T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 334.037
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
deja_vu kaže...

ja to ne mogu vjerovati presao 1.5. rok za povecanje brzine, ali meni nisu povecali nego su mi jos veza puca nije ni pomoglu ni turn off on routura nego morao sve restart ma daj, vise mi je tog t-com na k, Viče

pa poslaji ima mail i reci im da ti nisu povecal .....nece ti povecat ako im ne kazes

Napojnica je ulaganje u budućnost
16 godina
neaktivan

evo moje brzine

speed speed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hoće li povečati šta na otocima??

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30mm f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Burs kaže...

Tuborg_Green kaže...

weeee...evo napokon i ja dobio povecanje brzine na 20 sa bivsih 16Mb/s....jucer sam ih zvao posto nisu bili podigli i probudim se jutros i kad vidim veca brzina...nadam se da ce tak i ostati...

20 a ja 1. "Skoro" 1.

Mogo bi i ja uvest svoj "skoro" (TM) lol :) Vracam udarac na "do"!

Uglavnom, sretno ti bilo, brzi.

ajd hvala Bogu, ja nemam problema što se tiče t-coma...u ovih par godina korištenja sam zadovoljan i brzinom i uslugom i svega...istina je da su malo skuplji al koliko ljudi govore da ne valjaju toliko i valjaju...a ja sam udaljen od centrale oko 1 km i 300 metara tako nesto...et pozz svima i nadam se da će i vama povečat brzine ak jos nisu...
Intel Core 2 Quad Q9450(2,67) -OC 3,5, 2x 2gb ocz reaper - 5 5 5 15, 1066 Mhz, Asus P5Q Premium , Chieftec 650 watt, GTX280 , 1x WD 1TB Green ,2x Seagate 500 Gb, X-Fi Gamer Edition, Logitech Z-5500
17 godina
protjeran
El Maniakos kaže...
deja_vu kaže...

ja to ne mogu vjerovati presao 1.5. rok za povecanje brzine, ali meni nisu povecali nego su mi jos veza puca nije ni pomoglu ni turn off on routura nego morao sve restart ma daj, vise mi je tog t-com na k, Viče

pa poslaji ima mail i reci im da ti nisu povecal .....nece ti povecat ako im ne kazes

ma nisam ih misio sada kroz te praznike uznimeravati ali daj ti email da ima ja posaljem ako nista posebno se ne dogodi i u ponedeljak cu ih zvati, i dok saljem s email trebam poslati onaj koji sma dobio od t-com ili to moze biti ,net   .hotmail ili drugi
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
17 godina

Kaj nije od 1.5 trebalo uslijediti ukidanje maxtv hd ako se nece placati, ja jos imam :P

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mos s bilo kojeg maila poslat njima mail..na kontakt@t-com.hr ja mislim da je tako a i imate na njihovoj stranici

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

Kaj nije od 1.5 trebalo uslijediti ukidanje maxtv hd ako se nece placati, ja jos imam :P

Pa kada ti dođe slijedeći mjesec računSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
Paolo2612 kaže...
Aki kaže...

:) onda se je ova s t.coma zgubila malo dok je zvala, pitala je dal ocemo imati ili ne, ja sam rekel da ne jer je previse para za malo toga dobivenoga
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
Paolo2612 kaže...
Aki kaže...

:) onda se je ova s t.coma zgubila malo dok je zvala, pitala je dal ocemo imati ili ne, ja sam rekel da ne jer je previse para za malo toga dobivenoga
 Istina, meni frend ima kabelsku i uzeo za probu Max-ADSL. Prvo oduševljenje zbog velikog broja programa, snimalice i svih različitih điđa-miđa, kasnije kada nije imao sve te premium kanale mu je bilo isto kao i kabelska pa je odustao
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Aki kaže...
Paolo2612 kaže...
Aki kaže...

Istina, meni frend ima kabelsku i uzeo za probu Max-ADSL. Prvo oduševljenje zbog velikog broja programa, snimalice i svih različitih điđa-miđa, kasnije kada nije imao sve te premium kanale mu je bilo isto kao i kabelska pa je odustao
 Valjda misliš da je uzeo MAX TV za probu, a ne ADSL?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Igor kaže...
 Valjda misliš da je uzeo MAX TV za probu, a ne ADSL?
 Da, zabunio sam seSramim se
17 godina
neaktivan

upravo sam im poslo mail sa zahtjevom da mi povecaju brzinu(prijetnja da cu promjenit providera),nadam se da ce mi napokon povecat brzinu

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Geralt-The Witcher kaže...

upravo sam im poslo mail sa zahtjevom da mi povecaju brzinu(prijetnja da cu promjenit providera),nadam se da ce mi napokon povecat brzinu

IMHO, to mozes okacit macku o rep, boli njih ona stvar za tebe. Meni su sami ponudili raskid ugovora, tako da sumnjam da ce ih ta "prijetnja" uplasiti.

16 godina
neaktivan

Upravo sam im poslao mail i baš me zanima što će mi odgovoriti!

Provjerio sam na mrežnoj adresi ali nema nikakvog pomaka,niti kbit-a gore, te napominjem da se apsolutno nikakve promjene nisu osjetile u radu kao da se ništa nije ni radilo po pitanju povećanja. Ako linija zaista nemože propustiti brzinu veću od 2Mbit-a dali mi možete umanjiti mjesečni račun u odnosu na korisnike koji plaćaju cijenu za brzinu od 4 Mbit-a=178kn i ja 2Mbita=178kn?

S štovanjem!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
surla kaže...

Ali ti ćeš se veseliti iza 1. 5. kada dobiješ max. brzinu !!!!!

Ništa od toga koliko mi se čini!
surla
16 godina
neaktivan

evo nakon par mailova i rezultat je došo na svoje. Napokon su digli brzinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
miljac007 kaže...

Provjerio sam na mrežnoj adresi ali nema nikakvog pomaka,niti kbit-a gore, te napominjem da se apsolutno nikakve promjene nisu  osjetile u radu kao da se ništa nije ni radilo po pitanju povećanja. Ako linija zaista nemože propustiti brzinu veću od 2Mbit-a dali mi možete umanjiti mjesečni račun u odnosu na korisnike koji plaćaju cijenu za brzinu od 4 Mbit-a=178kn i ja 2Mbita=178kn?

S štovanjem!
Povecanje, ili ne-povecanje, ili cak smanjenje (moj slucaj), to je sve podlozno promjenama. Moze se promijeniti, a i ne mora.
Al ovo na drugo, iako bi bilo fer i sasvim je logicno, nemoj racunati. Ja provjerio i nije islo.
Meni bi po tome trebali umanjiti racun 4 puta, al hebga, to je T-scum i nije ih briga.
A i nijedna stavka u ugovoru po tom pitanju ne ide ti u prilog, tak da na to mozes lagano zaboravit.
U svakom slucaju javi nam njihov odgovor. Ako ga ne dobijes, uvazi ovaj koji sam ti ja dao.

16 godina

Ja sam ih zvao zbog pucanja veze jucer,i danas vidim smanjili mi brzinu sa 4 na 2 mbit,bas predivno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skrba kaže...

Ja sam ih zvao zbog pucanja veze jucer,i danas vidim smanjili mi brzinu sa 4 na 2 mbit,bas predivno...

Meni se to dogodilo prije dva tjedna, ali najžalosnije je to što mi veza nije pucala prije povećanja. Počela je pucati kad su povećali i sad kad su opet smanjili veza i dalje puca.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 16:42 (Igor).
17 godina
skrba kaže...

Sry ljudi sto moram odgovarati na svaki drugi post, ali suosjecam sa vama, jer sam manje-vise sve vase probleme iskusio jos prosle i pretprosle godine. Da, i onda je to sve bilo prisutno, i da, znao sam da ce doci vrijeme kad ce se sve vise i vise ljudi zaliti na njihovu uslugu, jer nemogu dovlaciti toliko novih korisnika, a u infrastrukturu ne ulagati nista, jer u protivnom ce, i do onda zadovoljni korisnici, postati nezadovoljni. Da bar netko od njih cita ove postove, vidli bi da nije samo jedan korisnik u pitanju, nego nas ima vise. Za "kvalitetu" naseg placanja nitko nema zalbe (jer ne mozes platit 1GB paket 8kn ako kosta 20kn, ili 2 mjeseca imat flat a uplatio si 150kn), pa iz toga ispada da smo svi uredni platise, dok na kvalitetu njihove usluge dosta ljudi imaju primjedbe. Toliko slucajeva susrecem u zadnje vrijeme, da bi se i peticija mogla slozit. Al opet, to je all mighty T-scum.

@skrba: jako zalosno. Meni su bar dali opciju 1 ili 2Mbit (usmenim putem). Ili sam mogao surfat u totalu 16h na dan sa 2Mbit (uz puno zivciranja), ili 24h na dan sa 1Mbit. Ipak sam odabrao stabilnost (jer su mi zivci vazniji), ali to mi ni sada ne pomaze.

Najnovija informacija koju sam cuo je da tehnicari pokusavaju "smisliti" kako pojacati signal na linijama gdje se signal previse degradira. To je sjajna vijest, naravno ako je istinita. Mozda je i samo mazanje ociju. Prije ovo drugo, al nada postoji. Mozda im ipak dođe iz guzice u glavu. Mozda ipak shvate da su korisnici najvazniji.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 16:56 (Burs).
16 godina
neaktivan
Burs kaže...
miljac007 kaže...

Provjerio sam na mrežnoj adresi ali nema nikakvog pomaka,niti kbit-a gore, te napominjem da se apsolutno nikakve promjene nisu  osjetile u radu kao da se ništa nije ni radilo po pitanju povećanja. Ako linija zaista nemože propustiti brzinu veću od 2Mbit-a dali mi možete umanjiti mjesečni račun u odnosu na korisnike koji plaćaju cijenu za brzinu od 4 Mbit-a=178kn i ja 2Mbita=178kn?

S štovanjem!
Povecanje, ili ne-povecanje, ili cak smanjenje (moj slucaj), to je sve podlozno promjenama. Moze se promijeniti, a i ne mora.
Al ovo na drugo, iako bi bilo fer i sasvim je logicno, nemoj racunati. Ja provjerio i nije islo.
Meni bi po tome trebali umanjiti racun 4 puta, al hebga, to je T-scum i nije ih briga.
A i nijedna stavka u ugovoru po tom pitanju ne ide ti u prilog, tak da na to mozes lagano zaboravit.
U svakom slucaju javi nam njihov odgovor. Ako ga ne dobijes, uvazi ovaj koji sam ti ja dao.

Ovo Su mi odgovorili danas u 16:54h
T-com vam je povećao brzinu koja je maximalno moguća do 4Mbita/s kao što je i navedeno u uvjetima za povećanje brzine. Neće doći do korekcija cijena istih.

16 godina
neaktivan

Sada sam im poslao i sliku da vide da od tog povećanja nema ništa! Isto tako napomenuo sam im da ukoliko uskoro nebude taj problem riješen,da ću biti prisiljen raskinut s njima ugovor. Ako to i napravim a vjerovatno hoću,prijavit ću ponovno maxadsl ali na suprugu pa će onda vjerujem biti 4Mbita/s. Pa nisu oni pametniji od nas! Ono što platim,e to ću i dobit i kako se kaže(u mom dvorištu je.... ja i moj kokot),e pa tako će i bit

download download
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 17:55 (miljac007).

0 0 hvala 0
17 godina
miljac007 kaže...

Sada sam im poslao i sliku da vide da od tog povećanja nema ništa! Isto tako napomenuo sam im da ukoliko uskoro nebude taj problem riješen,da ću biti prisiljen raskinut s njima ugovor. Ako to i napravim a vjerovatno hoću,prijavit ću ponovno maxadsl ali na suprugu pa će onda vjerujem biti 4Mbita/s. Pa nisu oni pametniji od nas! Ono što platim,e to ću i dobit i kako se kaže(u mom dvorištu je.... ja i moj kokot),e pa tako će i bit

Daj im jos vremena do sutra. Mozda su prerano poslali mail, a stvarna situacija stupa na snagu slijedeci radni dan. Ovi sto rade za helpdeskom mogu samo izdat zahtjev i poslat ti mail, dok ovi drugi ne rade nedjeljom. Strpi se.
Inace, najbolji dokaz brzine na koju se spajas je ona koja ti pise u postavkama modema na koju se on spojio. U slucaju D-linka, kliknes na Status (gore), pa na ADSL (lijevo) i na dnu stranice ti pise tocna brzina u kilobitima.

16 godina

deleted

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 20:30 (ivic55).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Burs kaže...
miljac007 kaže...

Daj im jos vremena do sutra. Mozda su prerano poslali mail, a stvarna situacija stupa na snagu slijedeci radni dan. Ovi sto rade za helpdeskom mogu samo izdat zahtjev i poslat ti mail, dok ovi drugi ne rade nedjeljom. Strpi se.
Inace, najbolji dokaz brzine na koju se spajas je ona koja ti pise u postavkama modema na koju se on spojio. U slucaju D-linka, kliknes na Status (gore), pa na ADSL (lijevo) i na dnu stranice ti pise tocna brzina u kilobitima.

Ma joj stari volio bi da si u pravu,ali di sam god provjerio brzinu i kod starog i brata i da ne nabrajam,lijepo uredno download ide 457 Mbita/s testirao na njihovoj stranici. Ali dobro,poslušat ću te pa ću još pričekat.
17 godina

ma, ja zadovoljan, među prvima mi podigli, (već 7.3) i od onda skidam od oko 487kb/s

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

ma, ja zadovoljan, među prvima mi podigli, (već 7.3) i od onda skidam od oko 487kb/s

i meni. nisam se trebao ništa svađat s tcom-om.
16 godina

Zvao sam ih danas i molio da mi vrate na 4 mbita i nakon par minuta i jesu,moram napomenuti da je gospodin bio jako ljubazan i shvaćao moje probleme,bar to ak već nemože stabilna konekcija,sa pucanjem veze imam problema tek oko 10 navecer pa sam razmislio,bolje 4 mbita cijeli dan kad i skidam nego 2 stalno kad mi i ne treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

**** ja ko da igram ping pong s ovim debilima iz t-coma, ja njima mejl, pa oni meni kazu da provjerim brzinu na onom njihovom testeru i kazu da su povecali kolko su mogli, onda ja njima naserem da zivim svega 50 metara od njihovog hebenog nebodera u savskoj cesti. sad su kao rekli dajte vi nama sve podatke pa cemo provjerit s tehnickom sluzbom bla bla...poslo sam sve kaj sam mogo i sad cekam njihov odgovor...a pogledajte samo ove attenuation mjere pa mi recite da mi moguci max download nije bar 10 Mb/s

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:                      765 / 12.220 

Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]:          177,04 / 38,62

Output Power (Up/Down) [dBm]:                        12,5 / 12,0 

Line Attenuation (Up/Down) [dB]:                        4,5 / 5,5 

SN Margin (Up/Down) [dB]:                                29,5 / 18,0

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 9:53 (z1k4).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice