Petarde i doček Nove 2010 godine zaključana tema

poruka: 259
|
čitano: 171.182
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Petarde i doček Nove 2010 godine

jednostavno se manite te pirotehnikeBelji se

tko rano rani , zajebo je kokota
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 11:42 (nixXxa).
16 godina
neaktivan

Ma kakve petarde, uzmes kuburu,nasipas barut i udri ! Osmijeh

16 godina
neaktivan
ma atomsku bombu bacis na mjesec....xD da vidis koji vatromet
Travian ;) ;)
17 godina
neaktivan

Kod mene ispred kuče klinci traže petarde koje su baclili i bacaju ponovo.

I`em HARD PRO GAMER!!!
16 godina
protjeran
RE: Petarde i doček Nove 2010 godine
BannedOnThisForum kaže...

Ljudi, danas mi se desilo nešto nevjerovatno! Ok, ne meni, ali definitivno nije ugodno, slušajte, bili mi danas vani, i ja prolazim sa jaranom, pričamo mi o WoW-u :P kad naletismo na neke likove napravili rafal od 6 topovskih udara... (moroni -.-") I pogodite što, oni su pobjegli, a neko drugo dijete prolazi barem 2 metra od svih tih topova, nakon toliko eksplozija, dijetetu je počela krv curiti iz ušiju i nije ništa čulo, URLALO JE!!! Nakon toga hitna je došla, a majka sva zaprepaštena ostala, ja se manim toga.

Koliko je staro to dijete?

Za volanom guja a u krevetu oluja!
16 godina
CAPETAN PRICE kaže...

Ljudi, danas mi se desilo nešto nevjerovatno! Ok, ne meni, ali definitivno nije ugodno, slušajte, bili mi danas vani, i ja prolazim sa jaranom, pričamo mi o WoW-u :P kad naletismo na neke likove napravili rafal od 6 topovskih udara... (moroni -.-") I pogodite što, oni su pobjegli, a neko drugo dijete prolazi barem 2 metra od svih tih topova, nakon toliko eksplozija, dijetetu je počela krv curiti iz ušiju i nije ništa čulo, URLALO JE!!! Nakon toga hitna je došla, a majka sva zaprepaštena ostala, ja se manim toga.

Koliko je staro to dijete?

Sigurno ispod 5 godina ak je urlalo.

Uglavnom.Vidite sta su petarde ucinile mom frendu..Petarda pukne jednom i nikad vise a maticnu mos imat 3 godine..i nepukneNamigiva

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com Steam : lukicar995
16 godina
protjeran

Nemam ništa protiv dočeka Nove Godine ali petarde su mi pojele živce kad sam bio mlađi jesam koristio ali sad

ne prestaju pucaju mi pod prozorom pa pucaju e hebem ti idem u Benkovac kod prijatelja da mi posudi jedan šarac

pa da s prozora ja malo pucamViče

16 godina
protjeran

Jedva čekam Novu 2010,ja na raspolaganju imam Male Piratice i jednu kutiju Magnum XXL tako da ću se ja napucati.. Smijeh

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html
17 godina
neaktivan

ja danas uzeo u konjskinskoj topovski udar...jeb*** kolko je to xD...

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
16 godina
neaktivan

ma šta će vam to...

uzmite solnu 19% i alumini(ako nemate ništa drugo odna aluminisku foliju)

i sve u bidon zatvori i biži..

16 godina
neaktivan
GeForce kaže...

Ja danas uzeo granatu jeb*** kako to puca xDNamigiva

RIDER
16 godina
neaktivan
GeForce kaže...

nisu velike dimenzije, ali solidna eksplozija, bolje kupi sebi granatu, točno 19x je jača eksplozija. :)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan

nabavite na crno RPG i gađaj, možeš ga više puta upotrijebit a daje i prasak i vatromet

I would love to change the world, but they won't give me the source code
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 19:02 (P4k1).
16 godina
neaktivan

ja sam do prošle godine obavezno petarde. Sad sam preso na malo drugaciju zabavu. Uzmeš cijev i kupiš najeftinije rakete. I gađat susjedove mačke ( ima ih 6 komada i svaki dan su  u mom dvorištu) :D

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
17 godina
neaktivan

Koje da kupim:

BIG BANG EXTRA

SUPER TOP

ZEUS XTREME

COMMANDOS

GROM

ATOMIC POWER

Nažalost nesmijem kupovati 3 razred pa onda koje su naj jače?

I`em HARD PRO GAMER!!!
16 godina
neaktivan
the mir kaže...

Koje da kupim:

BIG BANG EXTRA

SUPER TOP

ZEUS XTREME

COMMANDOS

GROM

ATOMIC POWER

Nažalost nesmijem kupovati 3 razred pa onda koje su naj jače?

od tih su ako hoćeš jačinu najbolje:

Super Top

Big Bang Extra

Grom i

Atomic Power. ostale je peace fo shit

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
Ma ke vraga. Najjači su ti super top a tu je blizu i grom. Za zajebanciju možeš uzet atomic power. ( Pa kaj nepoznaš nijednog švercera...nemam ni ja 18 a doma mi stoji topovski udar x6 i kutija granata. ;-))
16 godina
neaktivan
Pero kaže...
Ma ke vraga. Najjači su ti super top a tu je blizu i grom. Za zajebanciju možeš uzet atomic power. ( Pa kaj nepoznaš nijednog švercera...nemam ni ja 18 a doma mi stoji topovski udar x6 i kutija granata. ;-))

grom je sranje, big ones are real ones

15 godina
neaktivan
RE: Petarde i doček Nove godine

ja mislim da se te nesreće događaju sa razlogom....ako imaš malo pameti,spretnosti i otprilike znaš što radiš mislim da ti se ne može ništa dogodit,osim ako je petarda neispravna...što je u 98% slučajeva nemoguće ako ste petardu kupili legalno.mislim da se nesreće događaju na 3 načina:ne pažljiv si,petarda je neispravna ili nemaš iskustva tj. neznaš što radiš!ja volim petarde iako sam cura....naravno da ih se pomalo bojim kad pogledam vijesti ali na 2.način mislim da se nemam čega bojati ako znam što radim.....

1.primjer neiskustva:

tada nikada nisam vidjela zengu.prijatelj mi je imao,pa sam ga zamolila da ja ispalim jednu,on mi je dao.ja sam zapalila fitilj,i od straha,petardu sam bacila u zrak,poviše mene i moje ekipe.svi su se razbježali,a petarda je srećom na par sekundi zapela za granu od stabla i pukla je u zraku...to je dokaz mogućnosti nesreće ako nemaš iskustva u tome što radiš,tj. niko ti nije ni pokazao to.

2.primjer neispravnosti

Kupila sam mini zenge u trgovini legalno samo da vidim jeli te petarde išta vrijede.one pucaju dvaput.2/3 su ih pucale ili po jednom ili nebi ni ispalile a samo 1/3 ih je normalno pucala...tako može doći do nesreće,nedaj Bože da prije pukne u ruci.

3.primjer nesreće

Netko želi da petarda pukne u zraku i zapali je i drži u ruci.1.može podcjeniti vrijeme pucanja petarda pa je predugo držat i petarda pukne u ruci i eto.2.petarda je neispravna i ranije pukne. i netko je drži i zna koliko je smije držat u ruci jer je prije imao sreće i petarda pukne u ruci i eto ti!

Prema tome čuvajte se...pazite kako bacate petarde i nemojte je držati u ruci kada je upalite!!RADJE UPALITE KRES I ODMA JE BACITE,A BOLJE DA PETARDA PUKNE NA PODU A NE U ZRAKU PA DA IMAŠ OČI I PRSTE I SVE DJELOVE TIJELA CIJELE,NEGO DA PETARDA NE PUKNE NI U ZRAKU NEGO TEBI U RUCI PA ONDA MOŽEŠ POZDRAVIT SVOJE OČI!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 20:51 (F1-IVO).
16 godina

Ja cu Novu godinu docekati sa frendovima iz kvarta.

Sto se petardi tice,necu ih ove godine imati.

Odlucio sam skupljati za novi hardver pa se odricem petardi Smijeh

Luckyluke!
17 godina
Pero kaže...

Big bang je za mene standard i odličan je omjer uloženo-dobiveno.

Probao sam na polnočki grom i super top i vjeruj mi razlika je tako mala da se jedva osjeti, a super top je skoro duplo veći. I ja sam iz prve mislio šta to malo sranje može.

15 godina
neaktivan
Pero kaže...
Pero kaže...

Probao sam na polnočki grom i super top i vjeruj mi razlika je tako mala da se jedva osjeti, a super top je skoro duplo veći. I ja sam iz prve mislio šta to malo sranje može.

koliko ja znam,najjači je topovski udar!

17 godina
im your best friend kaže...
Pero kaže...
Pero kaže...

koliko ja znam,najjači je topovski udar!

Od tih sviju da. Opet točno. Ali mali je napisal da nema 18g i da dolazi u obzir samo 2 razred, pa je onda za 2 razred najjači super top.

15 godina
neaktivan

mom su profi bacili topovski udar na ulaz  i eksplozija mu izbila stakla iz prozora,otpale plafonjere i tako...šteta:prevelika!

17 godina

mom su profi bacili topovski udar na ulaz  i eksplozija mu izbila stakla iz prozora,otpale plafonjere i tako...šteta:prevelika!

Sigurno je bio jako dobar. Ali ipak mislim da nitko nezaslužuje to. Mogo mu je auto explodirati.

16 godina
protjeran

idem kupiti zalihe topovskog udara za crne dane (vrijeme testova)

Sk8er Boi
17 godina
filip avril_fan kaže...

idem kupiti zalihe topovskog udara za crne dane (vrijeme testova)

Onda najbolje kupiti bombu. Ili ovak, svi se najdemo u zg i kupimo nuklearku...neznam dali ima što jače od toga.Cool

17 godina
neaktivan
Pero kaže...

Onda najbolje kupiti bombu. Ili ovak, svi se najdemo u zg i kupimo nuklearku...neznam dali ima što jače od toga.Cool

Ima.Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
F1-IVO kaže...
Pero kaže...

Ima.Belji se

Haha kak se nisam sjetil Chucka Norrisa.

17 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?v=k38cIrwDAn8&NR=1

https://www.youtube.com/watch?v=vYTj3gvt32E&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=Vmn_F8lVjc8&NR=1&feature=fvwp

https://www.youtube.com/watch?v=yvbyj5I7RFU&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=bDO6fPqHKaU&feature=fvw

https://www.youtube.com/watch?v=kLjkgB5VsrE&feature=channel

https://www.youtube.com/watch?v=Aip619LJMDo&NR=1

https://www.youtube.com/profile?user=huttersvuur&annotation_id=annotation_981019&feature=iv

https://www.youtube.com/watch?v=dWHot0DnRew&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=worxFar7mb8&feature=related

pre dobro gdije ima za kupiti te kobre 33

pls awnser!!!!

Edit: https://www.youtube.com/watch?v=cjTMjPSUjAU&feature=related

I`em HARD PRO GAMER!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 19:05 (the mir).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice