ahaha da u bedu sam zbog ovoga vec dulje vrime pa cu postat ono,jednom sam sluso na tv-u heretic anthem od slipknota i odjednom mi se pocela tresti zica od telefona(ja sam bio na miru :) ) zvucnici normalan zvuk...nakon nekog vremena je prestalo i ja ono cisto da uvjerim sebe da se nista nije ono nadnaravno dogodilo reko ak je ovde duh nek se zica zatrese i ova poludila,onak se zanjihala doro,ja izletio van,stas desilo...inace se zica nikad nije tresla dotad...i danas kolko god jako lupim nikad se ne trese ...wtf
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ahaha da u bedu sam zbog ovoga vec dulje vrime pa cu postat ono,jednom sam sluso na tv-u heretic anthem od slipknota i odjednom mi se pocela tresti zica od telefona(ja sam bio na miru :) ) zvucnici normalan zvuk...nakon nekog vremena je prestalo i ja ono cisto da uvjerim sebe da se nista nije ono nadnaravno dogodilo reko ak je ovde duh nek se zica zatrese i ova poludila,onak se zanjihala doro,ja izletio van,stas desilo...inace se zica nikad nije tresla dotad...i danas kolko god jako lupim nikad se ne trese ...wtf
:) Ne vjerujem, ali jednom sam uspio prec super maria.. to je za mene paranormalno
Ta ti je dobra
hahahehahaehehahaa
:) Ne vjerujem, ali jednom sam uspio prec super maria.. to je za mene paranormalno
hahahaha...joj koliko sam se nasluša tih viceva o Chuck Norrisu
Sve čudno što nam se dogodi, se dogodi kad gledamo neki horor,ili kad čujemo nesto neobično i sl....Ak ti ležiš u krevetu i misliš da te vreba neki duh naravno da ces imat neki cripy osjećaj i da ćeš obraćat pažnju na svaki zvuk koji se dogodi,bilo to puckanje plastike ili opet ak se neka daska vratila u izvorno stanje nakon što si stao na nju.....btw ovo nema veze sa ovim što se meni desilo,bio sam posve u normalnom stanju hehe
Ima tome 12-ak godina....stanovao sam u jednom stanu u Ka.Jedne večeri otišao sam na spavanje.
U neko doba noći probudio sam se jer sam osjetio opaku jezu i strah i nečije prisustvo u sobi.
Osjećaj je bio stvaran,a niti činjenica da je u tom stanu umrla jedna žena i to,kako sam čuo...poprilično zločesta,
nije mi donijela mir do jutra.Dan danas ne znam što je to ustvari bilo,no zakleo bi se da je nečeg bilo tamo.
Osjećaj je bio stvaran,a niti činjenica da je u tom stanu umrla jedna žena i to,kako sam čuo...poprilično zločesta,
nije mi donijela mir do jutra.
Hehehehehehe....moguće je,no kaj me briga....kad se to dogodilo,bio sam još kratko tamo i magla
Ma više od pola stvari koje nam se tako dogode su rezultat naše psihe i fizike, i sama činjenica da je ta žena tako umrla na to ukazuje... Vjerojatno je umrla jer obično takvi "zli" ljudi se boje da će ih neko ubiti, iako to ne priznaju, pa ju je vjerojatno njena psiha ubila zbog prevelikog naprezanja mozga jer se vjerojatno uplašila zbog nećeg običnog misleći da ju je neko došao ubiti... A ovo pucketanje plastike se može objasniti sa znanjem fizike iz 7 razreda... tlak zraka je odgovor, zrak nad nama teži preko 660 kg, tako da nije ni čudo da stvari pucketaju...
unutra je Terminator (možda četvorka).... :) šalim se, bez ljutnje. Ima nečeg u tome.
Paranormalno, Paranormalno... ja sam jednom sanjao san. Radnja s par detalja i ko za inat nakon koji mjesec imao sam događaj ko iz sna koji sam prije sanjao.
moja prica ide ovako:
prije, sigurno 4-5 god, sanjo sam ovaj san
ja tata i baka.. na nekom jezeru/močvari, bijela jedrilica, sa lijeve i desne strane šikara, smeđa,
iza bila smeđa voda, oko nas zmije.. u jedom trenutku
osjetim da je to san i kazem u snu: molim te, reci mi da je ovo san.
kako se mogu nakon tolko vremena sijecat tocnog sna, i tocne recenice??
da, par puta mi se dogodi da sanjam jedno te isti san :)
moja prica ide ovako:
prije, sigurno 4-5 god, sanjo sam ovaj san
ja tata i baka.. na nekom jezeru/močvari, bijela jedrilica, sa lijeve i desne strane šikara, smeđa,
iza bila smeđa voda, oko nas zmije.. u jedom trenutku
osjetim da je to san i kazem u snu: molim te, reci mi da je ovo san.
kako se mogu nakon tolko vremena sijecat tocnog sna, i tocne recenice??
da, par puta mi se dogodi da sanjam jedno te isti san :)
Evi jos nesto paranormalno.
Nisam siguran koja je to pjesma no mozda vi znate.
Ugl pjesma je od Let Zeppelina (ne znam koja) i dok je preslusate unatrag dobite tekst koji je povezan s vragom ili tako necim.
Tekst ima smisla. Svaka rijec se moze razumjeti.
Mislim da je to paranormalno.
E da sjetio sam se to je
Stairway To Heaven Led Zeppelin
evo pa pogledajte
Gluposti, jedva da se čuje koje slovo u većini riječi. Tako možeš bilo kakav tekst izmisliti.
Gluposti, jedva da se čuje koje slovo u većini riječi. Tako možeš bilo kakav tekst izmisliti.
Ugl pjesma je od Let Zeppelina (ne znam koja) i dok je preslusate unatrag dobite tekst koji je povezan s vragom ili tako necim.
E da sjetio sam se to je
evo pa pogledajte
E da sjetio sam se to je
evo pa pogledajte
E da sjetio sam se to je
evo pa pogledajte
E da sjetio sam se to je
evo pa pogledajte
Ima još neka pjesma (prijatelj mi je pričao i pokazao). Naravno pjesma ko pjesma, ali ako se pusti "revers" onda se dobije sotonistička molitva
E da sjetio sam se to je
evo pa pogledajte
number of the beast od maidena je sotonisticka pjesma, ali nemoj nikome reci
E da sjetio sam se to je
evo pa pogledajte
E da sjetio sam se to je
evo pa pogledajte
Pozdrav svima!
Jučer mi se dogodilo nekaj blago rečeno paranormalno.
Slagao sam s burazom sobu i nekaj se čulo kao da je žarulja pukla.Trenutak prije sam vidio nekaj bijelo kako "levitira".
Itko imao slično iskustvo??