Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 441.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Paranormalno
toxic kaže...
Assassin kaže...
manic kaže...
toxic kaže...

...

To me liči na kuglastu munju...
 Manic, uzela si mi rjec iz usta!! To sam prvo pomislio! Moguce da je to, posto se to najcesce dogodi dok je vani grmljavina! A jel ti postalo toplije u sobi dok je ta kugla tak stajala? Koliko ja znam, postoji vise vrsti tih kuglastih munja, a jedna od njih je zapravo plazma, agregatno stanje u kojem su sve veze izmedju pojedinih atoma raskinute, te se nakon hladjenja (kad prelaze u plin) vracaju u prvobitne veze! Sta bi dao da to vidim!!
 Ma nije nista osim mojeg znoja :D Ako i je bilo toplije nisam osjetio od toga uzbudenja ili ti straha
 hocu u tvoju kozu ali u proslosti xD da i ja vidim uzivo
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
protjeran
Paranormalno

te kuglaste "munje" su po vjerovanjima više bića nego pojave

moj djed (koji je još živ) tvrdi da je to nekad bila normalna pojava. u sumrak svaki dan više tih svjetlećih kugli je lebdjelo... al u zadnjih 30 godina nema više toga il pobjeglo ili izumrlo

al ne tvrdi to samo on... to tvrde SVI koji su živjeli tamo...(vjerovali ili ne okolica Zagreba, malo dalja, tj. Dugog Sela okolica)

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
16 godina
protjeran
doxy kaže...

moj djed (koji je još živ) tvrdi da je to nekad bila normalna pojava. u sumrak svaki dan više tih svjetlećih kugli je lebdjelo... al u zadnjih 30 godina nema više toga il pobjeglo ili izumrlo

al ne tvrdi to samo on... to tvrde SVI koji su živjeli tamo...(vjerovali ili ne okolica Zagreba, malo dalja, tj. Dugog Sela okolica)

e ako je to tacno, ako je vjerovanje hindusa (ne znam vise koga) tacno, onda bih volio da u iducem zivotu budem to xD, ili mozda pas, jer ako ti se pr***be onda samo zaganjas neku zenku i uzivas xDDDDD

[EDIT]
Desilo se i meni nesta paranormalno...
Prije jedno godinu dana, nocio sam kod jarana, roditelji su mu otisli negdje oko 9 navecer... nije ih bilo cijelu noc, a nikog vise nije bilo u kuci, fino mi u 00:15 legnemo (nisam gay) i on zaspao. Ja nisam mogao spavati iz neznam kojeg razloga... Bio sam 100% budan i u hodniku je sijalo skroz priguseno svjetlo. Dok sam lezao, i gledao u plafon, cujem kako nesta suska u hodniku, ja sam se zaledio. Skupih snage da se okrenem i pogledam, nije bilo nikog, nije se cula brava, zvonjava, nije niko najavljivao da dolazi, nije se palilo svjetlo NISTA... Kad odjednom shvatih da su se dvije jakne digle sa vjesalice kao da ih neko oblaci i hoda po hodniku sa njima. To je trajalo nekih 2 minute, i jakne se same vratise na vjesalicu! nije moguce da su se oci ili masta poigravale sa mnom bio sam 100% budan, tisina u kuci prije suskanja, upaljeno priguseno svjetlo (razmislite o dozi prestravljenja) :D

vidite ovo

https://www.youtube.com/watch?v=QfZItov1BUo
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 14:47 (Bes7).
16 godina
neaktivan
Paranormalno

ovo je najveca off-topic tema toliko je ovdje postova koji odudaraju od teme....

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

ovo je najveca off-topic tema toliko je ovdje postova koji odudaraju od teme....

Ionako je većina ovih paranormalnih priča trivijalno objašnjiva ;)
16 godina
neaktivan

de bes7 nemoj mi neke tu duhove dozivat lol

to s jaknama hehe to si ti sanjo

meni se nes desilo hehe stvarno znam da ce mnogi mislit da serem al istina je cak mi je i mama rekla da jednom prije dosla me pokrit dok sam spavo i spuco je šakomBelji se  evo dok ovo pisem i sam se smijem

isto tako i ja sam spavo kod prijatelja (svako na jednom krevetu ne zajedno da me ne oplodi hehe) i mi gledali ljepe i ambiciozne i on zaspo ja izgasio tv i pokuso zaspat kad ono nes mi kod nogu a sam se zasro kad ono njegova mala macka joj

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

de bes7 nemoj mi neke tu duhove dozivat lol

to s jaknama hehe to si ti sanjo

meni se nes desilo hehe stvarno znam da ce mnogi mislit da serem al istina je cak mi je i mama rekla da jednom prije dosla me pokrit dok sam spavo i spuco je šakomBelji se  evo dok ovo pisem i sam se smijem

isto tako i ja sam spavo kod prijatelja (svako na jednom krevetu ne zajedno da me ne oplodi hehe) i mi gledali ljepe i ambiciozne i on zaspo ja izgasio tv i pokuso zaspat kad ono nes mi kod nogu a sam se zasro kad ono njegova mala macka joj

Znam kako ti je. Meni se mrcina veća od psa zavukla pod pokrivač a mačak još crn i strašno čupav. Odmah sam skočio ali mi ga je onda bilo žao pa je spavao sa mnom ali onda su nastali problemi vrućine jer mačak grije ko lud sa svojim krznomSmijeh
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
17 godina
neaktivan
Paranormalno
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
 fake
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
vidite ovo

https://www.youtube.com/watch?v=QfZItov1BUo
  Luđak poremećeni! Dobio sam infarkt! Već sam gledao nešto slično, al ovaj je puno strašniji!
The cake is a lie! F*ck Master Chief and his assault rifles and rocket launchers. He only needs a F*CKING CROWBAR!
16 godina
neaktivan
Paranormalno

događale (čitaj pričinjavala) su mi se razne stvaro od sillent hilla... jbt imao sam traume... sanjao sam umobolne snove xd i netko mi je hodao po sobi

larva??? ma 'nas ko ti je larva... iks de ________________________ war... war never changes...
16 godina
neaktivan
Paranormalno

ja kad sam bio klinjo(i sada sam nekima klinjo)kad sam imo oko 5,6 godina horrore sam mogo gledat bez problema jer ne kuzim nista sta se događa a sada joj nebi ga pogledo tako i igre igro sam resident evil na sonyu i nist nije strasno a sad nebi zaigro ni h od horrora

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Na kojem Sonyu? na onoj televiziji ili na onom jaju koje pleše od Sonya?Šutim

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
16 godina
neaktivan
Paranormalno

toliko o paranormalnom

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+; vga:nvidia gtx260; power:Chieftec power supply 650W,
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...

toliko o paranormalnom

da a onda je svizac zamotal čokoladu u omot.. to ti ja sad napravim..
i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes
17 godina
neaktivan
jojo1909 kaže...
dadododo kaže...

toliko o paranormalnom

da a onda je svizac zamotal čokoladu u omot.. to ti ja sad napravim..
 Naravno da i ti to mozes napravit, to je parodija!!! Ovaj sto je postao taj film se ismijiva sa svim drugim filmovima te tematike, izgleda da nisi pogledo cijeli video! Mislim da sve postaje jasno kod daske za rezanje koja leti u zraku! LOLOLOL
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

ma istina nisam gledal... do kraja, al cim je pocel onim glasom govoriti...  xdxd

i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes
17 godina
odjavljen
doxy kaže...

Vidio sam jednu tu kao munju ,(prije nekih 10 god) ne znam šta je to točno...ali znam da sam je vidio s obitelji u kasnim satima,živim pored šume , blizu Dugog Sela....
To je bilo jednom i nikad više...
Gigabyte GA-M56S-S3//AMDx2 4000+@5600+//2x1gb DDR2//Sapphire hd4670+Accelero s2+120mm vent//2x160gb HDD
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Moji roditelji pricaju da su primjetili neki "oblak" elipsični koji je svjetlio u svim bojama. Iskreno mislim da su bili ušlagirani. Ali su poprilično sigurni u to.

Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
Paranormalno

Uvijek me to "paranormalno" zanimalo,jel postoje izvanzemaljci.Postoje - evo i dokaz: U Americi normalno kak je velika zemlja gdje god su viđeni izvanzemaljci vlada je poslala "stričeke u crnim odjelima" i ljudi se drugog ili trećeg dana nisu ništa sjećali.Mislim da to netreba zataškavat (postoje i razlozi zašto se treba) jer će se kad tad otkrit.A one kugle nisu nikaj živo nego samo naše oči to tako doživljavaju.Jedino "paranormalno" kaj se meni dogodilo je to kad sam se vraćo iz dućana pješice iza sebe sam stalno čuo neke korake i okrenem se i nema nikog,i tako hodam ja dalje i opet koraci i okrenem se kad ono - cucak,vjerojatno ga prvi put nisam vidio jer je stao da zapiša grm.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Uvijek me to "paranormalno" zanimalo,jel postoje izvanzemaljci.Postoje - evo i dokaz: U Americi normalno kak je velika zemlja gdje god su viđeni izvanzemaljci vlada je poslala "stričeke u crnim odjelima" i ljudi se drugog ili trećeg dana nisu ništa sjećali.

...

Mislim da si ti malo previse gledo Men in Black! lol
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Hex kaže...

Na kojem Sonyu? na onoj televiziji ili na onom jaju koje pleše od Sonya?Šutim

ma na sony 1 isuse

a kad je ovaj reko xbox360modder stao da zapisa grm
hehe

a to me uvijek zanimalo dal postoje vanzemaljci hehe
ili sta se meni dogodilo ujutro
meni je uglavnom kutija od procesora na printeru i tu je bila stalno a ja iso navece spavat u 1 sat.....
a moja obitelj u 10 sati.....
i ja se probudim kutija u kutu druge sobe wtf??
pa sam je opet vratio
17 godina
neaktivan
ja dok sam bio klinac iso sam u skolu i vidio sam na nebu strijelu zlatnu kak je prosla i sam nestala nakon nekoliko sekundi
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
ja dok sam bio klinac iso sam u skolu i vidio sam na nebu strijelu zlatnu kak je prosla i sam nestala nakon nekoliko sekundi
 pa to je samo obični meteor. nije ništa paranormalno. nadam se da znaš što je meteor...
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
UBIZEC cORPORATION kaže...
 pa to je samo obični meteor. nije ništa paranormalno. nadam se da znaš što je meteor...
 muahahahahahaha!!!!!!!!!Smijeh
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
meteor u obliku strijele hahahh :D svasta se danas vidi :D
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Ja sam stvarno naša nešto paranormalno.....

"Keyboard not found. Press F1 to continue."

I mean WTF? Kako cu uprit F1 ako neman tipkovnicu?

DI su oni zamislili taj F1? Meni na ...čelu?

Znam da su bile 98'me godine ali to im nedaje pravo da budu ušlagirani dok programiraju Windows.

Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
moderator
Tale kaže...

Znam da su bile 98'me godine ali to im nedaje pravo da budu ušlagirani dok programiraju Windows.

Tek to bi bilo paranormalno - da su za to krivi programeri Windowsa! Jesi cuo kad za BIOS?
17 godina
Assassin kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Uvijek me to "paranormalno" zanimalo,jel postoje izvanzemaljci.Postoje - evo i dokaz: U Americi normalno kak je velika zemlja gdje god su viđeni izvanzemaljci vlada je poslala "stričeke u crnim odjelima" i ljudi se drugog ili trećeg dana nisu ništa sjećali.

...

Mislim da si ti malo previse gledo Men in Black! lol
 Nije to Men in Black,bio je baš dokumentarac nemoraš mi vjerovat al kolko sam ja vidio mene su uvjerili.

EDIT : Vjerojatno se nisu sjećali jer ili su im ovi zaprijetili il su ih potplatili.
92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 14:04 (Xbox360 Modder).
17 godina
neaktivan
Tale kaže...

Osim što se ne radi o Windowsima (kako je mbaksa primjetio), malo je vjerojatno da je poruka hardkodana. Vjerojatno je pozvan dio koda u kojem se dogodila greška, pa je on, kao povratnu informaciju, vratio "Keyboard not found". A BIOS je na to concatao "Press F1 to continue", kao univerzalnu uputu u slučaju pogreške.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice