sam maknio bateriju, sve je ok....samo naravno nema baterije. Vratim bateriju nazad i opet ista stvar.

Sve ok radi i kada je netbook samo na punjacu, ali kombinacija punjac + baterija ne sljaka tj. stalno se prebacuje iz jednog moda u drugi...znaci sa baterije na punjac.

Radi se o 6-cell bateriji, original Asus koja je i dosla sa netbookom te netbook na njoj i danas drzi po 6 h. Sada sam je stavio u ladicu jer ne mogu cijelo vrijeme naravno gledati kako se prebacuje sa baterije na punjac.

Ima netko ideju sta bi moglo biti....osim da je baterija riknila, makar ne kuzim kako je to moguce da baterija ode sama od sebe, ali ok.

Baterija je trenutno na 83%, a sada mi treba taj netbook van stana pa mi treba i baterija...ofc.

Ovo se dogodilo dok je netbook bio spojen na punjac, ako je to vazno.

Probao sam malo pregledati punjac, probat sve spojit na drugu uticnicu no ista stvar....radi ok samo dok maknem bateriju.

Edit:

Sada je proslo cca mj. dana od kako se ova "nezgoda" dogodlia, danas sam probao opet piknit bateriju u netbook i stvar je ista...stalno mi se prebacuje sa punjaca na bateriju te svaki pta kako se prebaci tako zasvijetli i ona LED-ica na prijenosniku za bateriju.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice