Ima li ovdje ženskog roda?

poruka: 81
|
čitano: 11.560
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Ima li ovdje ženskog roda?

Uf ja mislila da jedina spavam kraj Bugova... Hehe... Dakle žemske cijelog foruma tu nam je okupljalište

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2008 20:56 (cozmika).
17 godina
protjeran
cozmika kaže...

I kaj vi muški konkretno mislite kad neka ženska kaže: "Volim programirati" ili "Čoeče... Si vidio onaj novi kernel..." i tako to...?

Prvo sam vrlo VRLO happy pa se zatim upustim se u beskrajne razgovore... XD

BTW: Mislim da treba napraviti jedan podforum koja služi za teme čisto za brbljanje i ništa više.
Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB
17 godina
neaktivan

Naravno da je seljober, tipični seljakluk i krkanluk u svakom pogledu, ali šta ćeš...teško je danas naći osobu s kojom ćeš voditi kvalitetnu konverzaciju iz bilo koje oblasti, a da se ne završi prepucavanjima, eventualno svađama ili razilaženjima nezadovoljnih pogleda...

Inače u pitanju je bila Metallica, koja se slučajno našla na njegovu kompu, jer on zapravo sluša "divni" turbofolk..

Kad ti se zena obraca slusaj sta ti prica ocima...
17 godina
neaktivan

Jeee..ima nas još.... može, može..=)

17 godina
neaktivan
night_princess kaže...

jer on zapravo sluša "divni" turbofolk..

Ajme kompjuteraš koji to sluša... Prvi put čujem

17 godina
protjeran
cozmika kaže...

Glavno da ima!!! Malo nas je al' nas ima!

I kaj vi muški konkretno mislite kad neka ženska kaže: "Volim programirati" ili "Čoeče... Si vidio onaj novi kernel..." i tako to...?

Nisam dobro čuo.

night_princess kaže...

Sigurno pomisle kakve properties ima ova zenska..:)

Uh ali su read-only, damn..

chmod 777
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan

Ma nije ti on kompjuteraš već čista administracija kojoj je komp alatka da napravi izvještaj, raspored, isprinta neki dokument i slično...

Inače svi kompjuteraši koje ja znam slušaju metal i rock, pravi hardcore fans...

17 godina
neaktivan
night_princess kaže...

Ma nije ti on kompjuteraš već čista administracija kojoj je komp alatka da napravi izvještaj, raspored, isprinta neki dokument i slično...

Inače svi kompjuteraši koje ja znam slušaju metal i rock, pravi hardcore fans...

Uf ja se već pobojala... Tak nekaj i ja slušam....
Čoeče, kak je krenulo tema bu u sticky završila, LOL
17 godina
neaktivan
cozmika kaže...
TGCVugi kaže...
cozmika kaže...

Ali zanimljivo da sve to muškarci javljaju a od žena ni traga ni glasa Osmijeh Ajmo žene!!

Kaj vi muški mislite o ženama koje su ovisne o kompu? ( Ali znaju i nekaj napraviti korisno: web dizajn, programiranje.... )

bolje od piva i nogometa CoolCool

Uuu čovječe.... ovo je kompliment za sve (nas) takve :)
 al sve skupa u kompletu....
sala mala
sve 5 za cure
Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
cozmika kaže...
night_princess kaže...

Uf ja se već pobojala... Tak nekaj i ja slušam....
Čoeče, kak je krenulo tema bu u sticky završila, LOL
Završit će sigurno kao sticky, jer je moderator na ovome podforumu žensko (manic).
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

Rock and Roll Will Never Die

BTW, curke trba li vam pozivnica za demoniod ?

I am a Bad Motherfucker You fuck with me, you fuckin' with the best!
17 godina
neaktivan

evo bit ću ja good girl pa neću više pisati...neka se jave ostale dame, prostor ostavljam njima...

Princess has left the building..

17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Rock and Roll Will Never Die

BTW, curke trba li vam pozivnica za demoniod ?

Eto kako se upoznaje sa informatički pismenim curama hehehe...

Meni hvala ne treba, odavno ja to imam ;)
17 godina
neaktivan

Sad će ispasti da lagim jer sam se opet vratila ali ako možeš meni poslati ne bi bilo loše :)))

17 godina
neaktivan

Ma nee... Nemoj ni otici, vid' kak nam je lijepo :D

17 godina
neaktivan

Treba rano ustati :((( => treba rano leći..

A ne da mi se...damn

17 godina
neaktivan
night_princess kaže...

Sad će ispasti da lagim jer sam se opet vratila ali ako možeš meni poslati ne bi bilo loše :)))

Provjer PP, ako nešto nije uredu javi!
17 godina
neaktivan

Da slazem se sa Bubbi trebali bi napravi neki Women Board da mogu tamo tračat i pričat

Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan
night_princess kaže...

To te ja pitam! Rock rulezz!!! Metallica f0r3v3r!!! :D
You cannot change your fate, no man can...
17 godina
neaktivan
night_princess kaže...

on zapravo sluša "divni" turbofolk..

Awwwwwwww....     fuj!
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
night_princess kaže...

Treba rano ustati :((( => treba rano leći..

A ne da mi se...damn

E da, rano ustati još kako tako, ali rano leći je za mene pravi pothvat. Tek iza 22h imam malo mira za sebe pa kad se dohvatim kompa (Firefoxa), pa bi ja sad malo surfao, pa malo pročitao vijesti iz IT industrije, pa malo pogledao kakvu seriju što skinuh s PB-a, pa bi još na to malo i zaigrao Conana (ili neku dobru avanturicu tipa Dracula, hehehe..). Jako jako teško izvedivo je rano leći, ali onda ujutro znam biti zombie Belji se

Srećom da imam klizno radno vrijeme pa mogu doć malo kasnije i ostati malo duže onda..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Tako mi je i samoj...danju radim a noću party on... neće izići na dobro :))) bar što se tiče podočnjaka...

A većinom zaspim uz Poirota ili CSI, ili uz neki tutorijal, sva se ukočim i zaboravim na vrijeme skroz, pa onda na poslu koma sam živa..

17 godina
neaktivan

Dok je školska godina trajala nekad sam znala vrlo kasno u noć nabijat po kompu a uvijek mi je ujutro bila škola pa sam ujutro k'o 2 zombija izgledala, još se i dan danas mučim s podočnjacima nastalih u tom periodu :)

Dan bi definitivno trebao trajati oko 50 h

17 godina
cozmika kaže...

Ali zanimljivo da sve to muškarci javljaju a od žena ni traga ni glasa Osmijeh Ajmo žene!!

Kaj vi muški mislite o ženama koje su ovisne o kompu? ( Ali znaju i nekaj napraviti korisno: web dizajn, programiranje.... )

........savršene
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...
cozmika kaže...

........savršene
hehe.
Tu se slažem.
Prva žena koja ne radi probleme i svađa se kad sjediš cijeli dan pred kompom.
Ili bolje receno ima još više problema zato što bi i ona za komp a muž neda Šutim
Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...
cozmika kaže...

........savršene

Pih... Zaš ja takve ne upoznam... Svi se uvijek čude tomu...
17 godina
neaktivan

Stvarno ne kuzim šta bi trebali mislit :S :? :drool: xD

Meni jedino nisu jasne one koje imaju neki muški nick i avatar a onda gledam profil i vidim da piše zenski rod ili ako napiše svoje pravo ime onda ono zensko ime :D :confused:

To me uvijek zbuni ono WTH?

di je patka xD

ja onda tek dobijem dojam neki transvestit ili neki zajebant a ne normalna osoba ili neki likec zeljan paznje...

Isto kad vidim u online igrama zenski nick i onda skuzim nakon nekoga vremena da je zapravo muška osoba a predstavlja se ko zenska WTH? cemu to kaj dobivate sa time :/

I obrnute situacije :S

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan
cozmika kaže...

Dok je školska godina trajala nekad sam znala vrlo kasno u noć nabijat po kompu a uvijek mi je ujutro bila škola pa sam ujutro k'o 2 zombija izgledala, još se i dan danas mučim s podočnjacima nastalih u tom periodu :)

Dan bi definitivno trebao trajati oko 50 h

Dan je ok.... noć malooo duže..=)))
17 godina
neaktivan
night_princess kaže...

Naravno da je seljober, tipični seljakluk i krkanluk u svakom pogledu, ali šta ćeš...teško je danas naći osobu s kojom ćeš voditi kvalitetnu konverzaciju iz bilo koje oblasti, a da se ne završi prepucavanjima, eventualno svađama ili razilaženjima nezadovoljnih pogleda...

Inače u pitanju je bila Metallica, koja se slučajno našla na njegovu kompu, jer on zapravo sluša "divni" turbofolk..

Sta fali Turbofolku?
night_princess kaže...

Hnn - forum pun predrasuda
Universe and human stupidity are only things that are infinite.I'm not sure about universe - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Sta fali Turbofolku?

Hnn - forum pun predrasuda
 a) Šta mu ne fali, međutim, tko voli nek izvoli
 b) ne, ovaj thread je razbibriga, dosjetke, anegdote, šale....itd. u istom duhu
Kao što kaže night_princess nedostaje nam šalica kave.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2008 17:34 (Verbatim).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice