T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 334.034
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
El Maniachi kaže...

evo poruka koju sam sad poslao

Poštovanje

Evo nakon skoro 2 mjeseca istec ce taj rok za povećanje brzina,meni nije povećana  neznam koji razlog i nemojte mi uopce spominjat da mi linija nije u redu jer je čovjek koji se bavi s internetom i internet stvarima i bio ode i rekao da sve radi bez greške i da mi je brzina tribala doći bez problema, ali još nije povećana.Susjed do mene ima povećanu brzinu i svi stanari koji imaju Maxdsl imaju povećane brzine provjerio sam kod njih osobno,isto tako internet konekcija mi puca prečesto a najviše u periodu od 17:00-03:00  u ponoći.Pošto je u petak neradni dan šaljem vam ovo danas i molim vas da mi kažete neko riješenje i nemojte mi se molim vas izvlačit na problem s linijom.

S poštovanjem

Maniac

možda bi u t-comu ovo i pročitali da nisi napisao sve kao petogodišnjak.
16 godina
neaktivan

pa sta sam krivo napisa naravno nisan  napisa to Maniac  nego ime i prezime,to su sve činjenice jer znam da ce mi rec da je problem u liniji a nije  u njoj problem!

Napojnica je ulaganje u buducnost
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 14:59 (El Maniachi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

pa sta sam krivo napisa naravno nisan  napisa to Maniac  nego ime i prezime,to su sve činjenice jer znam da ce mi rec da je problem u liniji a nije  u njoj problem!

dobro si ti napisao samo sto daffy mora spammat bezveze
***Dont mess with the best or die like the rest***
16 godina
El Maniachi kaže...

e marko a jel tebi uopce radi telefon mos li ikaog zvat meni se ima 1 h nesto usralo i sad nemogu nikog zvat...!

Meni isto
Ni mene nemogu zvat
kaže im "BROJ SE NE KORISTI" !!!!
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

da to je meni sinoc bilo kaze broj koji ste zvali se ne koristi,al nema ti to veze nije nista strasno od jutra mogu zvat...valjda su nest prckali pa zato..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
El Maniachi kaže...

gramatika? anyone?
16 godina
neaktivan

mi dalmatinci tako pišemoOsmijeh i ne spamaj previše

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 15:51 (El Maniachi).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
El Maniachi kaže...

mi dalmatinci tako pišemoOsmijeh

kao djeca? super.

Poštovani,

Korisnik sam usluge MaxADSL (toliko i toliko). Shvaćam da je u tijeku nadogradnja linija na veću brzinu, što bi se trebalo ostvariti do 1. svibnja 2009. Pošto su svim korisnicima Vaše usluge u mojoj blizini brzine već povećane, zanima me zašto se nadogradnja nije realizirala na mojoj liniji? (ovu nebulozu sa susjedom izbaciti) Očito je nemoguće da je u pitanju kvaliteta infrastrukture. Također, u zadnje vrijeme imam problema sa pucanjem veze, pogotovo u večernjim satima. Ukratko, htio bih znati zbog čega je došlo do odugovljačenja sa nadogradnjom moje linije.

Maniac

tako je trebalo glasiti pismo.

17 godina
protjeran
DaffyDuck kaže...
El Maniachi kaže...

kao djeca? super.

Poštovani,

Korisnik sam usluge MaxADSL (toliko i toliko). Shvaćam da je u tijeku nadogradnja linija na veću brzinu, što bi se trebalo ostvariti do 1. svibnja 2009. Pošto su svim korisnicima Vaše usluge u mojoj blizini brzine već povećane, zanima me zašto se nadogradnja nije realizirala na mojoj liniji? (ovu nebulozu sa susjedom izbaciti) Očito je nemoguće da je u pitanju kvaliteta infrastrukture. Također, u zadnje vrijeme imam problema sa pucanjem veze, pogotovo u večernjim satima. Ukratko, htio bih znati zbog čega je došlo do odugovljačenja sa nadogradnjom moje linije.

Maniac

e sad
nemoj

:D

odugovLačenja
www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
16 godina
doxy kaže...
DaffyDuck kaže...

Ukratko, htio bih znati zbog čega je došlo do odugovljačenja sa nadogradnjom moje linije.

e sad
nemoj

:D

odugovLačenja
 tipfeler
16 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...
El Maniachi kaže...

kao djeca? super.

Poštovani,

Maniac

a na sta ti ja licin na einsteina!?  za moje godine to je nako nelose napisano..lako je tebi sad po mom ispravljat kako bi i sta tribalo to je pismo tribalo smislit a sad da cu ja njemu ili njoj to tako lijepo  pisat  nema toga u mene kako oni meni tako ja njima..!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 16:04 (El Maniachi).
17 godina
neaktivan

Prekinite više s tom dječjom igrom o tome tko je u pravu da nemoram ponovno biti sudac. Razgovarajte kulturno, pratite temu, nespamajte i sve će biti super. U suprotnome možete odmah izići iz rasprave.

Hvala!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanima me je li neko uspio riješit problem pucanja veze nakon povećanja brzine bez ponovnog smanjivanja od strane T-Smradova?

Ja sam danas oko 1 prijavio problem. Malo prije zove me ženska i pita dal je problem riješen. Ja velim neznam moram vidjet navečer kad je i bilo problema, poklopim, otiđem za komp kad tamo 2016/256Viče. E sad sam ljutVičeViče

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I meni su povećali brzinu u Nedjelju na 3680/320. Jer više ne mogu imati, zbog veće udaljenosti od centrale. Ali naveče mi pukne veza i smanji se na 3240 pa za sat-dva opet pukne i dobijem 2678. I onda opet ujutro se vrati na max. koliko je i bilo,ali problem u tom pucanju veze je, što mi se nakon povećanja brzine SN Margin spustio na 6,5 db i onda naveče padne na 5db,4db, i na 3.5db dolazi do pucanja i nakon toga opet imam 6,5 db jedno vrijeme, ali naravno i brzina se smanji kako sam i naveo.Nisam još zvao SZK jer mislim da će se poboljšati.

16 godina
neaktivan

Niti meni još nisu ubrzali, ali još se držim onoga "strpljen-spašen"!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

jedva cek 1.5. da ih nazovem i pitam zasto mi nisu povecali brzinu Viče 

Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kran kaže...

I meni su povećali brzinu u Nedjelju na 3680/320. Jer više ne mogu imati, zbog veće udaljenosti od centrale. Ali naveče mi pukne veza i smanji se na 3240 pa za sat-dva opet pukne i dobijem 2678. I onda opet ujutro se vrati na max. koliko je i bilo,ali problem u tom pucanju veze je, što mi se nakon povećanja brzine SN Margin spustio na 6,5 db i onda naveče padne na 5db,4db, i na 3.5db dolazi do pucanja i nakon toga opet imam 6,5 db jedno vrijeme, ali naravno i brzina se smanji kako sam i naveo.Nisam još zvao SZK jer mislim da će se poboljšati.

Ej, a koliko si udaljen od centrale??, i ja sam udaljen samo neznam koliko si ti ?
miljac007 kaže...

Niti meni još nisu ubrzali, ali još se držim onoga "strpljen-spašen"!

I ja!!Šutim
deja_vu kaže...

jedva cek 1.5. da ih nazovem i pitam zasto mi nisu povecali brzinu Viče 

Ma, poslat cu im toliko emaila ako mi nepovise sutra, toliko cu ih poslat da ce morat nabavit novi hard disk!Osmijeh
Without Signature
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 23:48 (markoal).
16 godina
markoal kaže...

Ej, a koliko si udaljen od centrale??, i ja sam udaljen samo neznam koliko si ti ?
 Udaljen sam 4 km.
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

O moze itekako bit 500kbps to se osijeti na brzini tu se nema kaj mjerit nije isto kad sam imao 1.7 mbit i sa kad imam ovo nemas tu kaj mjerit sporo se sve otvara i to je to pa nije to atomska fizika svasta itekak osijetis tak malu brzinu!Nevinašce

...nekim se ljudima neke stvari ne mogu objasniti! Ako imaš 2Mbit/s vezu nikako ne možeš skidati po 500kbps. To možeš jedino ako imaš 4Mbit/s vezu i ne možeš tu doći s jednim nekim jadnim mjeračem brzine i onda reći da je to, to... jel si probao nešto skidat pa vidjet prosječnu brzinu?????
S druge strane, ako stvarno skidaš po 500Kbps-a onda to znači da imaš 4Mbit/s vezu i tu je kraj priče!!! U prijašnjem postu si reko da imaš 2Mbit/s vezu a da ČEKAŠ 4Mbit/s vezu, pa se iz toga može izvući da si na 2Mbit/s vezi, a na 2Mbit/s vezi ne možeš skidati po 500Kbps-a!! Jel sad jasnije???

BTW.

Danas su frendu iz drugog mjesta došli t-comovci i digli im brzine i tako je on bio dva dana prezadovoljan. Treći dan se probudi i vidi da nema adsl signala, pa je zvao t-com, kad su došli rekli su mu da su ga spustili na 1Mbit/s jer je "prezagušena veza"... Baš mi ga je žao, sve mu je dobro radilo na 2Mbit/s i onda sad ovo. Najviše skida po 100Kbps-a!!!
Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
16 godina
neaktivan
TOMs kaže...

Danas su frendu iz drugog mjesta došli t-comovci i digli im brzine i tako je on bio dva dana prezadovoljan. Treći dan se probudi i vidi da nema adsl signala, pa je zvao t-com, kad su došli rekli su mu da su ga spustili na 1Mbit/s jer je "prezagušena veza"... Baš mi ga je žao, sve mu je dobro radilo na 2Mbit/s i onda sad ovo. Najviše skida po 100Kbps-a!!!
 Hmm. Danas su mu došli i digli brzinu pa je bio 2 dana zadovoljan. Jel ti to vidiš budućnost? Kad ću ja opet na 4 Mbps? Bude do 2012?

Inače jel toliki problem ulogirat se na MODEM i tamo POGLEDAT KOLKA JE BRZINA, a ne da testirate na sve strane bezveze prije toga
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
17 godina
neaktivan
BlackM kaže...
TOMs kaže...

Hmm. Danas su mu došli i digli brzinu pa je bio 2 dana zadovoljan. Jel ti to vidiš budućnost? Kad ću ja opet na 4 Mbps? Bude do 2012?

Inače jel toliki problem ulogirat se na MODEM i tamo POGLEDAT KOLKA JE BRZINA, a ne da testirate na sve strane bezveze prije toga
 Ja imam onaj SpeedTouch modem. Gdi se na njemu gleda brzina. Znam da se moram ulogirat, a onda?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Igor kaže...
BlackM kaže...
TOMs kaže...

Ja imam onaj SpeedTouch modem. Gdi se na njemu gleda brzina. Znam da se moram ulogirat, a onda?
  Kada se ulogiraš, odeš na "Broadband Connection" i tu pod "DSL Connection" pogledaš "Bandwith".
17 godina
neaktivan
klimama kaže...
Igor kaže...
BlackM kaže...
TOMs kaže...

Kada se ulogiraš, odeš na "Broadband Connection" i tu pod "DSL Connection" pogledaš "Bandwith".
 Kaj sad ovo znači? Jesu mi povećali ili nisu? Piše mi ovo:    Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:768 / 6.016
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 12:00 (Igor).
16 godina
kran kaže...
markoal kaže...
 Udaljen sam 4 km.
 Ja sam udaljen, mozda max. 3 km, nadam ce da ce mi povisit, jos danas!
Without Signature
16 godina
neaktivan

Da li mi netko može objasniti ? , skidam nešto sa Najnovije neta ide mi 487kb/s i za 5 sek. brzina se spusti na 0,5 -1.5  konektirano isto osoba sida isto osoba ! Pa u ćemu je problem u takvoj razlici u brzini !!!! I to nije prvi put, to se često dešava. Hvala.

surla

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ali ti ćeš se veseliti iza 1. 5. kada dobiješ max. brzinu !!!!!

surla
16 godina
neaktivan
markoal kaže...
kran kaže...
markoal kaže...
 Udaljen sam 4 km.
 Ja sam udaljen, mozda max. 3 km, nadam ce da ce mi povisit, jos danas!
 evo ja sam im poslao poruku i pitala me je trenutacnu brzinu i telefonski broj pa cemo sad vidit sta ce rijesit!
Napojnica je ulaganje u budućnost
17 godina
neaktivan

jos samo 4 sata nade za povecanjem brzine,cini se da cu se morat svadat s njima

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema promjene, baš me zanima kakvo će objašnjenje pronaći...

0 0 hvala 0
16 godina
Geralt-The Witcher kaže...

jos samo 4 sata nade za povecanjem brzine,cini se da cu se morat svadat s njima

Mislim da ti neće povećat brzinu jer je sutra dan rada
pa ne rade

BE POSITIVE MAN !
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice