Acer 5750G - driveri

poruka: 18
|
čitano: 3.927
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Acer 5750G - driveri

kupio sam notebook naveden u naslovu sa instaliranim windowsima 7. zbog softwarea za auto dijagnostiku morao sam instalirati i windowse xp i sad nemogu nać potrebne drivere koji bi radili na xp-u {#} možda ima netko kakav izvor sa driverima za xp? bio bih jako zahvalan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Acer 5750G - driveri

Uputa za ubuduće :

Prvo se uvijek gleda stranica proizvođača :)

http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?modelId=3475

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Acer 5750G - driveri

Drivere za koje komponente konkretno? Jesi probao sve drivere odavde (usprkos tome što XP nije podržan): http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?modelId=3475?

Za grafičku imaš službene Nvidia drivere ovdje: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us.

Driveri za zvuk (Realtek): http://www.realtek.com/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false.

For time and the world do not stand still. Change is the law of life. And those who look only to the past or the present are certain to miss the future.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Acer 5750G - driveri

na stranici proizvođača su samo navedeni windows 7... nvidia nema drivere za xp za 520m grafiku {#}

15 godina

probao sam za bluetooth i wireless (to mi je najbitnije) i nerade.

14 godina
neaktivan

Ja kad sam presao na windows 7 nisam trebao nista instalirati osim wirelessa i i gpu , ostalo sve radi tip top ! {#} Probaj sve ove drivere za bluetooth skinit pa jedno po jedno instaliraj i vidi , isto tako vrijedi i za wireless

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 22:39 (HP4520s).
14 godina
protjeran
Acer 5750G - driveri

http://www.intel.com/p/en_US/support/detect/?iid=subhdr+dnlds_detect -> klikni na Check your system for the latest updates. To bi trebalo automatski prepoznati i instalirati sve Intelove drivere, među kojima bi trebao biti i driver za WLAN.

For time and the world do not stand still. Change is the law of life. And those who look only to the past or the present are certain to miss the future.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonchek kaže...

kupio sam notebook naveden u naslovu sa instaliranim windowsima 7. zbog softwarea za auto dijagnostiku morao sam instalirati i windowse xp i sad nemogu nać potrebne drivere koji bi radili na xp-u {#} možda ima netko kakav izvor sa driverima za xp? bio bih jako zahvalan!

Ja sam jučer instalirao WIn7 64bit na 5750ZG model. Svi driveri za 7icu su na pripadajućem DVDu, Acer ne daje više podršku za WinXP

14 godina
protjeran
Ziga kaže...
Tonchek kaže...

Ja sam jučer instalirao WIn7 64bit na 5750ZG model. Svi driveri za 7icu su na pripadajućem DVDu, Acer ne daje više podršku za WinXP

Službeno ne, ali većina drivera za Sedmicu postoji i u verziji za XP, samo ih treba pronaći.

15 godina
iskeledz kaže...
Ziga kaže...
Tonchek kaže...

Službeno ne, ali većina drivera za Sedmicu postoji i u verziji za XP, samo ih treba pronaći.

e to me najviše muči {#}

probao sam s acerove stranice sve drivere za bluetooth i wlan i ni jedan neradi!

14 godina
neaktivan

Ja sam imao takav problem kad sam uzeo starog Acera 5520 jos prije dosta godina.

On je bio namjenjen za vistu, sa njim su dosli driveri od viste. Al ja sam ga uzeo free dos. I dodem doma instaliram xp, kad nigdi drivera. Zovem sve moguce brojeve... Nigdi drivera za xp. Kad nakon mjesec dana, na stranici svanuli svi, dojedan...

Tako da, vjerovatno njih ima samo ih trebas pronac. Probaj se raspitat po stranim forumima jel iko koristi taj OS na tom lpt i pitaj dal ima drivere :)

“We create our own destiny every day we live.”
16 godina
neaktivan
Acer 5750G - driveri

Pozdrav, ja sam malo istražio drivere za njega pa sam našao hrpe drivera pa mislim da je to to. Link

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Nello kaže...

Pozdrav, ja sam malo istražio drivere za njega pa sam našao hrpe drivera pa mislim da je to to. Link

Lol i ja upravo naso te...al opet mislim da nece radit...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Nello kaže...

Lol i ja upravo naso te...al opet mislim da nece radit...

Znam al svaki slučaj treba probat jel radi iako nisam siguran jel to to. Iako taj driver ima samo za sedmicu ali teže je nać za XP.

15 godina
probao sam i to. ali bez uspjeha...
14 godina
neaktivan
Tonchek kaže...
probao sam i to. ali bez uspjeha...

Updateaj windows u ''Windows update'' i onda instaliraj drivere

14 godina
neaktivan
Acer 5750G - driveri

Imam pitanje u vezi grafickih kartica...

Kupio sam apsire-a sa nVidia geforce gt 540m 2gb i naravno dolazi jos intelova hd3000(mislim..) integrirana kratica. Da li se moze ta integrirana nekako ''disablati''... tako da mi za sve igre i ostalo vuce gt 540m ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Athilon kaže...

Imam pitanje u vezi grafickih kartica...

Kupio sam apsire-a sa nVidia geforce gt 540m 2gb i naravno dolazi jos intelova hd3000(mislim..) integrirana kratica. Da li se moze ta integrirana nekako ''disablati''... tako da mi za sve igre i ostalo vuce gt 540m ?

Nisam siguran da li se može disablat ali kod modela koji nose 5750G koji nosi slovo G dakle u laptopu je umetnuta grafička kartica pa tako složen da radi na karticama.  Kao što kod igre neki podržava ali samo laganije igre a kod jak i zahtjevnije  igre znaju se kod grafe jače zagriju i može zaštekat i on automatski gasi zbog prevelike temperature.

Negdje sam čitao da nisu konstruktirane za igru več rabi kao poslovni laptopi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice