Koliko vas igra ikariam? Pozdrav ikariamovci igram na svjet beta na ikariamu mi je nick Slatki Car imam 5 gradova i oko 41.000 bodova i oko 4.000 generala sad vi govorite!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko vas igra ikariam? Pozdrav ikariamovci igram na svjet beta na ikariamu mi je nick Slatki Car imam 5 gradova i oko 41.000 bodova i oko 4.000 generala sad vi govorite!
Koliko dugo igraš????
Koliko dugo igraš????
Raćunaj da sam 3 bana tj mutli acc-a spušio ovo mi je 4 acc s 50k bodova i oko 4300 generala ikariam sam poćeo igrati u 8 mjesecu 2008 godine i uvjek na 40k sam ban spušio zbog multi acc-a pa tak da sam se ostavio tih sranja! zi koliko dugo igraš? koji ti je nick i to?
Tek počinjem:
Nick:alexandrus
svijet:beta
Tek počinjem:
Nick:alexandrus
svijet:beta
Uđi u OVAJ savez to je akademija saveza u kojem sam ja
nick:perkoxcar
bodovi:241,000
generali:imao oko 8k ali se sada oporavljam od pljačke pa iam 4k
savez:savez
Ma skoro niko. Ja sam nekad igrao ogame, ali sam se povukao od tih online browser igara. Bolje nam ti Mato nabavi neku slatku caricu.
Moze li mi itko pomoci napraviti eksternu stranicu za ssavez RED DRAGONS...molim vas