Upozorenje - Bug-VIP mobile surf "poklon" prevara

poruka: 14
|
čitano: 10.155
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Poštovani članovi foruma

Nakon večerašnjeg sms-a od strane VIP-a, smatram da mi je dužnost upozoriti na navlakušu vezanu uz korištenje "besplatnog" mobile suft paketa. Naime, taj isti besplatni paket (doista, prvih 30 dana) se po isteku istog AUTOMATSKI nastavlja bez ikakvog prijašnjeg upozorenja, pa SVI koji ste pohrlili i aktivirali kod sa bugovih kupona, požurite DEAKTIVIRATI svoj paket prije nego vam vip skine 15kn, i to iz mjeseca u mjesec, ukoliko ništa ne poduzmete... istina, pozivom službi za korisnike, lova je vraćena, a novi paket deaktiviran, ali uz napomenu operatera da po jednom mobilnom broju imamo pravo na jedan tzv. "proceduralni ustupak" pa valjda po tome više nemamo pravo žalit se kad nas VIP ponovo pokuša na nekakav način popljačkat... smatram da je i Bug kao izdavač u ovom slučaju sukrivac, jer je jasno trebao naglasiti da istekom tog paketa potrebno isti prethodno deaktivirati kako nebi bio naplaćen novi, a jednako tako i napisati sam postupak deaktivacije (jer aktivaciju su očito znali spomenuti)...

iako pozitivno (valjda) rijesen, ovo ostavlja gorak okus na nešto što je trebao bit poklončić bez komplikacija...

stoga, jos jednom UPOZORENJE, DEAKTIVIRAJTE mobile surf paket prije isteka 30 dana od aktivacije putem Bugovog koda!

p.s. još jedna prevara VIP-a odnosi se i na trajanje (dana) i kolicinu (MB) bugovog prijasnjeg 3x200mb poklona koji je uskraćen gotovo tjedan prije roka unatoč tome što nije prijedjena granica od 200mb, niti blizu (i da, mjesec sam racunao kao 30 dana, mozda vipovci racunaju kao 28)...

pozdrav i cuvajte se poklona... ne kaže se uzalud, nema djabe ni u stare babe...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 21:03 (wifi).

3 1 hvala 1
16 godina
protjeran

da si pročitao pravila vidio bi da se surf paket automatski obnavlja svaki mjesec

a možeš ga zaustaviti slanjem poruke -SURF na 792

Sk8er Boi

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da, imas pravo, u zabludi sam sto ocekujem da je nesto besplatno - besplatno, bez aluzija i skrivenih namjera da se ubuduce naplacuje... da bi to sazna umisto fonta 40, tribas citat font 6...

tako je u vecini slucajeva i kod svih drugih slucajeva kad je u pitanju redom t-com, t-mobile, vip, tele2, tomato, bnet, itd, itd... svi su se oni finim fontovima osigurali... ali dobro... ne zelim ulazit u neke rasprave, samo eventulano upozorit jos poneku osobu da na vrijeme DEAKTIVIRA "besplatni" paket...

1 0 hvala 0
17 godina

Gadno je to, da ali mislim da piše negdje da nakon isteka probnog roka počinje se naplaćivati bez da ti jave... tako svi rade bem im repu...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

sve opcije bilo Vip ili T-mobile se automatski nastavljaju kroz mjesec ako imas na racunu

Treba li operirati i vaše računalo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Isto tako sama aktivacija a da bude besplatno starta od iduceg prvog mjeseca tako da su i tu uredno naplatili obrnuto proporcionalno danima od  aktivacije.

Uvijek Vaš nikad svoj.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Upozorenje - Bug-VIP mobile surf "poklon" prev
Odavno koristim vip mobile surf pakete i upoznat sam sa time te me to nikako nije iznenadilo..
17 godina
neaktivan

Ma znao sam ja to ali sam ostavio jer za 15 kn koristim dosta gps, pa neka se nađe 50 mb.

Samo što mi je račun došao astronomski pa sumljam na urotu kardasijanaca i romulanaca.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina

Ja isto koristim vipov internet tako da mi je čak i samo mi je došla poruka kako mi novi paket aktiviran, ali me iznenadilo što sam nekom greškom umjesto novih 20MB-a dobio 30MB-a a za istu lovu, tj. 15kn. Neznam kako im se omela ta greška (jer vidim u cjeniku da imaju paket od 20 i 100MB za vipme korisnike)al ja sam vrlo sretan, sat u školi brzo prođe uz čitanja bugovog forumaSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
igy kaže...

sve opcije bilo Vip ili T-mobile se automatski nastavljaju kroz mjesec ako imas na racunu

W'n'W ja moram svaki mjesec posebno aktivirat novi paket...

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
17 godina
DamageHigh kaže...
igy kaže...

onda se ispričavam na dezinformaciji

Treba li operirati i vaše računalo?
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
igy kaže...

upravo to sam spomenia korisnickoj sluzbi (jer i ovo je podatkovni paket), ali ne, ipak njihov dedicated podatkovni paket, i mobile (talk+data) ne podlijezu istim pravilima...

mislim, sve ok, ali ako se uredno mogla stavit procedura aktivacije, onda se mogla stavit i procedura deaktivacije, kao i napomena da ce u suprotnom paket bit produzen i naplacen po redovnoj tarifi... na ovaj nacin, ispada kao da je rijec o cistoj navlakusi, damo vam misec dana, a onda placajte...

nitko nije komentira i onaj drugi dio... o preranom ukidanju prijasnjeg "poklona" i to za dobrih tjedan dana... citajuc po forumu, vidim da je bilo nekolicina slicnih iskustava...

15 godina
neaktivan

zanima me kako mogu aktivirat VIP surf paket ?????

0 0 hvala 0
15 godina
lukavac kaže...

zanima me kako mogu aktivirat VIP surf paket ?????

U poruku upišeš SURF20 ili SURF100 (ovisi koji želiš) i pošalješ na broj 792.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice