Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 441.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Druga epizoda druge sezone Man Laba - prilog o duhovima i halucinacijama.

Jest da je u Mayevom stilu, ali je zanimljiv :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
12 godina
neaktivan
Paranormalno

žmj

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 22:11 (kivic15).
12 godina
neaktivan
Re: Paranormalno
zerocool12 kaže...

Kod lucidnih snova mi je najveci problem što ne mogu kontrolirat svoje strahove... Spavam i kada shvatim da sanjam onda ne mogu prestat mislit na to kako je oko mene mrak i u snovima mi se pojavljuju moji strahovi...

Inače, uspio sam u lucidnom snu totalno promijenit svoju okolinu,ali je zahtjevalo puno koncentracije i osječao sam se slabo nakon toga i naravno nije dugo trajalo a da se ne počnem bojati...

Onda nemaš potpune lucidne snove nego si na granici.  Potpuni lucidni san je kad znaš da sanjaš i baš zato se ne bojiš. Ovo sa iscrpljivanjem ne znam, mene ne iscrpljuju. Dapače osjećam se bolje nakon lucidnog sna nego "normalnog".

kivic15 kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Ja ne želim normalne snove {#} Imam lucidne snove već odprilike 10-tak godina. I super se zabavljam u njima. Nisam imala noćnu moru već godinama. Ali "problem" je u tome što ja radim šta želim al nemogu prisilit druge da rade što ja želim. Znači nemogu u potpunosti kontrolirat snove. Meditacija, pražnjenje glave i zapisivanje snova ne pomaže {#}

da imaš konstantnu derealizaciju 24/7,ne bi to govorila....(traje već 3 godine)

Pa baš zato mi i jesu zakon "nenormalni" snovi(nečem ulazit u dijagnoze) sama kontroliram snove pa nema neugodnih iznenađenja. 

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Kad ste kod snova, jel se ikome dogodilo da se probudis i ne znas koji je dan, gledas u sat ne znas procitat koliko je sati, nemas pojma gdje si trenutno? totalni reset, bolokada.. sreca da ne traje vise od minute, ako i toliko.. 
Meni se dogodilo negdje oko uskrsa i drugi put kad je bila drzavna matura. Zakljucio sam da je to posljedica velikog stresa jer stari isto kaze da mu se par puta dogodilo, a on inace radi ako vozač (kamiondžija).. sad zamislite kakav je osjecaj kad se probudis na nekom parkingu nit znas gdje si nit znas gdje ides

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
12 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...

Kad ste kod snova, jel se ikome dogodilo da se probudis i ne znas koji je dan, gledas u sat ne znas procitat koliko je sati, nemas pojma gdje si trenutno? totalni reset, bolokada.. sreca da ne traje vise od minute, ako i toliko.. 
Meni se dogodilo negdje oko uskrsa i drugi put kad je bila drzavna matura. Zakljucio sam da je to posljedica velikog stresa jer stari isto kaze da mu se par puta dogodilo, a on inace radi ako vozač (kamiondžija).. sad zamislite kakav je osjecaj kad se probudis na nekom parkingu nit znas gdje si nit znas gdje ides

događalo mi se svašta,čak sam se jednom digao i otišao u kuhinju da bi vidio koliko je sati,a kad sam se vratio u krevet,zaboravio sam koliko je bilo sati(tj. nisam ni gledao koliko je sati) {#} jednom sam prije spavanja isključio tablet iz struje(bio je tek na 20%),a ujutro ga našao uključenog i s 100% baterijom...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 17:22 (kivic15).
13 godina
kivic15 kaže...
majstorSZ kaže...

događalo mi se svašta,čak sam se jednom digao i otišao u kuhinju da bi vidio koliko je sati,a kad sam se vratio u krevet,zaboravio sam koliko je bilo sati(tj. nisam ni gledao koliko je sati) {#} jednom sam prije spavanja isključio tablet iz struje(bio je tek na 20%),a ujutro ga našao uključenog i s 100% baterijom...

Prije par godina mi je firma greškom uplatila 600 000 kuna na račun i ja sam mislio to je san, to je san. 2 puta sam na bankomatu stiskao da izađe listić sa stanjem i nisam MOGAO VJEROVATI. Popodne me nazvala gospođa iz računovodstva sva prestrašena skoro pa uplakana da je mlada asistentica pogriješila. Rekao sam joj samo - J...š takav san.

Astral je potpuno novo iskustvo koje sam doživio a o tome se daju romani napisati. Lucidne snove nikako ne bih svrstao pod paranormalno. Ili napuštanje tijela i gledaš sebe s plafona kako ležiš dolje na kauču i gledaš sobu i nekako ti poznata samo neobičan kut gledanja i gledaš tipa na kauču i ništa ti jasno nije. Tko je to? Poznat mi je. Pa to sam JA. I čim skužiš da ti ležiš na kauču VUUUŠŠŠ samo te usisa u tijelo. I onaj ogavan osječaj kada otvoriš oči a mravci ti prolaze kroz tijelo ffuuujjjjj

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
12 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...

{#}{#} Je jednom...isto bila matura. Imala sam obranu završnog rada i lijepo sam se probudila, obukla i spremila za školu. Sve bi bilo u redu da nisam zakrmila dok sam ponavljala i nije bio radni dan već nedjelja popodne {#}

dar01 kaže...

Prije par godina mi je firma greškom uplatila 600 000 kuna na račun i ja sam mislio to je san, to je san. 2 puta sam na bankomatu stiskao da izađe listić sa stanjem i nisam MOGAO VJEROVATI. Popodne me nazvala gospođa iz računovodstva sva prestrašena skoro pa uplakana da je mlada asistentica pogriješila. Rekao sam joj samo - J...š takav san.

Astral je potpuno novo iskustvo koje sam doživio a o tome se daju romani napisati. Lucidne snove nikako ne bih svrstao pod paranormalno. Ili napuštanje tijela i gledaš sebe s plafona kako ležiš dolje na kauču i gledaš sobu i nekako ti poznata samo neobičan kut gledanja i gledaš tipa na kauču i ništa ti jasno nije. Tko je to? Poznat mi je. Pa to sam JA. I čim skužiš da ti ležiš na kauču VUUUŠŠŠ samo te usisa u tijelo. I onaj ogavan osječaj kada otvoriš oči a mravci ti prolaze kroz tijelo ffuuujjjjj

Znam da nebi išlo pod paranormalno. Al mnoštvo ljudi ih smatra paranormalnim pa sam zato tu napisala {#}

Tzv. osjećaj da padaš i mravci su zapravo reakcija živaca na stanje opuštanja. Hoće to kad si jako nervozan.

Inače meni se ne događa da vidim sebe na krevetu. Ja imam u zadnjih par mjeseci "gosta" kojeg vidim. Kad se probudim u gluho doba noći(ono čisto okretanje po krevetu) vidim curicu tak nekih 3 godine, rudlave kose kak stoji kraj kreveta. Kad trepnem više ju ne vidim. Ne poznam ni jedno rudlavo dijete tak da se za sad dvoumim između: A) biološki sat mi je pop*zdeknuo i B) vrijeme mi je za odmor u Vrapču {#} 

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ništa paranormalno ali kad ste spomenuli ovo kad zaspete pa ne znate koji je dan da ja nadodam. Vjerojatno se mnogima dogodi, malo je smiješno, kada popodne zaspete pa se probudite ne znate koji je dan i koliko sati. Par puta sam si pomislio kako moram u školu kad ono na satu 6 navečer{#}

Beware of the sharp edged weapon called human being
12 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Ništa paranormalno ali kad ste spomenuli ovo kad zaspete pa ne znate koji je dan da ja nadodam. Vjerojatno se mnogima dogodi, malo je smiješno, kada popodne zaspete pa se probudite ne znate koji je dan i koliko sati. Par puta sam si pomislio kako moram u školu kad ono na satu 6 navečer{#}

također,jednom zaspao oko 3 poslije škole,i kad sam se probudio u 4,mislio sam da je novi dan :P a škole sam se sjećao kao da je jučer bila a ne tog dana xD (ajme majko,lud li sam)

12 godina
neaktivan
dar01 kaže...
kivic15 kaže...
majstorSZ kaže...

vidim da ih još nisi prežalio(avatar),treba si ih potrošit prije negoli su nazvali :P

12 godina
neaktivan
Paranormalno

Ja sam imao tu paralizu sna. Sjećam se da sam jednom bio dobrano bolestan. Ne sjećam se što je točno bilo ali sjećam se da sam bio na tabletama (antibiotici + analgetici). Ležim ja,osjećam se budnim totalno ono,ali onako viđam neke gluposti. Vidim neki led,poslje toga da sam zatvoren u 4 zida bez prozora i vrata (probajte to zamisliti!). Sva sreća pa je stari uletio u sobu po nešto. Odjednom kada je upalio svjetlo i kada sam ga vidio bilo mi je puno lakše,no još sam bio pod šokom. Doduše nisam mogao vjerovati da sam ja na tom mjestu gdje jesam: u svojoj sobi!

Imao sam često iskustva da sanjam a da sam budan. Evo,neki dan u polu snu ustanem se i krenem prema prozoru,ali ja nisam mislio da sam kod kuće nego stalno mislim da sam u bolnici i da hoću otvoriti balkonska vrata (FTW! {#}).

Srećom pa sam imao mobitel pa sam osvjetlio sobu te sam skužio da sam kod kuće.

A prije jedno mjesec dana spavao sam tako mirno u sobi. Točnije nisam ni zaspao kako spada jer sam 20 minuta prije tek legao u krevet (bilo negdje oko pola 3 ujutro). Probudi mene stari,nije ni palio svjetlo i kaže kako on ne može spavat kod sebe u sobi,krevet mu ne prija. Ništa,odem ja u jednu drugu sobu koja nam je,kao "dnevni boravak". Tamo je bio jedan krevet. Zaspim ja i probudim se,kad ono,mozak mi cijelo vrijeme registrira da sam ja u svojoj sobi a ne u toj prostoriji gdje zapravo jesam. Malo mi je bilo čudno to,shvaćao sam ja da sam ja otišao u drugu sobu spavati,ali kao da moj mozak ne prihvaća to! {#}. Čudno iskustvo,ali sve u svemu nema veze s prethodne dvije situacije!

Daniel
14 godina
Paranormalno

Opcenito svi postovi gore vezani na temu sna,nemaju veze sa paranormalnim.

Koliko puta kada se naroljam,vidim paranormalne stvari,spavao ja ili ne.

Horror sljedi ujutro kada se probudim i ugledam svoju suprugu!{#}

15 godina
neaktivan
Paranormalno

Kad se vec prica o cudnim snovima, da i ja kazem svoje.

Uvijek kada imam temperaturu sanjam neke kocke bijele boje koje me stiscu i postaju hrapave. Onda se probudim sav sokiran i zaspem, a um mi razmislja o tome.

Isto tako, jednom kada sam bio 10'o godisnjak sam pod temperaturom gledao Godzillu.

Sjecam se da sam se te noci probudio u svojoj sobi kod bake i djeda i tresao se od straha(sanjao sam nesto iz filma), da bi se razbudio u kupaoni doma i legao spavati u svojoj sobi u kuci gdje smo prije zivjeli.

Probudio sam se doma u dnevnoj sobi.

Najstrasnije iskustvo snivanja do sada.

Kakve nocne more, kakvo sta, JA SE TELEPORTIRAM!

12 godina
neaktivan
chutac kaže...

Uvijek kada imam temperaturu sanjam neke kocke bijele boje koje me stiscu i postaju hrapave. Onda se probudim sav sokiran i zaspem, a um mi razmislja o tome.

Isto tako, jednom kada sam bio 10'o godisnjak sam pod temperaturom gledao Godzillu.

Sjecam se da sam se te noci probudio u svojoj sobi kod bake i djeda i tresao se od straha(sanjao sam nesto iz filma), da bi se razbudio u kupaoni doma i legao spavati u svojoj sobi u kuci gdje smo prije zivjeli.

{#}{#}{#} a sasvim slučajno teleporter je imao miris po tvom djedu {#}

15 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
chutac kaže...

{#}{#}{#} a sasvim slučajno teleporter je imao miris po tvom djedu {#}

Hmmm

Ne znam jesu li to kasni sati ili sam pak to samo ja, ali ne razumijem sto htjede reci.

Molim te da pojasnis jednome pospanome covjeculjku :)

12 godina
neaktivan
chutac kaže...

Hmmm

Ne znam jesu li to kasni sati ili sam pak to samo ja, ali ne razumijem sto htjede reci.

Molim te da pojasnis jednome pospanome covjeculjku :)

Znam da će ovo grubo zvučat al znaš kad narasteš onda se moraš suočit s činjenicom da su svi oni strašni teleporteri koji su te teleportirali natrag u kevet bili Mama/tata/djed/baka/ostala porodica koja te skupljala po kući i nosila u krevet. {#}

A kad ti već uništavam djetinjstvo znaš Djed mraz ne postoji {#}

15 godina
neaktivan
Paranormalno

A to!

Eh, dok ja skuzim. :|

Zar sada kada nema Djeda Mraza ne cu dobiti nista za Bozic? :(

12 godina
neaktivan
Paranormalno

Šta je ovo? Izgleda da se danas nikom ništa paranormalno nije desilo.

12 godina
neaktivan
chutac kaže...

A to!

Eh, dok ja skuzim. :|

Zar sada kada nema Djeda Mraza ne cu dobiti nista za Bozic? :(

Hočeš...Djed Mraz će ti dolazit svaki mjesec...a u poklonima račun za struju,vodu,smeće, opomena iz banke..

Gamingfan kaže...

Šta je ovo? Izgleda da se danas nikom ništa paranormalno nije desilo.

Ništa posebno. Osim misteriozne curice koja ne postoji a  koju vidim ponoći ništa novo. {#}

Jedino paranormalno je da sam našla 2 kile blagvi u šumi, a sudeći po broju ljudi koji su projahali po šumi prije mene to je fakat paranormalno {#}

12 godina
neaktivan
Paranormalno

jel se i vama događa da vam duhovi kradu pivu i vino po noći? {#}

12 godina
neaktivan

nisu duhovi to ti opet mjesečariš i piješ po noći {#}

12 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

nisu duhovi to ti opet mjesečariš i piješ po noći {#}

ja se bojim da to svjesno radim {#}

15 godina
Paranormalno

Evo malo paranormalnog,tko nezna za ovaj incident obavezno procitati......

Misterij strašne smrti Djatlovljeve grupe
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
12 godina
neaktivan
Paranormalno

Ja nisam znao za taj incident sad sam pročitao i film izgleda super. Sam tekst je dovoljno jeziv jer se ovo sve stvarno desilo.

15 godina
Paranormalno

Sve je istina.......jos danas misterij..

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
13 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Sve je istina.......jos danas misterij..

alieni?

12 godina
neaktivan
Paranormalno

Prvi put čujem za ovo,ustvari malo mi je poznata priča pa može bit da sam već čitao....ne moramo sve okrenut paranormalnom,može bit da su saznali za nešto pa su ih roknuli,također može bit lavina prošlo je skoro 55godina pa ne možemo ni znati jesu li ova prepričavanja 100% istinita...

14 godina
neaktivan

ja prvi put cujem, zanimljiv dogadjaj.. 

dosta vremena je proslo, tesko je razabrat sta je istina a sta se s vremenom nadodalo.. ali ovo da nisu imali oči i jezik, pitam se zasto.. {#} 

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Jako zanimljiva prica, prvi put citam. Mene su uvijek zanimale price o vukodlacima, snjeznom covjeku, bigfootu itd. {#}

15 godina
Paranormalno

Ono od cega su mene prosli zmarci je cinjenica da su oni svi izletili iz tog satora van prakticki goli na - temperaturi ,znaci nije bilo vremena ni otvorit sator neg nozem razrezat i izletit,a sve mi se cini da je nesto uslo ,bilo u satoru s njima......i to da su neki bili radioaktivni,neki deformirani ,neki spaljeni,i neki unakazeni (na nacin da nije bilo slicno nijednoj zivotinji koja bi to mogla napravit)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 19:43 (lmutak).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice