Evo, najprije, otvorio sam ovu temu koja bi trebala biti kakav - takav nastavak teme koja je lockana "Kako vi s prijateljima", a govori o raznim smješnim trenutcima s frendovima, kad vas pokušaju uvjeriti u svoje znanje o kompovima. Ugl, razna smješna iskustva koja su vam se desila, nevjerojatni kiksevi itd itd.
Napominjem da ne želim da se u ovoj temi itko izvrijeđa (pošto je zbog toga zaključana tema "kako vi s prijateljima"), nego jednostavno da se možemo prisjetiti nekih kikseva koje smo imali s osobama u blizini ect ect. Jer isto tako, ona tema najluđi hardverski kiksevi bi onda isto trebala biti lockana, pošto se tamo isto "kudi" kako svi mi ništa ne znamo o kompovima pa smo ih zato uništili, skurili komponente itd. Ali šta, pa događa se svima da napravi neki kiks. Isto tako i frendovima, ne treba nas zbog toga odmah proglasiti da ih vrijeđamo i odmah lockati temu. Bar nas je ova prethodna tema dobro podsjetila na neke trenutke kako je to bilo prije, recimo spika da je Pentium 4 još uvijek car itd itd. I bar smo se mogli nečemu nasmijati.
Molim moderatore, da pročitaju zašto sam ponovno otorio tu temu (mislim prvi put je nisam ja otvorio), i da vide da ne želim da se ništ loše piše na ovoj temi il da se nekog vrijeđa. Ak će misliti da neki forumaši počinju nekog vrijeđati, nek ne zatvaraju odmah cijelu temu, nego nek tog konkretnog forumaša blockaju il daju kartone.