Ikariam

poruka: 11
|
čitano: 6.677
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Ikariam

Koliko vas igra ikariam? Pozdrav ikariamovci igram na svjet beta na ikariamu mi je nick Slatki Car imam 5 gradova i oko 41.000 bodova i oko 4.000 generala sad vi govorite!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
15 godina
RE: Ikariam
Mato_Ivanovac kaže...

Koliko vas igra ikariam? Pozdrav ikariamovci igram na svjet beta na ikariamu mi je nick Slatki Car imam 5 gradova i oko 41.000 bodova i oko 4.000 generala sad vi govorite!

Koliko dugo igraš????

16 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Koliko dugo igraš????

Raćunaj da sam 3 bana tj mutli acc-a spušio ovo mi je 4 acc s 50k bodova i oko 4300 generala ikariam sam poćeo igrati u 8 mjesecu 2008 godine i uvjek na 40k sam ban spušio zbog multi acc-a pa tak da sam se ostavio tih sranja! zi koliko dugo igraš? koji ti je nick i to?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.l
15 godina
Ikariam

Tek počinjem:

Nick:alexandrus

svijet:beta

16 godina
neaktivan
Igrao neko kratko vrijeme,no nema mi ono nesto...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
16 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...

Tek počinjem:

Nick:alexandrus

svijet:beta

Uđi u OVAJ savez to je akademija saveza u kojem sam ja

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.l
16 godina
Ikariam

nick:perkoxcar

bodovi:241,000

generali:imao oko 8k ali se sada oporavljam od pljačke pa iam 4k

savez:savez

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 11:04 (perkoxcar).
16 godina
protjeran
Ikariam

Evo ako nekog zanima akademija mog saveza a i glavni u kojem sam ja

AKADEMIJA

GLAVNI

15 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...

Ma skoro niko. Ja sam nekad igrao ogame, ali sam se povukao od tih online browser igara. Bolje nam ti Mato nabavi neku slatku caricu.

16 godina
protjeran
Ikariam

Evo slike ikariama malo

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
14 godina
neaktivan
Ikariam

Moze li mi itko pomoci napraviti eksternu stranicu za ssavez RED DRAGONS...molim vas

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice