Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.963.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
14 godina
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

djdamir - jedan od rijetkih čiji postovi u Slike vašeg hardvera uvijek imaju 100+ TU-ova.

Ova konfiguracija - bolesno stari.

Živi se lijepo od glazbe u nas, ha? 

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
14 godina
neaktivan
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
mislavgray kaže...
infeqt0r kaže...

dobio 7970 i 7950 {#}

Sreca je na tvojoj strai :)

@djdamir - jesi ti prije imao neki SLI setup, sjecam se ovoj surrounda.

14 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...

@djdamir - jesi ti prije imao neki SLI setup, sjecam se ovoj surrounda.

I Crossfire i SLI{#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
16 godina

iskreno meni su ta tri monitora bezveze, kad bi to imo opet bi se usredotocio samo na srednji i ova dva nebi gledo, treba radit monitore bez rubova posebno za ovo.

16 godina
mar123 kaže...

iskreno meni su ta tri monitora bezveze, kad bi to imo opet bi se usredotocio samo na srednji i ova dva nebi gledo, treba radit monitore bez rubova posebno za ovo.

Jesi se ikad uopće igrao na 3 monitora ili pričaš onako...?

Dva bočna monitora niti nisu namijenjena da se na njih "usredotočiš", već samo pokrivaju periferni vid. Ali efekt je zakon...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina

nisam igrao, ali takav sam dojamo dobio vidjevsi te rubove ogromne, kazem bilo bi dobro da su manji.

13 godina
neaktivan

@djdamir81

Koliko te sve ovo došlo para?

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
16 godina
VALVE kaže...

@djdamir81

Koliko te sve ovo došlo para?

Trnci su me prošli kad sam vidio konfu :D

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
14 godina
neaktivan

@djdamir - tvoj post zasjeni barem 3 posta ispod i iznad {#}

--------------------------
14 godina
neaktivan

@djdamir

Lijep poster na sedmoj slici. {#}

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
14 godina
neaktivan

@WackyZG

Jel mi mozes malo opisat Arc S ? Naime, namjeravam ju uzeti u teletu ako nece bit para za iP4s pa me zanima par stvari ...

Kakva ti je sa ICSom naspram Gingera ? Dal browser ima laggove ? Kako funkcionira pri " saltanju " homescreenova, dal dugo treba widgetima da se pokrenu ? Isto kad izades iz browsera npr. fizickom tipkom home, dugo se widgeti pokrecu ili je trenutacno ? I dal ide na sve mreze ta iz Tele2 ?

Jako mi se svida ovako, drzao sam je u ruci i feeling je fantazija no nisam imao prilike isprobat je jer sam se zurio .. No bojim se Androida na njoj jer izgleda da trebaju 4 jezgre da pokrecu taj OS kak spada {#}

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 23:56 (fakEEE).
16 godina
fakEEE kaže...

Nakon 24 sata s njom ne mogu ti puno reći, ipak sam još u navikavanju s mobitelom i tek ga otkrivam. Ginger sam imao nekih 7 sati, dok sam bio na poslu. I na samom Gingeru radi dobro, samo što sam primjetio da su mi se aplikacije, tipa Play market, SMS, pa čak i sam homescreen (Sonyjev) crashnuli par puta. Na ICSu za sada toga nema, iako ga cijelo jutro ne ispuštam iz ruke. Postavke su malo smušene i čudno postavljene (koristi Sonyjev dio sučelja za postavke), pa treba vremena dok se nešto nađe ili moraš na netu pogledati. Napomena: spajanje i prebacivanje podatka preko Bluetootha između Nokije i Arca NE funkcionira. Nokia ne voli kada joj drugi uređaj šalje kod za povezivanje, što Arc radi, tako da sam morao sve na karticu prebacivati (kontakti i slike) te onda rucno pikati svaki kontakt na SEu da mi upiše u imenik (hvala Bogu da ih imam samo stotinjak).

Samo sučelje se izvodi jako glatko, nema dugog čekanja za prebacivanje homescreenova, widgeti su tu odmah, ne čeka ih se nimalo. Malo sam primjetio da su se Poruke, nakon što sam isprobao i izbrisao Go SMS Pro, sporije otvarale, ali gašenje i paljenje je pomoglo i sada radi super. Browser je također fluidan, nisam primjetio trzanje, osim na teškim stranicama (hrpa Flasha), ali tako je to, Flash je ipak gladan resursa. Od igara probao sam samo Angry Birds (ne igram se pretjerano na mobitelu) i također nije bilo "cukanja".  Instalirao sam 15ak aplikacija (Go Launcher + Locker, Battle.NET authentificator, WOW Armory, Winamp [za kojeg tražim besplatnu zamjenu, ide mi na živce njegovo sučelje], Viber, Dropbox, Evernote, ... ajmo reći standardne zamjenske aplikacije), memorije mi je ostalo 150ak MB u uređaju, tako da neću ništa prebacivati na SD za sada. Skype radi savršeno, baš sam se danas čuo sa ocem, čist zvuk, responzivan je, nema laga prilikom upravljanja sučeljem, kao što je slučaj na njegovom LG GT540. 

Ja sam inače Nokia fan, ali pošto se nema love za Lumiu ili N9 trenutno, ovo mi se činilo kao super povoljna prilika i jako dobar mobitel. Obavezno nabaviti nekakav  hard case za njega, jer imam osjećaj da ako slučajno padne s metra-metra i pol, ode mobitel pa - pa. I krpicu za čišćenje ekrana imati, ali, to je kod svih toucheva potrebno... 

Ukratko, moja preporuka da uzmeš taj mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 10:15 (WackyZG).
16 godina
cro_blue kaže...
Premda tako izgleda, zapravo nije riječ o DSLR-u nego o MILC-u (mirrorless interchangeable-lens camera), ali meni to ne smeta. {#}

Zašto bi ti smetalo? Ionako je novija i bolja tehnologija o SLR-a.

Btw., perverzno dobra cijena...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
DamageHigh kaže...

Zašto bi ti smetalo? Ionako je novija i bolja tehnologija o SLR-a.

Btw., perverzno dobra cijena...{#}

Hehe... Pa rekao sam to s mrvicom sarkazma!

Naravno da mi ne smeta! Štoviše, dok je god u pitanju ovakva cijena.

Zapravo, imao sam nevjerojatnu sreću što sam naišao na njega. U trgovini u kojoj sam ga kupio ostala su svega dva ovakva primjerka i oni su im s početnih 370€ srušili cijenu na 127€. Netko ih je ugledao, skinuo ih s police i stavio na pod trgovine (vjerojatno ih želeći sakriti od drugih kupaca dok ne ode po lovu), međutim, ja sam zapeo nogom za njegovu kutiju, podignuo je i ponio sa sobom na kasu! {#}

Mogu zamisliti iznenađenja na tome što je sakrio kutije kad je vidio da jedan (a možda i oba) fali! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan

127€{#}... nisam fan tih mirrorless aparata, ali da je cijena dobra - dobra je :D 

17 godina
SebaOS kaže...

127€{#}... nisam fan tih mirrorless aparata, ali da je cijena dobra - dobra je :D

Da budem iskren, nisam ni ja, ali jednako tako nisam mogao odoljeti ovoj cijeni!

To što nema optičkog tražila na ovom fotoaparatu i nije neka smetnja jer ima fantastičan AMOLED ekran koji je jako dobro čitljiv i po najjačem svjetlu.

Da nije ovako kako je, bilo bi mi žao što nema optičkog tražila, ali ovako... Kvragu s njim! Ovaj Samsung je fantastičan! {#}

16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
SebaOS kaže...

Da budem iskren, nisam ni ja, ali jednako tako nisam mogao odoljeti ovoj cijeni!

To što nema optičkog tražila na ovom fotoaparatu i nije neka smetnja jer ima fantastičan AMOLED ekran koji je jako dobro čitljiv i po najjačem svjetlu.

Da nije ovako kako je, bilo bi mi žao što nema optičkog tražila, ali ovako... Kvragu s njim! Ovaj Samsung je fantastičan! {#}

Ček razlika između MILC i DSLR aparata je samo u tražilu ili??

So say We All
17 godina
skyreeper kaže...

Ček razlika između MILC i DSLR aparata je samo u tražilu ili??

U ovom konkretnom slučaju DA!

U ovom Samsungu se nalazi APS-C CMOS senzor veličine 23.4×15.6mm kakvog srećemo u velikom broju DSLR-ova, makar veliki broj MILC-ova ima senzore manje veličine pa ih se i zbog toga ne može uspoređivati s moćnijim fotoaparatima.

Kratica DSLR označava Digital Single-Lens Reflex (postojanje optičkog tražila koje funkcionira pomoću ogledala) dok je MILC oznaka za Mirrorless Interchangeable-Lens Camera (jasno, ne postoji ogledalo koje bi omogućlo postojanje optičkog tražila).

14 godina
neaktivan

@Don Kihoty

To onako za u jaknu :) Kupio? Dobio kao vjeran fan? 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
15 godina
protjeran

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem...

Dobio od generalnog ASRock distributera - EZY.HR.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem...

Dobio od generalnog ASRock distributera - EZY.HR.

F+ck yeah!

Odlična stvarčica,svakako bolja od Gigabyte-ovog čekića za lupanje ploča. {#}

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
15 godina
protjeran

Ako budemo još dobijali, sačuvam ti jednog.

Dobili smo 4 komada - za svakog po jednoga.

13 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Ako budemo još dobijali, sačuvam ti jednog.

Dobili smo 4 komada - za svakog po jednoga.

Hvala,budući da uskoro prelazim na ASRock ako dobije povrat love za ploču,bit će mi baš po mjeri. {#}

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
15 godina
protjeran

Fuj ašrot - šta će ti to? Kupi gigabajt. {#}

13 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Fuj ašrot - šta će ti to? Kupi gigabajt. {#}

Ne valja Gigabljak. Ašrot je bolji.

14 godina

OFFTOPIC(Molio bi admine da ne brišu) : Neznam di da postavim pa reko zašt ne tu,jel ima tko kakve postere tipa gigabyte,asrock i tak to neke malo vece veličine,a da je drage volje da proda ili čak pokloni?Mislim to uokvirit i postavljat po sobi.Hvala lijepa {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 23:09 (monsieur).
13 godina
odjavljen
monsieur kaže...

OFFTOPIC(Molio bi admine da ne brišu) : Neznam di da postavim pa reko zašt ne tu,jel ima tko kakve postere tipa gigabyte,asrock i tak to neke malo vece veličine,a da je drage volje da proda ili čak pokloni?Mislim to uokvirit i postavljat po sobi.Hvala lijepa {#}

Ima ih Don koliko hočeš.

14 godina

markozd, vidim gitaru na drugoj slici :-) uputi me! koja, gdje, šta..

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
14 godina
odjavljen
kuleee kaže...

markozd, vidim gitaru na drugoj slici :-) uputi me! koja, gdje, šta..

Sestrina prijatelju, ja ju neznam ni skunuti sa zida...

Lobo - The Wolf That Changed The World
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Scythe Mugen 3 ''in da house''. Puno bolji cooler od 612S.

Kad prije, prije par minuta si se dvoumio izmđu Mugena i Ninje?

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice