Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 441.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Paranormalno

ahaha da u bedu sam zbog ovoga vec dulje vrime pa cu postat ono,jednom sam sluso na tv-u heretic anthem od slipknota i odjednom mi se pocela tresti zica od telefona(ja sam bio na miru :) ) zvucnici normalan zvuk...nakon nekog vremena je prestalo i ja ono cisto da uvjerim sebe da se nista nije ono nadnaravno dogodilo reko ak je ovde duh nek se zica zatrese i ova poludila,onak se zanjihala doro,ja izletio van,stas desilo...inace se zica nikad nije tresla dotad...i danas kolko god jako lupim nikad se ne trese ...wtf

16 godina
neaktivan
dementrix kaže...

ahaha da u bedu sam zbog ovoga vec dulje vrime pa cu postat ono,jednom sam sluso na tv-u heretic anthem od slipknota i odjednom mi se pocela tresti zica od telefona(ja sam bio na miru :) ) zvucnici normalan zvuk...nakon nekog vremena je prestalo i ja ono cisto da uvjerim sebe da se nista nije ono nadnaravno dogodilo reko ak je ovde duh nek se zica zatrese i ova poludila,onak se zanjihala doro,ja izletio van,stas desilo...inace se zica nikad nije tresla dotad...i danas kolko god jako lupim nikad se ne trese ...wtf

huuh. ne bih ti bio u koži. gadno, gadno... 
16 godina
neaktivan
Paranormalno

:) Ne vjerujem, ali jednom sam uspio prec super maria.. to je za mene paranormalno

Ojla!
16 godina
neaktivan

Ta ti je dobra

hahahehahaehehahaa Belji se  Namigiva

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
16 godina
neaktivan
Red Devil kaže...

:) Ne vjerujem, ali jednom sam uspio prec super maria.. to je za mene paranormalno

e...malo se ljudi upozna koji su prešli Super maria ...a ja sam cjelo vrjeme mislio da super mario nema kraja btw svaka cast

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 20:59 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Red Devil kaže...

e...malo se ljudi upozna koji su prešli Super maria ...a ja sam cjelo vrjeme mislio da super mario nema kraja btw svaka cast

Ma ima, kak nebi imao :) Chuck Norris mi je pomagal pri prelaženju
Ojla!
16 godina
neaktivan
Paranormalno

hahahaha...joj koliko sam se nasluša tih viceva o Chuck Norrisu

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 21:32 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Sve čudno što nam se dogodi, se dogodi kad gledamo neki horor,ili kad čujemo nesto neobično i sl....Ak ti ležiš u krevetu i misliš da te vreba neki duh naravno da ces imat neki cripy osjećaj i da ćeš obraćat pažnju na svaki zvuk koji se dogodi,bilo to puckanje plastike ili opet ak se neka daska vratila u izvorno stanje nakon što si stao na nju.....btw ovo nema veze sa ovim što se meni desilo,bio sam posve u normalnom stanju heheCool

16 godina
Paranormalno

Ima tome 12-ak godina....stanovao sam u jednom stanu u Ka.Jedne večeri otišao sam na spavanje.

U neko doba noći probudio sam se jer sam osjetio  opaku jezu i strah i nečije prisustvo u sobi.

Osjećaj je bio stvaran,a niti činjenica da je u tom stanu umrla jedna žena i to,kako sam čuo...poprilično zločesta,

nije mi donijela mir do jutra.Dan danas ne znam što je to ustvari bilo,no zakleo bi se da je nečeg bilo tamo.

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Osjećaj je bio stvaran,a niti činjenica da je u tom stanu umrla jedna žena i to,kako sam čuo...poprilično zločesta,

nije mi donijela mir do jutra.

Ta činjenica je vjerojatno i razlog svega ;)
16 godina
Paranormalno

Hehehehehehe....moguće je,no kaj me briga....kad se to dogodilo,bio sam još kratko tamo i maglaBelji seSmijehCool

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ma više od pola stvari koje nam se tako dogode su rezultat naše psihe i fizike, i sama činjenica da je ta žena tako umrla na to ukazuje... Vjerojatno je umrla jer obično takvi "zli" ljudi se boje da će ih neko ubiti, iako to ne priznaju, pa ju je vjerojatno njena psiha ubila zbog prevelikog naprezanja mozga jer se vjerojatno uplašila zbog nećeg običnog misleći da ju je neko došao ubiti... A ovo pucketanje plastike se može objasniti sa znanjem fizike iz 7 razreda... tlak zraka je odgovor, zrak nad nama teži preko 660 kg, tako da nije ni čudo da stvari pucketaju...

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!
16 godina
neaktivan
HCSC kaže...

unutra je Terminator  (možda četvorka).... :) šalim se, bez ljutnje. Ima nečeg u tome.

Paranormalno, Paranormalno... ja sam jednom sanjao san. Radnja s par detalja i ko za inat nakon koji mjesec imao sam događaj ko iz sna koji sam prije sanjao.

to se i meni desi cesto.. sanjam nesto i to se za 10-tak dana desi....cudno al eto..
Napojnica je ulaganje u buducnost
17 godina
neaktivan
Paranormalno

moja prica ide ovako:

prije, sigurno 4-5 god, sanjo sam ovaj san

ja tata i baka.. na nekom jezeru/močvari, bijela jedrilica, sa lijeve i desne strane šikara, smeđa,

iza bila smeđa voda, oko nas zmije.. u jedom trenutku

osjetim da je to san i kazem u snu: molim te, reci mi da je ovo san.

kako se mogu nakon tolko vremena sijecat tocnog sna, i tocne recenice??

da, par puta mi se dogodi da sanjam jedno te isti san :)

Intel Q6600, Asus P5K Pro,Western Digital 500 gb HDD, 4 GB RAM 667 mHz, GeCube 4870 512 mb, Corsair TX 750, Antec Nine Hundred, Logitech G5 Rev.2, Logitech UltraX-flat, Logitech Z-5500, Samsung 206bw
17 godina
neaktivan
avaSt kaže...

moja prica ide ovako:

prije, sigurno 4-5 god, sanjo sam ovaj san

ja tata i baka.. na nekom jezeru/močvari, bijela jedrilica, sa lijeve i desne strane šikara, smeđa,

iza bila smeđa voda, oko nas zmije.. u jedom trenutku

osjetim da je to san i kazem u snu: molim te, reci mi da je ovo san.

kako se mogu nakon tolko vremena sijecat tocnog sna, i tocne recenice??

da, par puta mi se dogodi da sanjam jedno te isti san :)

Ček, paranormalno je što si to uspio zapamtiti? omg
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
tommy2103 kaže...

Evo nesto paranormalno,Vrata za PakaoCool

35 godina bez prestanka!!! Amazing
 A da malo razmislis? To je jednostavno izvor plina.
17 godina
Šef kaže...
BORN kaže...
tommy2103 kaže...

Evo nesto paranormalno,Vrata za PakaoCool

35 godina bez prestanka!!! Amazing
 A da malo razmislis? To je jednostavno izvor plina.
 A jesi se i ti nasao komentirat post star 2 mjeseca.
Nisam mislio ozbiljno da su to vrata za pakao,svi su to shvatili samo ti ne.
Nakupine plina koje gore par desetljeća,nista drugo nego li prirodna pojava

Only God will judge me tko je brži ili zec
16 godina
neaktivan

Evi jos nesto paranormalno.

Nisam siguran koja je to pjesma no mozda vi znate.

Ugl pjesma je od Let Zeppelina (ne znam koja) i dok je preslusate unatrag dobite tekst koji je povezan s vragom ili tako necim.

Tekst ima smisla. Svaka rijec se moze razumjeti.

Mislim da je to paranormalno.

E da sjetio sam se to je

Stairway To Heaven Led Zeppelin

evo pa pogledajte

METALLICA
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 18:23 (uljez).
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Gluposti, jedva da se čuje koje slovo u većini riječi. Tako možeš bilo kakav tekst izmisliti.

16 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Gluposti, jedva da se čuje koje slovo u većini riječi. Tako možeš bilo kakav tekst izmisliti.

Normalno da se ne cuje cista rijec ali se cuje.
Pogledaj tekst
METALLICA
17 godina
neaktivan
uljez kaže...

Ugl pjesma je od Let Zeppelina (ne znam koja) i dok je preslusate unatrag dobite tekst koji je povezan s vragom ili tako necim.

E da sjetio sam se to je

evo pa pogledajte

To je savrsen prikaz koliko su ljudi podlozni vjerovanju u sve i svasta. Ovaj primjer koriste cak i psiholozi da bi dokazali kako se s ljudskim umom moze igrati. Kada cujes tu pjesmu bez napisanih rijeci (unatrag), ne mozes nikakve rijeci razabrat, ali kad su ti one napisane, imas osjecaj da ih sve jasno cujes, zato sto ih tvoj mozak ocekuje.
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
uljez kaže...

E da sjetio sam se to je

evo pa pogledajte

To je savrsen prikaz koliko su ljudi podlozni vjerovanju u sve i svasta. Ovaj primjer koriste cak i psiholozi da bi dokazali kako se s ljudskim umom moze igrati. Kada cujes tu pjesmu bez napisanih rijeci (unatrag), ne mozes nikakve rijeci razabrat, ali kad su ti one napisane, imas osjecaj da ih sve jasno cujes, zato sto ih tvoj mozak ocekuje.
 si to vidio iz komentara ispod videa ili si to sam izmislio :)
pod ovo izmislio mislim i da je tvrdnja točna.
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Assassin kaže...
uljez kaže...

E da sjetio sam se to je

evo pa pogledajte

Ni jedno ni drugo, to sam gledao na predavanju jednog od svjetski poznatih psihologa (predavanje sa TED-a).
Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Assassin kaže...
uljez kaže...

E da sjetio sam se to je

evo pa pogledajte

Jeste vi ljudi ahh
Nisam ja to reko da vjerujem itd.
Nego sam malo gledo po netu pa sam naso ovo.
I meni se cini nestvarno ali sam samo stavil da vi vidite.
METALLICA
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ima još neka pjesma (prijatelj mi je pričao i pokazao). Naravno pjesma ko pjesma, ali ako se pusti "revers" onda se dobije sotonistička molitva

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30mm f1.4, FL-50R, HLD-4
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
djdomi kaže...
Assassin kaže...
uljez kaže...

E da sjetio sam se to je

evo pa pogledajte

Ni jedno ni drugo, to sam gledao na predavanju jednog od svjetski poznatih psihologa (predavanje sa TED-a).
 Za takav zaključak ne moraš biti previše bistar -.-'
Confucious said: A man that goes to sleep with an itchy butt wakes up with a smelly finger.
17 godina
Paranormalno

number of the beast od maidena je sotonisticka pjesma, ali nemoj nikome reci Cool

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
uljez kaže...

E da sjetio sam se to je

evo pa pogledajte

YouTube -

Pogledaj kraj pa ćeš vidjeti zašto čuješ to.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 3:44 (mbaksa).
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
uljez kaže...

E da sjetio sam se to je

evo pa pogledajte

YouTube -

Pogledaj kraj pa ćeš vidjeti zašto čuješ to.
 Tip je duhovit. Najjača je ona pjesma na kraju "We are 13.7 billion years away from the edge" ROFL
Confucious said: A man that goes to sleep with an itchy butt wakes up with a smelly finger.
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Pozdrav svima!

Jučer mi se dogodilo nekaj blago rečeno paranormalno.

Slagao sam s burazom sobu i nekaj se čulo kao da je žarulja pukla.Trenutak prije sam vidio nekaj bijelo kako "levitira".

Itko imao slično iskustvo??

SIlver
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice