Slike vašeg Hardvera
- poruka: 12.069
- |
- čitano: 4.038.225
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Neplanirano mi stigla nova grafička. U pitanju je RX 580 8 gb.
Pošto planiram uskoro novi komp kupovat, mislio sam uzet sve dijelove odjednom, ali priliku za ovu grafičku nisam mogao propustiti.
1600 kn nova, u trenutku kupnje najjeftinija od svih trgovina koje sam gledao.
Do novog kompa služit će u trenutnom kao zamjena za R9 380X.
Prije par dana stigla grafička, a danas stigla i nova igračka.
G502 Proteus Spectrum. Na prvu mi se jako dopada, dosta je težak i velik, a takve miševe preferiram. Ovo mi je prvi kvalitetniji miš (dosad su svi bili jeftinjava i služili su) tako da vjerujem da ću biti zadovoljan sa njime.
Prvo sam mislio uzeti Hero verziju, ali pošto je u pitanju jedna vrsta kompenzacije i Hero trenutno nije bio dostupan uzeo sam ovaj. Premala je razlika između ta dva modela da bih se osobno sad oko toga opterećivao.
Cable managment u kučištu iz cca 2007 :D
Stickbomb se dogodio zbog viška stickera i jer kučište uskoro planiram zamjeniti naravno.
Da, to je pluto čep anti sag rješenje.
EDIT: Dodane ostale slike.
i tako odose i dvije rogate 1080Ti i dodje nova MSI Gaming X Trio, naravno 2080 Ti.
SLI mi je prije par godina dosta dobro sluzio ali iskreno sada i ne vidim vise svrhu toliko u gamingu. kupim igru, ne pozdrava ... steta.
vrijedilo je igrati Witcher 3 koji super podrzava SLI, ali toliko performanse dobijem i s jednom 2080 Ti.
imao sam jednu vec Zotac 2080Ti AMP! ali sam nazalost bio dobio pokvaren primjerak i zamjenio ju za novu takvu, ali vise nista ne uzimam osim MSI, ASUS ili EVGA u ovom slucaju, pao je MSI jer mi je ploca takodjer od MSI-a.
evo par fotkica, uzivajte.
lp
EDIT: hvala Bogu, dobio sam Samung memoriju u kartici. to sam odmah morao da provjerim :P