...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
te kuglaste "munje" su po vjerovanjima više bića nego pojave
moj djed (koji je još živ) tvrdi da je to nekad bila normalna pojava. u sumrak svaki dan više tih svjetlećih kugli je lebdjelo... al u zadnjih 30 godina nema više toga il pobjeglo ili izumrlo
al ne tvrdi to samo on... to tvrde SVI koji su živjeli tamo...(vjerovali ili ne okolica Zagreba, malo dalja, tj. Dugog Sela okolica)
moj djed (koji je još živ) tvrdi da je to nekad bila normalna pojava. u sumrak svaki dan više tih svjetlećih kugli je lebdjelo... al u zadnjih 30 godina nema više toga il pobjeglo ili izumrlo
al ne tvrdi to samo on... to tvrde SVI koji su živjeli tamo...(vjerovali ili ne okolica Zagreba, malo dalja, tj. Dugog Sela okolica)
ovo je najveca off-topic tema toliko je ovdje postova koji odudaraju od teme....
ovo je najveca off-topic tema toliko je ovdje postova koji odudaraju od teme....
de bes7 nemoj mi neke tu duhove dozivat lol
to s jaknama hehe to si ti sanjo
meni se nes desilo hehe stvarno znam da ce mnogi mislit da serem al istina je cak mi je i mama rekla da jednom prije dosla me pokrit dok sam spavo i spuco je šakom evo dok ovo pisem i sam se smijem
isto tako i ja sam spavo kod prijatelja (svako na jednom krevetu ne zajedno da me ne oplodi hehe) i mi gledali ljepe i ambiciozne i on zaspo ja izgasio tv i pokuso zaspat kad ono nes mi kod nogu a sam se zasro kad ono njegova mala macka joj
de bes7 nemoj mi neke tu duhove dozivat lol
to s jaknama hehe to si ti sanjo
meni se nes desilo hehe stvarno znam da ce mnogi mislit da serem al istina je cak mi je i mama rekla da jednom prije dosla me pokrit dok sam spavo i spuco je šakom evo dok ovo pisem i sam se smijem
isto tako i ja sam spavo kod prijatelja (svako na jednom krevetu ne zajedno da me ne oplodi hehe) i mi gledali ljepe i ambiciozne i on zaspo ja izgasio tv i pokuso zaspat kad ono nes mi kod nogu a sam se zasro kad ono njegova mala macka joj

događale (čitaj pričinjavala) su mi se razne stvaro od sillent hilla... jbt imao sam traume... sanjao sam umobolne snove xd i netko mi je hodao po sobi
ja kad sam bio klinjo(i sada sam nekima klinjo)kad sam imo oko 5,6 godina horrore sam mogo gledat bez problema jer ne kuzim nista sta se događa a sada joj nebi ga pogledo tako i igre igro sam resident evil na sonyu i nist nije strasno a sad nebi zaigro ni h od horrora
Na kojem Sonyu? na onoj televiziji ili na onom jaju koje pleše od Sonya?
ma istina nisam gledal... do kraja, al cim je pocel onim glasom govoriti... xdxd
Moji roditelji pricaju da su primjetili neki "oblak" elipsični koji je svjetlio u svim bojama. Iskreno mislim da su bili ušlagirani. Ali su poprilično sigurni u to.
Uvijek me to "paranormalno" zanimalo,jel postoje izvanzemaljci.Postoje - evo i dokaz: U Americi normalno kak je velika zemlja gdje god su viđeni izvanzemaljci vlada je poslala "stričeke u crnim odjelima" i ljudi se drugog ili trećeg dana nisu ništa sjećali.Mislim da to netreba zataškavat (postoje i razlozi zašto se treba) jer će se kad tad otkrit.A one kugle nisu nikaj živo nego samo naše oči to tako doživljavaju.Jedino "paranormalno" kaj se meni dogodilo je to kad sam se vraćo iz dućana pješice iza sebe sam stalno čuo neke korake i okrenem se i nema nikog,i tako hodam ja dalje i opet koraci i okrenem se kad ono - cucak,vjerojatno ga prvi put nisam vidio jer je stao da zapiša grm.
Uvijek me to "paranormalno" zanimalo,jel postoje izvanzemaljci.Postoje - evo i dokaz: U Americi normalno kak je velika zemlja gdje god su viđeni izvanzemaljci vlada je poslala "stričeke u crnim odjelima" i ljudi se drugog ili trećeg dana nisu ništa sjećali.
...
Na kojem Sonyu? na onoj televiziji ili na onom jaju koje pleše od Sonya?

Ja sam stvarno naša nešto paranormalno.....
"Keyboard not found. Press F1 to continue."
I mean WTF? Kako cu uprit F1 ako neman tipkovnicu?
DI su oni zamislili taj F1? Meni na ...čelu?
Znam da su bile 98'me godine ali to im nedaje pravo da budu ušlagirani dok programiraju Windows.
Znam da su bile 98'me godine ali to im nedaje pravo da budu ušlagirani dok programiraju Windows.
Uvijek me to "paranormalno" zanimalo,jel postoje izvanzemaljci.Postoje - evo i dokaz: U Americi normalno kak je velika zemlja gdje god su viđeni izvanzemaljci vlada je poslala "stričeke u crnim odjelima" i ljudi se drugog ili trećeg dana nisu ništa sjećali.
...